Şimdi Ara

10.sınıf erkek 11.sınıf kız ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • at bakalım
  • dostum bendr oyle cok kiz gordum bizim sinifta vardi hic kizla bile takilmazda tek basina dururdu sinifta bende hoslandim gittim yanina muhabbet kurdum sonra samimi olduk benim sayemde 1-2 tane arkadasida oldu kiz onlarla geziyordu ben yokken ama is ilerledikten sonra ogrendimki sevgilisi varmis 23 yasinda kendinden 5 yas buyuk ogrenince sok olmustum hic beklemiyorum davranislari falan cok sakin falan ama saman altindan su yurutuyomus resmen saten ogrendikten sonra bidaha da oyle samimi olamadim selamlasiyordum sedece

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de cok hos heyecanlar bunlar diger arkadaslarin dedigi gibi selam vermeyi ya da gunaydin demeyi deneyebilirsiniz ama dediginiz gibi icine kapanik bir kizsa selamini almayabilir oyle olursa hevesiniz kirilmasin tekrar karsilastiginizda sozlu olarak iletisim kurmak yerine goz goze gelirseniz kafanizi hafif egerek selam verin, anlattiginiz gibi kizlar bu zamanda zor bulunuyor hakkinizda hayirlisi olsun soyleyebilecegim diger bir sey de, kizla olursunuz ya da olmazsiniz ama sakin kiza gereginden fazla asiri baglanmayin hele ki baslamadan hic baglanmayin cunku gun gelecek illa ki uzuldugunuz zamanlar olacak kendinizi harap etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak sana basit bir şey anlatayım. İlk yarıyılda bir kızla konuşmaya başlamıştım, utangaçtı hafiften arkadaşı bizim muhabbetimizi destekliyordu çoğunlukla. 1-2 kere ufaktan niyetimi belli etmeye çalıştım ve utangaç olduğu için(ya da ben yanlış yaklaşmışımdır belki de) olmadı, ben de zorlamadım. Şimdi ise başka bir kızla şansımı denemek için uğraşıyorum. Demem o ki her şeyde bir hayır vardır, korkma. En fazla bir daha o kızla görüşmezsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Bugün bir fırsatını bulamadım konuşmak için zaten yağmurluyduda ama bir kaç fikrinizi alma ihtiyacı duydum.Okulda tüm sınıflar aynı sınavı oluyor bugün mat sınavı vardı kızda almış eline çalışıyor o yüzden rahatsız etmek istemedim (tahminlerime göre sayısalcı) sonra öğlende gördüm biz orta kat da onlar bi üstümüzde ki katdalar Orta katda arkadaşlar la (1-2 kişiyiz) otururken bir andan alt katdan çıkdı arkadaşlarıyla biz sağ taraftayız merdivenler sol tarafta ilk önce sağa baktılar kızla bi bakışmamız oldu 2-3 saniye kitlendik sonra devam ettiler kusura bakmayın böyle uzun uzun sanki bişeymiş gibi anlatıyorum ama ilk defa başıma gelen şeyler şu hayatta her işimi kendim yapmaya özen gösterdim ama bu aşk-meşk olaylarında yardım şart :) Sonrasında yağmurluydu bugün eve dönmek için durağa doğru yürüyoruz kız arkamdaymış hemen fark etmedim durağa gitmek için köprü gerekiyor orayı geçmesi lazım köprüden ilk ben çıkıyordum sonra arkamdan o çıkmaya başladı ve önüme geçti acaba ilgimi mi çekmek istiyor ? zaten bugün yada yarın konuşup bu dertden kurtulmayı istiyorum yüzüne boş boş bakmakla olmuyor bir günaydın diyip muhabbet başlatmazsam olmaz.Ama yani ne sormam gerekiyor yani soruyla mı sınırlı kalmalıyım ? yani okuldan mı bahsediyim okulla ilgili muhabbetlerden mi ? işte sayısal mı seçiyim tm mi gibisinden ne önerirsiniz yani kafamda bir şeyler var ama kızı ürkütmeden sakin sakin devam etmek istiyorum.
    Bu arada dostlar tekrardan teşekkürler, bu kardeşinize yardımı çok görmeyip bi kaç satırda olsa yazıyorsunuz Allah razı olsun.




  • mainzal-i M kullanıcısına yanıt
    Sen nerde yapıyosun çok merak ettim sanki benim okulu tarif ettin 😂

    Ya git bi günaydın de sayısal tm olayına gir falan işte ne var bunda relax ol .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 23 Mart 2015; 21:15:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kesinlikle diyeceklerimi yap, eğer düzgün yaparsan 99% kızı elde edersin. 1%lik de aşırı kezban olma ihtimali var Ve çabuk olmazsan, lise boyunca pişmanlık duyabilirsin. Kaç kızı kaçırdım ben zamanında çabuk olmamaktan, hep kapıldılar, sonradan öğrendim özgüvenin önemini
    Öncelikle kızı kesin elde edebilecekmişsin gibi düşün. Özgüvenin tavan yapsın. Ses tonunu düzgün ayarla, takılma gibi durumlar olmasın ama hızlı da olma.
    "Merhaba, birkaç gündür seni görüyorum ve seni çok tatlı buldum. Eğer senin için de bir sakıncası yoksa tanışmak isterim. Ben xxx"
    Ama ben bunu söyleyemem falan deme, merhabadan sonrası otomatik olarak gelecektir. Unutma 1.kural açık olmak. Öyle birkaç gün günaydın diyeyim, sonra arkadaş olalım falan boş işler.
    Peki kızla tanıştık, ismini söyledi sonra ne yapacağım dersen, aynı okulda olmanız büyük bir fırsat. İkinizin de dersine giren bir öğretmen bulabilirsin, öğretmenin yaptığı saçma sapan espirilerle dalga geçebilirsin, oturduğu yerle iligli, gelecekle ilgili, yemek yapmayı sevip sevmediğiyle ilgili konuşacak tonlarca şey bulabilirsin. Unutma, kız o an heyecandan ve "bu çocukta nasıl bu kadar özgüven var, arkasında bir şey olmalı" tarzı düşüncelerle meşgul olacağı için konuşmanın içeriği pek önemli değil. Zaten hiçbirini hatırlamayacak, önemli olan o an konuşuyor olmanız 5dk falan konuştuktan sonra, "arkadaşlarım sınıfta beni bekliyor, gitmem lazım. Ama seninle tekrar konuşmak isterim, sorun olmayacaksa telefon numaranı verebilir misin?" tarzı bir cümleyle kapanışı yap, numarasını al, akşamında da ilk "yarın öğle arası ne yapıyorsun" tarzı bir şey yaz, çay içmeye davet et ve özgüvenini sürdürerek konuş Eğer yeterince özgüvenli olursan, kız seni kaçırmamak için çabalayacaktır Çay sırasında da yeteneklerini konuştur, zaten kız aşırı sus pus bir şey değilse o da konuşacaktır kadın sonuçta Başarılar dostum




  • Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım-derslerim den sonra bugün atağa geçtim .
    aynı otobüsteydik ben normalde ondan daha önde iniyorum o çarşıda iniyorsa ben daha üst taraflarda iniyorum.Neyse ben bu sefer kalem felan alacaktım çarşıdan o yüzden işimede yaradı.Neyse bende onun ineceği yerde indim ve bizim oralarda bi köprü var orada iniyorsun otobüs ancak orada indiriyor çarşı içine girmiyor işte bende o da orada indik ben köprüden geçmek için köprüye doğru yöneldim ama geçiş yasak yok gibi levha vardı çalışma var heralde.Neyse bi baktım kız tabi biliyor çarşıda oturuyor sabah okula gitmek için muhtemelen köprüyü kullanıyor o yüzden yasak oldugunu bildiği için takmış vitesi gidiyor arkasından hızlı adımlarla gittim ve yan yana gelip yüzüne doğru bakıp aşağıdaki diyaloğu yaşadık.Aynen aktarmaya çalışıcam.

    E:Yakınlarda bi kırtasiye var mı ? (semti elimin içi gibi bilirim fakat laf olsun diye sordum)
    K:2 tane var bi tanesi şurda(tabi burada anlatıyorda anlatıyor ben sadece ona bakıyorum ne dediğini duymuyorum bile) bi tanesi köprünün alt tarafında.(ne kadar iyi bilsemde ben sadece köprü tarafındaki kırtasiyeyi biliyordum.)
    E:e Köprü yasak. (gülerek)
    K:he,evet (oda hıhıh diye güldü çok abartmadan tabi ama güldüğü gözüküyordu yani)
    K:o zaman burdan gidebilirsin sonra Bilmemne eczanesi var oradan gidip sola dönebilirsin (diye diğerinide söyledi tabi dinlemedim. ama konuşma bu hizada gitti.)
    E:anladım saol.
    K:rica ederim.

    şeklinde sonra o nereye gitti bilmiyorum ben devam ettim ileriye doğru sonra bilmezmiş gibi yapıp tabelalara bakarak,işte onun dediği yerlerden geçerek gittim nolur nolmaz arkamızdan geliyorsa belki evi gittiğim yerlerdedir o yüzden bu şekilde gittim işimi hallettim ve cuma günü daha hayırlı oldu benim için.
    Bundan sonrası ne olacak o konu hakkında bir fikrim yok bu yüzden yazıyorum yani direkt gidip instagramını felan takip etsem sıkıntı olabilir heralde ayrıca yani ben çıkmak-gezmek için sevgili edinmek istemiyorum sırf çıkmak için edinilecekse zaten 9lardan bulabilirim kendime ama bi şeyin peşine takıldık gidiyoruz.Çok mutluyum ferahladım biraz o açıdan yardımlar için teşekkürler.Yardımlarınızı da bekliyorum yaptığım iyi olmuşmu ? nasıl devam etsek ? konuyu okuyarak yazarsanız çok memnun olurum.Teşekkürler...




  • Hocam bence ortada hicbir sey yokken adini sormaniz itici olabilir, basinizdan bu son olaya benzeyen tesadufen muhattap oluyormussunuz gibiolaylar gecerse bbirbirinizi sima olarak tanirsiniz. Ne bileyim en son adres sordugun zaman kiz seni tekrar gordugunde hatirlayacak kadar aklinda kaldigini dusunuyorsan bir daha karsilaatiginda samimi bir sekilde merhaa iyi.gunler.de.sanki tanisiyormussunuz gibi ama sakin devamini.getirme. otobuste karsilasirsaniz de mesela ama sonrasinda bir seyler deme rahat gozukmeye calis. Bir de bu icine kapanik birkac arkadasi disinda kimsryle konusmuyor dedigin kizin instagramda kac takipcisi var ve kac kisiyi takip ediyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu tarz karşılaşmaları daha fazla yapmalısın. Mesela diyelim ki bakkaldan çikolata mı alacak. Sende gidip alacaksın. Mümkünse tahmin edip sen önce gireceksin. Bu tip karşılaşmalar sayesinde sürekli bilinçaltında olacaksın.
    Denendi ve işe yaradı.
  • hocam saolun.Şöyle söyliyim zaten her gün birbirimizi görüyoruz otobüse binerken o yüzden karşılaştığında hatırlamaması gibi bi durum yok diye düşünüyorum aynen yani gidip adın ne diye sorsam ters bir anına gelme oranımda yüksek olur ama en azından arada bir günaydın desem belki bişeyler oluştururum mesela okul çıkışında durakda bekliyoruz minubüs otobüs bu bekleme süreci yeri geliyo 5 dakikayı buluyo yeri geliyor 20-30 dakka da oluyor bu konuşmak için güzel fırsat olur bence.Daha iyi konular ve daha iyi zamanı kollamalıyım sık sık konuşup sıkmaktan sa yerinde konuşup yerine göre davranmam lazım fakat konu olarak ne bulsam onu bilmiyorum kendisiyle bildiğim az şey var genelde kafamda diyaloğu hazırlar duruma göre akışa göre değiştiririm mesela bugün öyle yaptım.Bakkal meselesi, hocam bakkalına kadar bilmiyorum ve evimiz uzak kalıyor ters kalıyor o konu sıkıntı ama aynı şeyi kantinde yapmaya çalışırım zaman zaman bahçeye çıkıyorlar arkadaşlarıyla ama hiç belli olmuyor ne zaman çıktığı ettiği dikkatini çekmeye çalışacağım dediğim gibi sakinim genel anlamda sessizim arada bir coşsamda yerine göre davranmayı seviyorum yerine göre davranıyorum göz göze gelmeye çalışacağım.Çok teşekkürler.
    yorgun şair hocamı da ekliyim oda gelişmelere baksın :)




  • mainzal-i M kullanıcısına yanıt
    Hocam sende bunu abartıp kızın gözünde 'abaza' kimliğine bürünme. Yerine göre muhabbet et.
    Dediğim gibi bir kaç sefer daha böyle karşılaş. Şaka olarak 'beni mi takip ediyorsun nereye gitsem seni görüyorum' diyebilirsin. Eğer çokta akıllı bir kız değilse bu yaptığın numaraların farkına varmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lynxou

    Hocam sende bunu abartıp kızın gözünde 'abaza' kimliğine bürünme. Yerine göre muhabbet et.
    Dediğim gibi bir kaç sefer daha böyle karşılaş. Şaka olarak 'beni mi takip ediyorsun nereye gitsem seni görüyorum' diyebilirsin. Eğer çokta akıllı bir kız değilse bu yaptığın numaraların farkına varmaz.

    Aynen hocam sen merak etme :) o kadar ileri gitmem kız sayısalcı bu arada :D ben gidip öyle bi şaka yapmam zaten yani öyle gözükmüyorum karşıdan öyle espiri yapmam yani :)
  • Arkadaşlar başka yorum yok mu yarın pazartesi yardimci olun :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen pilav o kuru fasulye cok güzel uyarsınız bence ama kız fantastik cıkıp bi cacık bulabilir acıktım galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KamPuss55

    sen pilav o kuru fasulye cok güzel uyarsınız bence ama kız fantastik cıkıp bi cacık bulabilir acıktım galiba

    Valla hic bilmiyorum hocam her şeyi oluşuna birakiyorum akisina biraktim Allah büyük

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.