Şimdi Ara

+10 item ler nerden geliyor bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
45.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğrudur ioniada +10 krowaz setli bir warrior var +7 basarken adamın vicdanı sızlıyor adam full itemli.Yazdıklarına katılıyorum bende olmaması için bir neden yok.
  • yazıyı okumadım ama ARes deki HanimShardimiGetir ve onun alt clanı HanımSharrdimiGetir dekibaskanlarınn hepsi full +10 herseyi ile takılar +3 bu nasıl oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matt mete

    Yazılanlar doğruda olsa ya da doğrulukla alakası bile olmasa size önemli bir hatırlatma yapmak isterm;
    Bu oyunu hobi, zevk, stress atma, ticaret, vs............... şeklinde de anlata biliriz ve ben bir haftalık tatili için en az en orata halli eglence mekanında otelde yada pansiyonda bin tl (1000tl) harcayan insanların olduğunu ve bunun cok normal olduğunu sölemekle beraber vbu fiat en alt kadamededir 3-5 bin dolar yada 10bin 20 bin dolar werennde war bende tabiki en basidinden ewimdeki nete ayda 50 yada telime ayda en az 20tl harcıyorsam harcıorsak.......bu daa uzar....
    kimse bu oyuna yıllarca oynayıp zevk alıp ben sukadar harcadıma raya gitti demesin.....
    kimse bu oyuna para harcamayı kötü bişeymiş gibi göztermessin...
    kimse bu oyunu yapılan diğer hobi, eğlence vs. faliyetlerden aşağa tutmasın...
    kimse bu +10 lar burda söle burda böle deyipte insanların kafasını kurcalamasın cünkü herkes istanbulda yaşamıyor ve bi item almak icin okadar zahmet wereceğime 3 katı parayı öder ayağıma getirtirim, zaten parası omayan adama +10 item arayışına girmez ve bu oyuna para harcıyarak +10 item alacak butcde olan ayağına akdar hizmet ettirecek kadar para weremicekse zaten bu oyuna para harcıyarak APTALLIK etmesin.
    kimse bu oyunda belli bir parası kazancı durumu olupta parasını harcamasın +10 item 50tl bile olsa...
    kimse de bu oyunun tüm olumsuzluklarına rağmen kendilerine hissettirdiği DUYGULARDAn dolayı HALÂ oynandığını unutmasın ...
    kimsede bu oyunun normalden fazla olumsuzluklara sahip olduğunu inkar etmesin, edemez, edilemez de zaten ama bu bir OYUN HOBI coumuzunda stress atma ortamı bence deil tl ler binlerce tl lere değer ama en önemli noktası da şudur ; 10-20 yada 30 gb lik bi charı ile zevkten 4 köşe olan güle oynaya arkadaşlarıyla makara yapa yapa oyanayan admlarda war... okadar KOXPERa rağmen az parayla yada cok parayla eğlenceniz ne şekilde oluorsa dewam edin...

    dostum dediklerine katılıyorum buda bir hobidir ve para harcayan harcar ama para harcayan insanların de bazı şeyleri istemeye hakkı olmalı şu oyuna bir düzen gelsin artık hikayesi olsun pvp si olsun bir potansiyel var madem item satısı yapcaklar bunu kendileri yapsın alabilen ordan alsın. başkaları aracı olup para kazanmasın.şu kopx madem bitmeyecek kendileri satsın en azından pvp atak kapalı olsun şu lagları dc leri bir halletsinler yani ztn cuvalla para götürüyolar sorunları da bitirsinler zaten şu sorunlar olmasa şimdi olduğundan çok daha fazla para kazanacaklar kaç tane arkadaşım var kopx bitsin en azından pvp de bitsin oyuna dönerim diyen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris01 -- 2 Mayıs 2011; 1:17:12 >




  • belli zaten zibille +10 var +7 +8 arasan bulamıyorsun ama zibille +9 +10 var. bi saçmalık olduğu belli. adamlar tezgahı açmış düşen düşene.
  • Böyle birsey varsa ve dogruysa dava acilabilir bu konuda.
  • doğrudur orayı bende biliyorum bende ist te oturuyorum ve şuan uskoda gm lerle ws atıcak charlar var
    bırakan bıraksın bizim için sorun yok bi db bi malice spike a tek gidiyor +7-+8 itemlerle pkmızı atıyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zorawip

    doğrudur orayı bende biliyorum bende ist te oturuyorum ve şuan uskoda gm lerle ws atıcak charlar var
    bırakan bıraksın bizim için sorun yok bi db bi malice spike a tek gidiyor +7-+8 itemlerle pkmızı atıyoruz...


    GM ile biraz zor vs atar adam iki elinede +30 rebirth wirinom aldımı ap 10k üstü olur heralde
  • Ben uskoyu bırakalı çok oldu ara sıra girip bi pvp serverda oynuyorum ama çok seyrek girerim.Ne zaman girsem cz de yada savaşta party bulurum zaten her gün savaş oluyor ve çok oyuncu var.Hile yok.Küfür yok.Herkes eşit.Oyuna giriyosun direk pk atıyosun.All chatten en ufak küfür yada rahasız edici birşey söylediğinde mute yiyorsun gm den.Hatta geçende kral mute yemişti onu yazıyodu yukardan o derece yani Tabi çar kasmanın ticaret yapıp gelişmenin ayrı bir zevki var ama parayı bastıranın kral olduğu bir yerde böyle oynamanın bir anlamı yokki.Ben hilenin ve reel para ile ticaretin olmadığı bir ko serverı bilmiyorum.Bence pvp alternatifini iyice bir düşünün arkadaşlar.
  • Özet gec ama
  • arkadaslar adam emek vermiş bu kadar uğraşmış yazmış sizin dediğiniz şeylere bak doğru olduğuna inanırsınız veya inanmazsınız yok işte fasa fiso bunlar yok bilmemne böyle şeylere gerek yok ben de illegal yollarla böyle şeylerin yapıldığını biliyorum arkadaşım internet cafede çalışırken çinlilerle irtibattaydı onlar bi bug yakalar yakalamaz bizim haberimiz oluyodu farklı farklı yollar var sadece tek yol değil yapıcak bişey yok siyaset gibi oyunda da böyle şeyler olması normal :)))
  • Arkadaşım kronosta Batuhan Karadeniz ile oynuyor,evet yanlış duymadınız futbolcu Batuhan Karadeniz ile. Char ve clan ismini yazmayacağım,çünkü arkadaşıma sormadım. Batuhan Karadeniz bizzat yetkililerden para ile item alıyor ve ben +10 setli +5 takılı itemleri gözlerim ile gördüm :) Böyle uzun yazılara,araştırmalara gerek yok. Yetkililer bırakın 9 ları +10 item satıyorlar reel parayla. Knight online'ın son dönemleri kim ne derse desin. Ve ne koparırsak kardır gibisinden bakıyorlar olaya. Herneyse arkadaşlar ben bu oyunu 2008 gibi bıraktım,gayette mutluyum. Size iyi oyunlar,ayrıca inşallah bu yazdıklarımı yalanlama gibi bi olay olmaz,2006 da öyleydi çünkü buralar. Knight online'ı evladı gibi sahiplenip savunanlar vardı,5 senelik bi aradan sonra değişmiştir diye umup samimiyetinize güvenerek yazdım bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cém

    Doğrudur ioniada +10 krowaz setli bir warrior var +7 basarken adamın vicdanı sızlıyor adam full itemli.Yazdıklarına katılıyorum bende olmaması için bir neden yok.


    o adma ban yedi npt den .D
  • K2 nin böyle bir tezgahı bulundugunu biliyordum ama daha el altından olmasını beklerdim şaşırdım cidden.
    Peki eger dogruysa yazdıkların Knight Online oyununda +10 itemleri belirli aralıklarla siliyorlardı hatırlayacagınız gibi demekki eskiden sadece +9 satıyolardı da +10ları siliyolardı şimdi +10 silme ollayı falan yok nedenmı cunku k2 +10 itemde satmaya basladı da ondan..

    www.karyanetbilisim.com tezgahı götürdükleri sitenin domaın sahibinin adresine bakın.Adress California yani K2 nin merkez binasının bulundugu eyalet.
    http://whois.domaintools.com/karyanetbilisim.com




  • baron arkadasimiza katiliyorum. oyunlari birakmistim silkriadida knightida ve elimde kalan charlari satmayi dusundum ama google ye satilik char yazdigimda satilik charlar yerine hep +9 +10 item satan siteler gorunce oyunun hepten sacmalastigini dusundum chariminda para etmeyecegini anladim bu hep boyledir knight gibi oyunlara yatirdiginiz parayi hicbir zaman geri alamazsiniz.Tabiki o siteleri şu şekilde düşünenler çoktur ; adamlar butun gun + basmakla ugrasiyodur, artik taktikleri ogrenmislerdir gibi gibi.. bunlar tamamen sacma dusunceler cunku knight yaklasik 10 senedir ulkemizde oynanan bir oyun ve bunca zaman serverlerde sadece birer ikiser tane olan +9 itemlerin kisa bir zamanda yuzlerce olmasinin hatta +10 itemlerin yuzlerce olmasinin baronun dedigi sebepten baska bir sebebi olamaz ! bazi arkadaslarda sunu dusunemiyor orayi direk gamerfirst in ustune yapsalardi birgun yakalandiklarinda gamerfirstin butun oyunlari yok olurdu fakat bu sekilde knight burosuymus yok bilmemne ticaretmis gibi gosterildiginde suçu ya o buroya yada knighta atma haklarina sahipler. bu bir kurmaca gibi gelmesin bunun daha once ornekleri var - titan - kagit alip satma - gibi para tuzaklarida ayni sekilde buro uzerinden referansla yayilmisti.
    ve oyunu savunan arkadaslar zevk aldigini sanan arkadaslar size bir benzetme yapayim ;
    sigara kullanan adam sigaradan zevk alir sigaranin onu mutlu ettigini dusunur , uyusturucu kullanan adam uyusturucudan zevk alir dunyanin en guzel olayini uyusturucu icmek sanar.. ama bu sigarayida uyusturucuyuda iyi birsey yapmaz ,onlara bagimli olduklari icin son derece mukemmel gozukur ama akli basinda biri anlar zararlarini. knightta ayni bu sekilde bagimlilik yaptigi icin harika mukemmel gorunebilir ama birisi bana desinki knight gözleri bozmuyor , birisi bana desinki cocuklari derslerinden geri birakmiyor yada tum hasliklarini knighta harcamasini saglamiyor . tum gun bilgisayar basinda oturup kilo aldirtmiyor tum gun saf saf ekrana bakip konusmayi unutturmuyor sosyalligi öldürmuyor yasamayi unutturmuyor diyebilirmi birisi? ve daha onlarca sebep var knighti ve diger bagimlilik yapan oyunlari kotu yapan.
    ben bagimlilara kotu laf edemem bagimlilik karsi konulamaz bir hastalik bizde oynuyorduk zamaninda para vermeden cok baglanmadan oynuyorduk ama genede yeniliyorduk bu tuzaga azda olsa bagliyordu bizi klavye basina ama uzun sure once ne mal olduklarini anladik artik isimiz olmaz bu tur oyunlarla , belki sizinde anlamaniz icin birseyler yasamaniz , kendiniz gormeniz gerekir ama size bir tavsiyede buliniyim. bagimliliginizi degistirin , knighti direk birakamiyorsaniz daha az zararli daha az masrafli bir bagimlilk bulun , bu bir sevgili olabilir bir kafe ortaminda arkadaslarinda bos bos konusmak olabilir bir arkadas gurubunla hergun basket oynamak hergun futbol oynamak olabilir dusundukce insan bir suru bagimlilik bulur hemde hicbir zarari olmayan bagimliliklar. bunlar varken knighta ne gerek var +10 item set icin 10 milyar verip bir keylogerle soyulmaya ne gerek var ? bir basket icin bu durumu dusunsene en fazla basket topunu çalabilirler :)) kendinizi çekip alin bu batakligin icinden ve bunu bu okuduklarinizi unutmadan yapin




  • Konuyu okuyan varsa özet geçbilir mi?
  • Mesajın doğruluğu tartışmaya açık ama ardakadşında dedği gibi bu +9 +10 item bolluğu nerden geliyo ? İllegal yollarla bu kadar item basmak çok zor gibi duruyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luken Drew

    Özeti Çıktığında Okurum. Mesajım Bulunsun


    +1 okumaya üşendim
  • Özet geçsin Allahını seven
  • ionia'da c.s var kabak gibi .
    ama +17 avedon basan vardı legal olarak kingharami miydi neydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruoja

    ionia'da c.s var kabak gibi .
    ama +17 avedon basan vardı legal olarak kingharami miydi neydi

    Evet, en son +18 oldu o avedon, bu da videosu.






  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.