Şimdi Ara

10 günlük Lviv ve Kiev seyahati bitti. Merak ettiklerinize cevap verebilirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
13
Favori
10.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam Ocak 11 - 17 arasında kievde olacağız.Evimizi merkezi konumda bulduğumuz Kurtuluş Meydanına çok yakın mesafede bulunan bir yerde kiraladık.Arena ve Kurtuluş meydanı arasındaki mesafe ne kadardır? Sormamın sebebi malum hava çok soğuk olacak yani yürürken zorlanırız sizce o soğukta yürüyebilir miyiz?
    Sizce gece hayatını en güzel şekilde yaşamak için hangi clublere gitmeliyiz?
    çok açıklamalı olmuş yazdıklarınız şimdiden teşekkür ederim.
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Maidan Nezaleshnosti ve Arena City arası yaklaşık 20 dk yürüme mesafesinde. 1,5 km falan. Yürüyüp yürüyemeyecek olmanız daha önce de bahsettiğim gibi sizin soğuğa karşı direncinizle alakalı. Ben olsam yürürdüm. He derseniz ki: "Gece vakti o kafayla clubdan çıkıp yürümek istemiyorum." o zaman bir taksiyle pazarlık edip binebilirsiniz. O mesafeye max 200 Grivna falan alması lazım.

    Ben Cribbean'ı çok beğenmiştim. Ancak geçen tavsiyem üzerine giden bir arkadaşımdan, gittiğinde içerinin çok boş olduğunu ve giriş ücretinin 300 Grivna'dan 500 Grivna'ya yükseltildiğini öğrendim. Uçak biletlerinde de %100'lük bir artış olmuş geçen yıla göre. Sanırım kimlikle giriş mevzusundan sonra ülkeye gidenlerin sayısının artması nedeniyle insanlar fırsatçılığa başlamışlar. Her neyse. Konumuza dönecek olursak. Caribbean'ın haftalık etkinlik programını internetten araştırın. Eğer canlı müzik yapan grup veya elle tutulur bir etkinlik varsa gidin. Heaven Club'ı öneriyorum ancak rezervasyon yaptırın kesinlikle. Sky bar denilen club da son giden arkadaşım tarafından çok beğenilmiş. Cuma, cumartesi (belki pazar da olabilir) haricinde bir etkinlik yoksa cluba gidip boşuna para harcamamanızı öneririm. Zaten içerisi boş olacaktır. For sage isimli cluba asla gitmeyin. İçerisi her gün full. Ancak karşısında bulunan öğrenci yurtları nedeniyle herkes grup grup eğleniyor ve içerisi çoluk çocuk dolu. Hafta içi genel olarak barları tercih edin. Gulliver'in arka sokağında yan yana bir çok bar var. Sosyalleşebileceğiniz güzel ve elit, bazılarında da canlı müzik bulunan barlardır. Yan masanızdaki insanlarla kadın erkek fark etmeksizin konuşmaktan çekinmeyin. O tip mekanlara gidenlerin çoğu zaten belirli bir zümrenin üstü insanlar oldukları için İngilizce konusunda sıkıntı da yaşamazsınız. iyi tatiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekgumus -- 20 Aralık 2017; 23:46:51 >




  • zekgumus Z kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Kesinlikle çok soğuk olacağı için araç ile gideriz eve.Bilseydim daha yakından kiralardım bak bu kötü oldu.Cribbean'ı daha önce çok duydum ancak giriş paahalıymış gerçekten peki Direk giriş parası ödemeden şişe açmak gibi bir opsiyonu yok mudur buranın?
    Heaven Club lokasyon olarak nerede bulunuyor? Yerini kolay bulabilir miyiz?
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geç cevapladığım için özür dilerim. Okul yüzünden bu aralar foruma pek giremiyorum. Bu arada benim kaldığım evle yukarıda bahsettiğim barlar arası da yaklaşık olarak 1,2km falandı. Ben her gün yürümüştüm. Sadece cluba falan giderken taksiye binmiştim. Yani bu mesafeyi gözünüzde çok büyütmeyin. Bu yaz Budapeşte ve Belgrad'a gittim. 10 günde toplam 75 km yürümüşüm. Evin şehrin merkezindeydi. bütün tarihi yerler yürüme mesafesindeydi. Ancak seyahatlerinizde yürümekten asla korkmayın hava da tahmin ettiğiniz gibi soğuk olmaz aşırı. Ben Ukrayna'ya gittiğimde aralık ayıydı. Sadece bir kez üşüdüm. Ne yün içlik giydim ne aşırı kalın bir mont. Gitmeden hava durumuna da bakarsınız zaten.

    Yani 500 Grivna bence de pahalı. Ben o parayı verir miydim? Yani biz arkadaş grubumuzla hep şöyle yaptık. (Bütün yurtdışı ülkelerinde) Giriş ücreti 4 kişilik grup içinden seçilen 1 kişiye toplanıp verilir. O kişi içeri girip bakar. eğer ortam giriş ücretine değerse diğerleri içeri çağırılır. Değilse de gece daha gençtir, yeni mekanlara gidilir. Bu taktik her zaman işe yarar. Budapeşte'de bu şekilde bir gecede "6" mekana girmiştik ve hiçbiri giriş ücretine değmediği için bir ruin bara gitmiştik. Yani eğer gerçekten dolu bir Caribbean'a denk gelirseniz. Bu ücrete sonuna kadar değer.

    "peki direk giriş parası ödemeden şişe açmak gibi bir opsiyonu yok mudur buranın?" demişsin. Valla yurtdışında hiçbir mekanda böyle bir şey görmedim. Yani ben görmedim diye yok mudur? Bilemem tabi ama bir denemek lazım. Kapıdaki görevli kadına bunu sorabilirsiniz. Buna benzer bir şey Forsage Club'da vardı. Girerken 200 Grivna veriyordunuz. Onlar da size bir kart veriyorlardı. İlk başta "bu ne ola ki?" dedik içimizden ancak içeriye girince bu parayı içecek alırken kullanabildiğimizi gördük. Güzel ve farklı bir uygulamaydı. Mekan da bundan mütevellit full öğrenci kaynıyordu sanırım. Yerini siz değil taksici bulacak zaten ama konum olarak da Maidan Nezaleshnosti'ye çok çok yakın zaten. Hani 500m falan yani. Ev den taş atsanız camını falan kırarsınız bence. Heaven konsept olarak güzeldir. İçeri de oturup nargile de içebilirsin yemek de yersin ama pistte dans da edersin. O yüzden bir gün gidip yer ayırtın, bir hafta sonu gecesi için. Genel olarak full oluyor çünkü.




  • Konuyu fava ekledim.



    Mağlum vize yok herkesin kafasında bi yurt dışı gezisi var Kiev'i bende merak ediyorum gideceğim vakit konuyu daha detaylı inceleyeceğim.



    1200 TL 10 gün bence çok iyi rakam burda Antalya tarafına gitsen sadece 10 gün otele vereceksin.(Sadece kıyas yapıyorum)



    Kötü olan taraf dil mevzusu bunlar neden İngilizce bilmez ki TR ye gelen bile bilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zekgumus Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ne özürü ne güzel cevaplar veriyorsun. Bana genel olarak söylenen kışın oranın çok sğouk olduğu bu sebeple benim aklımda gece yürüyemeyiz gibi bir imaj oluştu.Clublere gelirsek Heavenı mutlaka göreceğim Sky Bar hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim aklımda hala tam bir fiyat oluşmadı malum 2 kişi gideceğiz bize küçük bir şişe vodka yeter örneğin Sky Bar'da veya Heaven'da Bir şişe vodka açtık masayla falan bize kaç Grivnaya mal olur?
  • Yakın tarihte lviv ve kieve yalnız gidecek olan varsa arkadaşlık edebilirim İlk yurtdışı deneyimim olacak o sebeple gidecek arkadaş arıyorum. Kafa dengiyimdir her ortama hirerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Ya tabi ki soğuk oluyor. Biz 4 kişiydik. 3 arkadaşım yün içlik giyerken, ben böyle bir şeye ihtiyaç duymadım açıkçası. Hasta falan da olmadım. Bünyem çocukluğumdan beri soğuğa alışıktır. Bu soğukta yürüyüp yürüyememe mevzusu aslında tamamen kişiye bağlı biraz. ve tabi ki o gün ki hava sıcaklığına. Kuru soğuk varsa çok sıkıntı olmaz ancak rüzgârla birlikte bir soğuk varsa, adamın totsuna kadar işler o soğuk hava. Bu konuda size net konuşmak istemiyorum o yüzden. Çünkü ne desem yalan olabilir. İnsandan insana değişen bir durum bu üşüme mevzusu. Siz gerekli önlemi yine de alın.

    Skybar'a gitmedim. gitmeyi çok istedik ancak internette yorumları okuduğumda: "Çok pahalı." gibi şeyler yazdığını görmüştüm. Bu yüzden biz gitmemiştik. Ama keşke gitseydik demiştik sonradan. En son 15 gün önce giden bir arkadaşım çok memnun kalmış. İçerisi kalabalıktı falan diyordu.

    Şişe açtırma mevzusuna gelirsek. Biz de açtırmayı düşünmüştük ancak içerideki ortamı görünce, ne loca kiralamaya, ne de şişe açtırmaya gerek olmadığını anladık. Ancak illa açtıracağım dersen. Geçen yıl tam olarak bu dönemde 1 adet 70'lik şişenin fiyatı 1000-1500 Grivna gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. Normal bardan aldığınız içkilerin kadehi de 100-150 Grivna arasında olacaktır. Nargile falan almak gibi fantezilere girmezseniz benim kanaatimce adam başı bir gece de 1000 Grivna'ya güzel eğlenirsiniz. Eğer loca kiralamaz, şişe actırmazsanız bu rakam 500 grivnalara kadar da düşebilir. Ben ilk gece 1200 harcamıştım mesela, ikinci gece de 400. Loca kiralamadığım ve şişe actırmadığım halde 1200 harcamıştım Caribbean'da. Yeterince hareketli bir gece olmuştu çünkü.

    Bu arada size ufak bir tavsiyem olacak. Bunu diğer arkadaşlar da okurlar umarım. Clublarda barın etrafı aşırı kalabalık olur ve kimi zaman siparişinizi vermeniz 5-10 hatta 20 dk sürebilir. Öncelikle tabiri caizse biraz yırtık olun. Pasif olursanız herkes ister ve içkisini alır. Siz de öyle olduğunuz yerde beklersiniz. Diğer bir konu da kesinlikle içeriye bozuk para ile girin. 200/100/50/20 Grivna'lık banknotlar olsun cebinizde. Ben yaşadığım için biliyorum. Örneğin; barmenden 150 Grivna'lık gin tonic aldınız. Tutup adama 500 verdiğinizde, ya para üstünüzü vermiyor, ya sizi takmıyor, ya da bahşiş istediği için o paranın üstünü eksik veriyor. Ben bunu yaşadığımda elimdeli fişle birlikte şefini çağırmıştım ve paramı o şekilde zorla almıştım. Dediğim gibi uyanık olun. Asla pasif olmayın. He tabi ki içeceği alırken mesela 150 Grivna'yı adama verip daha sonra yanında fazladan 10,20 Grivna bahşiş atın. Bu şekilde hem onun hoşuna gidecektir. Hem siparişiniz hızlı gelecektir. Hem de bir sonraki siparişinde size daha çabuk hizmet verecektir. Bu yüzden siparişi verip, ücreti barmene uzatırken, önce onun bahşişini verin, daha sonra da siparişin ücretini verin. Bizler genel olarak her yerde çalışanlar 5, 10, 20 bahşiş vermeye çalıştık. Sonuçta vereceğiniz o 10 Grivna sizi zengin veya fakir etmiyor ama karşınızdaki insanı mutlu ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekgumus

    Ya tabi ki soğuk oluyor. Biz 4 kişiydik. 3 arkadaşım yün içlik giyerken, ben böyle bir şeye ihtiyaç duymadım açıkçası. Hasta falan da olmadım. Bünyem çocukluğumdan beri soğuğa alışıktır. Bu soğukta yürüyüp yürüyememe mevzusu aslında tamamen kişiye bağlı biraz. ve tabi ki o gün ki hava sıcaklığına. Kuru soğuk varsa çok sıkıntı olmaz ancak rüzgârla birlikte bir soğuk varsa, adamın totsuna kadar işler o soğuk hava. Bu konuda size net konuşmak istemiyorum o yüzden. Çünkü ne desem yalan olabilir. İnsandan insana değişen bir durum bu üşüme mevzusu. Siz gerekli önlemi yine de alın.

    Skybar'a gitmedim. gitmeyi çok istedik ancak internette yorumları okuduğumda: "Çok pahalı." gibi şeyler yazdığını görmüştüm. Bu yüzden biz gitmemiştik. Ama keşke gitseydik demiştik sonradan. En son 15 gün önce giden bir arkadaşım çok memnun kalmış. İçerisi kalabalıktı falan diyordu.

    Şişe açtırma mevzusuna gelirsek. Biz de açtırmayı düşünmüştük ancak içerideki ortamı görünce, ne loca kiralamaya, ne de şişe açtırmaya gerek olmadığını anladık. Ancak illa açtıracağım dersen. Geçen yıl tam olarak bu dönemde 1 adet 70'lik şişenin fiyatı 1000-1500 Grivna gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. Normal bardan aldığınız içkilerin kadehi de 100-150 Grivna arasında olacaktır. Nargile falan almak gibi fantezilere girmezseniz benim kanaatimce adam başı bir gece de 1000 Grivna'ya güzel eğlenirsiniz. Eğer loca kiralamaz, şişe actırmazsanız bu rakam 500 grivnalara kadar da düşebilir. Ben ilk gece 1200 harcamıştım mesela, ikinci gece de 400. Loca kiralamadığım ve şişe actırmadığım halde 1200 harcamıştım Caribbean'da. Yeterince hareketli bir gece olmuştu çünkü.

    Bu arada size ufak bir tavsiyem olacak. Bunu diğer arkadaşlar da okurlar umarım. Clublarda barın etrafı aşırı kalabalık olur ve kimi zaman siparişinizi vermeniz 5-10 hatta 20 dk sürebilir. Öncelikle tabiri caizse biraz yırtık olun. Pasif olursanız herkes ister ve içkisini alır. Siz de öyle olduğunuz yerde beklersiniz. Diğer bir konu da kesinlikle içeriye bozuk para ile girin. 200/100/50/20 Grivna'lık banknotlar olsun cebinizde. Ben yaşadığım için biliyorum. Örneğin; barmenden 150 Grivna'lık gin tonic aldınız. Tutup adama 500 verdiğinizde, ya para üstünüzü vermiyor, ya sizi takmıyor, ya da bahşiş istediği için o paranın üstünü eksik veriyor. Ben bunu yaşadığımda elimdeli fişle birlikte şefini çağırmıştım ve paramı o şekilde zorla almıştım. Dediğim gibi uyanık olun. Asla pasif olmayın. He tabi ki içeceği alırken mesela 150 Grivna'yı adama verip daha sonra yanında fazladan 10,20 Grivna bahşiş atın. Bu şekilde hem onun hoşuna gidecektir. Hem siparişiniz hızlı gelecektir. Hem de bir sonraki siparişinde size daha çabuk hizmet verecektir. Bu yüzden siparişi verip, ücreti barmene uzatırken, önce onun bahşişini verin, daha sonra da siparişin ücretini verin. Bizler genel olarak her yerde çalışanlar 5, 10, 20 bahşiş vermeye çalıştık. Sonuçta vereceğiniz o 10 Grivna sizi zengin veya fakir etmiyor ama karşınızdaki insanı mutlu ediyor.


    arkadaşa katılıyorum, para üstü konusunda..ukraynada okadar alışmışlarki, para üstü demezseniz getirmiyorlar.

    yemek yiyorsun kafede toplam 422 grivna tuttu, küsürata kadar alırlar..420 at, olmaz. 2 grivna vermeden çıkamazsın.

    yada attın 500 grivna hesaba, bekle babam bekle, bahşiş diye yatarlar üstüne..o yüzden isteyin üzerini.

    arkadaşlar pinti diyecekler,hizmet iyi yerde bırakılır, ama tek sefer değil,10 gün üzeri kalıp, bar,kafe takılıp, bu para üstü almayın 500 grivna gider toplamda,bahşiş niyetine.

    Mc de , big teysti menü 100 grivna ,artık hesap edin.




  • ev nasıl ve kaça kiralanıyor Bütçe 300 dolar 5 günlük seyahat
  • Booking.com dan kiralayabilirsiz. Kredi karti onaysiz secenegini secerek. Ev sahibine de mesaj at gelecegin tarihi oradan. Ev fiyatlarini bilmiyorum. Son donemde artmis diye duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben turkıyede tatıl yapmayı dusunmem dusunmedımde..gecen yıl 2 kez gıttım ukraynaya..bu yılda 3 kez gıdıcem:)

    martta baslıcam seyehatlara...beklerım gelmek ısteyenı... ...yurt dısını kesfedın....hem daha uygun hemde daha eglencelı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX


    quote:

    Orijinalden alıntı: zekgumus

    Ya tabi ki soğuk oluyor. Biz 4 kişiydik. 3 arkadaşım yün içlik giyerken, ben böyle bir şeye ihtiyaç duymadım açıkçası. Hasta falan da olmadım. Bünyem çocukluğumdan beri soğuğa alışıktır. Bu soğukta yürüyüp yürüyememe mevzusu aslında tamamen kişiye bağlı biraz. ve tabi ki o gün ki hava sıcaklığına. Kuru soğuk varsa çok sıkıntı olmaz ancak rüzgârla birlikte bir soğuk varsa, adamın totsuna kadar işler o soğuk hava. Bu konuda size net konuşmak istemiyorum o yüzden. Çünkü ne desem yalan olabilir. İnsandan insana değişen bir durum bu üşüme mevzusu. Siz gerekli önlemi yine de alın.

    Skybar'a gitmedim. gitmeyi çok istedik ancak internette yorumları okuduğumda: "Çok pahalı." gibi şeyler yazdığını görmüştüm. Bu yüzden biz gitmemiştik. Ama keşke gitseydik demiştik sonradan. En son 15 gün önce giden bir arkadaşım çok memnun kalmış. İçerisi kalabalıktı falan diyordu.

    Şişe açtırma mevzusuna gelirsek. Biz de açtırmayı düşünmüştük ancak içerideki ortamı görünce, ne loca kiralamaya, ne de şişe açtırmaya gerek olmadığını anladık. Ancak illa açtıracağım dersen. Geçen yıl tam olarak bu dönemde 1 adet 70'lik şişenin fiyatı 1000-1500 Grivna gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. Normal bardan aldığınız içkilerin kadehi de 100-150 Grivna arasında olacaktır. Nargile falan almak gibi fantezilere girmezseniz benim kanaatimce adam başı bir gece de 1000 Grivna'ya güzel eğlenirsiniz. Eğer loca kiralamaz, şişe actırmazsanız bu rakam 500 grivnalara kadar da düşebilir. Ben ilk gece 1200 harcamıştım mesela, ikinci gece de 400. Loca kiralamadığım ve şişe actırmadığım halde 1200 harcamıştım Caribbean'da. Yeterince hareketli bir gece olmuştu çünkü.

    Bu arada size ufak bir tavsiyem olacak. Bunu diğer arkadaşlar da okurlar umarım. Clublarda barın etrafı aşırı kalabalık olur ve kimi zaman siparişinizi vermeniz 5-10 hatta 20 dk sürebilir. Öncelikle tabiri caizse biraz yırtık olun. Pasif olursanız herkes ister ve içkisini alır. Siz de öyle olduğunuz yerde beklersiniz. Diğer bir konu da kesinlikle içeriye bozuk para ile girin. 200/100/50/20 Grivna'lık banknotlar olsun cebinizde. Ben yaşadığım için biliyorum. Örneğin; barmenden 150 Grivna'lık gin tonic aldınız. Tutup adama 500 verdiğinizde, ya para üstünüzü vermiyor, ya sizi takmıyor, ya da bahşiş istediği için o paranın üstünü eksik veriyor. Ben bunu yaşadığımda elimdeli fişle birlikte şefini çağırmıştım ve paramı o şekilde zorla almıştım. Dediğim gibi uyanık olun. Asla pasif olmayın. He tabi ki içeceği alırken mesela 150 Grivna'yı adama verip daha sonra yanında fazladan 10,20 Grivna bahşiş atın. Bu şekilde hem onun hoşuna gidecektir. Hem siparişiniz hızlı gelecektir. Hem de bir sonraki siparişinde size daha çabuk hizmet verecektir. Bu yüzden siparişi verip, ücreti barmene uzatırken, önce onun bahşişini verin, daha sonra da siparişin ücretini verin. Bizler genel olarak her yerde çalışanlar 5, 10, 20 bahşiş vermeye çalıştık. Sonuçta vereceğiniz o 10 Grivna sizi zengin veya fakir etmiyor ama karşınızdaki insanı mutlu ediyor.


    arkadaşa katılıyorum, para üstü konusunda..ukraynada okadar alışmışlarki, para üstü demezseniz getirmiyorlar.

    yemek yiyorsun kafede toplam 422 grivna tuttu, küsürata kadar alırlar..420 at, olmaz. 2 grivna vermeden çıkamazsın.

    yada attın 500 grivna hesaba, bekle babam bekle, bahşiş diye yatarlar üstüne..o yüzden isteyin üzerini.

    arkadaşlar pinti diyecekler,hizmet iyi yerde bırakılır, ama tek sefer değil,10 gün üzeri kalıp, bar,kafe takılıp, bu para üstü almayın 500 grivna gider toplamda,bahşiş niyetine.

    Mc de , big teysti menü 100 grivna ,artık hesap edin.

    2 Kez Belgrad'a gittim, orada da bazı mekanlar aynı şekilde bu para üstü konusunda .

    Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum, bu tarz durumlarda pasif olmamalı ve ısrarla para üstünüzü almalısınız .

    Şaka gibi ama malesef bu durum fırsata çevrilmiş durumda bazı yerlerde.




  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    ayın kaçında gideceksin hocam ? bu ayın 25 inden sonra lvivde olacağım
  • dota kullanıcısına yanıt
    Bu yaz Macaristan\Budapeşte'de idim. 15'den fazla kulübe ve bara bir de büyük festivale (Sziget festivali) gittim. Birinde bile bu olayı yaşamadım. Budapeşte insanı ve gezilecek yerleri olarak Avrupa'da mutlaka gidilip görülmesi gerek bir yer. Türk insanı için sıcak kanlıdır deriz ama bir de gidip orayı görmek lazım. Sıcak kanlılık ne demekmiş orada birebir yaşıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Yakın tarihte lviv ve kieve yalnız gidecek olan varsa arkadaşlık edebilirim İlk yurtdışı deneyimim olacak o sebeple gidecek arkadaş arıyorum. Kafa dengiyimdir her ortama hirerim

    Benim vize isi hallolursa Polonya’dan Lviv’e gececegim. 31 Ocak’ta varmis olurum. Ne kadar kafa dengisiniz hocam, ortama girince ortamda kalacak kadar ingilizceniz var mi? :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alesta1818

    ayın kaçında gideceksin hocam ? bu ayın 25 inden sonra lvivde olacağım

    Aslında yılbaşı için düşünüyordum ama kaçırım, uygun br kampanya bulamadım. 25'iiçin bilet fiyatları hayli yüksektir sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots


    quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Yakın tarihte lviv ve kieve yalnız gidecek olan varsa arkadaşlık edebilirim İlk yurtdışı deneyimim olacak o sebeple gidecek arkadaş arıyorum. Kafa dengiyimdir her ortama hirerim

    Benim vize isi hallolursa Polonya’dan Lviv’e gececegim. 31 Ocak’ta varmis olurum. Ne kadar kafa dengisiniz hocam, ortama girince ortamda kalacak kadar ingilizceniz var mi? :D

    Var hocam merk etme, ortamdan yana sıkıntı yok Şu an için tek sıkıntı uygun bilet. Yeni yıla orda gireyim diye umdum ama olmadı. Şimdi pegasus kampanya yaparsa onu bekliyorum.




  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    lvivde olurum ben gelince haber edersin hocam
  • Hocam eylul icin Kiev'e rezarvasyon yaptırdım hicbisey bilmeden :) pasaport çıkarmam gerekiyor mu gidiş icin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.