Şimdi Ara

1 NİSAN DA PSN PARALIMI OLUYOR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hilesiz oyunlar olucaksa böle bişiyi kim istemezki zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Ya akli selim birinin bunun gercek olmadigini anin da anlamasi lazim.
    Account kapanacakmis ? Para vermezsek ?

    Film mi bu ? Devami da cekilecek mi diyesim geldi.
    Bir kere parali dahi olsa account neden kapansin.
    Live da para odemeyen atiyorum live a alinmiyor mu ?

    Ikincisi her sene boyle bir sey cikar.
    Direkt tepeden cok onceden PSN nin alt versionunun her daim ucretsiz olacagi aciklandi.
    Bu degismeyecektir.

    15. GENERAL LEGAL

    SNEA, at its sole discretion, may modify the terms of this Agreement at any time, including imposing a fee for creating PSN accounts. By accepting this Agreement or by accessing Sony Online Services, you agree to be bound by all current terms of the Agreement. To access a printable, current copy of this Agreement, go tohttp://www.qriocity.com on your personal computer. If material changes to this Agreement are made, you will be notified by e-mail or other communication when you sign in to Sony Online Services. If necessary, you will be given additional choices regarding such change(s). Your continued use of Sony Online Services, including use of your associated Sub Account(s), will signify your acceptance of these changes. If you do not accept material changes to the Agreement, contact us to terminate this Agreement and your account(s).

    This Agreement shall inure to the benefit of the parties, including any successors in interest of SNEA. SNEA has the right to assign any and all of its rights and obligations hereunder to any affiliate(s) or to any company in the Sony family group of companies.

    If any provision of this Agreement is held illegal or otherwise unenforceable by a court of competent jurisdiction, that provision shall be severed and the remainder of the Agreement shall remain in full force and effect.

    Except as otherwise required by applicable law, this Agreement shall be construed and interpreted in accordance with the laws of the State of California applying to contracts fully executed and performed within the State of California. Except as otherwise required by applicable law, both parties submit to personal jurisdiction in California and further agree that any dispute arising from or relating to this Agreement shall be brought in a court within San Mateo County, California. In the event of litigation to enforce any part of this Agreement, all costs and fees, including attorney's fees, shall be paid by the non-prevailing party to the extent permitted by applicable law.

    Bir daha düşünün derim.




  • Doğru olduğunu sanmıyorum çünkü şuanki kalitesiyle PSN'nin paralı olması intihar demektir. Paralı olması durumunda zaten paralı olan ve çok daha üstün Live birçok kullanıcının tercihi olacaktır.

    3.60 CFW'si ise büyük bir olasılıkla çok yakında geliyor birçok yerde beklemede bakalım kısmet.
  • Evet adamlar birşeyler yapıyorlar ama öncelikle şunu açıklayayım.PSN'e girmeden önce çıkan sözleşmeyi kabul etmezsen hesabını kapatmazlar,sadece PSN'e giremezsin.Bütün yapılan harcalamaların iadesi söz konusu değil sadece yetkili kişilerle iletişime geçersen hesaptaki parayı iade etmeleri talebinde bulunursun parayı iade edip hesabı silerler.Ayrıca Sony ... Entartainment adıyla geçen bir firma 3.party olma ihtimali bile yoktur,Sony ana merkezine bağlıdır.
    Bazı kullanıcılara mail gönderdikleri doğru ama herkes birşeyler sallıyor,internette yazan herşeye inanmamak ve bunu %100 doğru ve kesin bir dille açıklayıp insanları yanıltmamak lazım.En iyisi bekleyip olacakları görmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Mart 2011; 1:51:37 >
  • PSN ücretli olacaksa ben tüketici olarak sorarım;

    Vasat arkadaş listesi arayüzüne mi ?
    Arkadaş listemdeki üyelere hala text mesaj atmaya mı ?
    Aynı oyuna girmeden sesli sohbet imkanı olmamasına mı ?
    Sohbet grubu oluşturup bu grupta hala text mesaj özelliğine mi ?
    Aynı oyuna girip c sesli chat yaparken oluşan cızırtıları mı ?
    Arcade oyunları almak istediğimde birçok oyunun demosunu indirebilme özelliğinin olmamasına mı ?
    Arkadaşlarımı bir tuşla oyuna davet etme ve grubumu çok rahat bir şekilde yönetememe özelliğine mi ?
    Yine genel olarak vasat online arayüzüne mi ?

    Bunlardan hangisi için PSN'i ücretli yapacaksın Sony bir anlat bizde eyvallah diyerek paralı üyelik için gerekenleri yapalım.

    Birde kimseye kredi kartı bilgisi girme gibi bir zorunluluk getiremez. Herkes kredi kartı kullanmıyor. Ben Avrupa PSN'i kullanıyorum ve kredi kartını kabul etmedi diyelim ne olacak yada başka bir kullanıcının kredi kartı yok herhangi bir nedenle kullanmıyor böyle bir saçmalık olmaz. Paralı mı olacak o zaman gider Live gibi üyelik kartlarıda çıkarır isteyen istediği gibi alır işini görür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 25 Mart 2011; 2:20:26 >




  • sony bu kadar salak olabilir mi acaba gerçekten daha söylentisinde bile kaç kişi xboxa göz kırpıyor çiçeği burnunda daha fw nin 3 kuruş kazanıcam diye böyle acemice bir hata yapar mı sanmıyorum ama olmaz da dememek lazim bekleyip göreceğiz
  • @:Sephiroth:
    Xbox da ki cafcaflı arayüz ve emo avatar sistemi fazla gözünüzü boyamasın.Şu an PS3 de bunun gibi bir arayüz olması için en kullanıcı dostu ve sadece menülerden birisi olan XMB'yi tamamen değiştirmeleri gerekiyor.Diğerlerinde haklısın,tek tuşla hepsini hallediyorsun.Çok ince ayar ve detaylar var.Birde şu açıdan düşünmek lazım,2007 de PSN'e ilk üye olduğum zamanla şu an arasında inanılmaz fark var,hem bağlantı kalitesi hem de yeni eklenen özellikler açısından.Paralı olma konusu hala bir söylenti,hiçbir kaynağı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Mart 2011; 2:25:15 >
  • bana da bugün sony playstation dan bir mail geldi ama okumadan sildim ama seçilen tarih 1 nisan olduğuna göre kesin şakadır. telaşa gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    @:Sephiroth:
    Xbox da ki cafcaflı arayüz ve emo avatar sistemi fazla gözünüzü boyamasın.Şu an PS3 de bunun gibi bir arayüz olması için en kullanıcı dostu ve sadece menülerden birisi olan XMB'yi tamamen değiştirmeleri gerekiyor.Diğerlerinde haklısın,tek tuşla hepsini hallediyorsun.Çok ince ayar ve detaylar var.Birde şu açıdan düşünmek lazım,2007 de PSN'e ilk üye olduğum zamanla şu an arasında inanılmaz fark var,hem bağlantı kalitesi hem de yeni eklenen özellikler açısından.Paralı olma konusu hala bir söylenti,hiçbir kaynağı yok.


    Hocam bu göz boyama değil bu bir sunumdur. Hem Ms buradan deli gibi para kazanıyor hemde kullanıcılar genel olarak beğeniyor zaten beğenmese bu kadar avatar oyunları ve item'lar üzeri alışveriş olmaz. İki tarafta mutlu kullanıcı sisteme girdiği zaman göze hoşa gelen arayüz ile karşılaşması var birde dos sistemi gibi sadece yazılardan oluşan bir arayüzle karşılaşmak var

    PSN'e kaç tane güncelleme yayınlandı ama fazla ileri gidilmedi hocam. Düşün Live'da chat kalitesi yüzyüne konuşma gibidir ama adam bunu bile geliştirdi Sony'ye bakıyorsun hala text mesaj şuan PSN'nin temel chat olayı text mesaj üzerine kurulu ve neredeyse kullanıcının işini kolaylaştıran başka birşeyde yok. 2007 yılından beri gidilen nokta aslında son derece az ve gözle görülür bir gelişmede yok zaten son dönem güncellemelerin amacı şu özellik kalksın gibi falan. Biz Live'da text mesaj geldiğinde milletle genelde dalga geçeriz mesela benim kulaklık bozuldu text attım gülüştük.

    Nat ayarlarım açık Type 2 ama hala bağlantı sorunlarıda yaşıyorum bunu yaşayan bayada kişi var birde Trophy listesine girmek istediğimde yine bağlantı hatası veriyor işin özü Sony resmen sistemi online oynansın gerisini salla mantığı

    Bu haliyle bedavaya tamam ama dediğim gibi paralı olursa kimse yüzüne bile bakmaz. Düşünsene para verip her açıdan kusursuz işleyen bir sistem kullanmak varken kim herşeyi yarım olan bir sistemi tercih eder




  • Arkadaşlar PSn zaten paralı. Daha nesi paralı olacak. Ek bazı özellikler isteyene PSN+ var. Muhabbeti dönen şey sadece 1 nisandaki geçiş ardından ilk sign in de sözleşme onayı isteneceği oanylanmaması durumunda hesapların kapatılacapı ve para iadesi yapılacağı, onaylanması durumunda ise wallet ve tüm diğer bilgilerin taşınacağı yönünde. Paralı olması ile ilgili hiç bir şey yok.
  • 1 Nisan şakası olmasın
  • PSN'de anlaşmaya accept dediğimizde "balık" resimi çıkıp bir 1 Nisan yazmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sabri_16

    1 Nisan şakası olmasın



    April Fools sponsored by SONY
  • Yemin ederimki Psn ile ilgili bir sorun bir tek ben yasamiyorum... Ne lag, ne baglanti kopmasi nede baska birsey. Birde tabiiki baslarim Xbox un emo avatarina. Nerde nefret ettigim sey varsa masallah Xbox ta. Birtek chat özelligi var baskada bir halt yok Xbox ta. Dillerde bir Xbox türküsüdür gidiyor. Live lar bana cok dardir, benim meskenim Psn dir Psn.
  • İşi biraz şakaya vursamda bu konu gerçek maalesef ki

    SCEA transferring 'online services operations, including your wallet and the funds in it' to SNEA on April 1
    by Christopher Grant (16 hours ago)

    61

    At CES 2010, Sony's Kaz Hirai -- potential successor to Sir Howard Stringer, if you're just joining us -- introduced "Sony Network Entertainment," a new corporate unit tasked with the expansion of the increasingly vital PlayStation Network architecture. At CES this year, Kaz said 2011 would find Sony "building upon the video, music, game and book offerings on our Qriocity and our PlayStation Network services to deliver a compelling, unique experience for Sony across a wide range of consumer electronic devices."

    It looks like part of that plan is in progress now with the introduction of SNEA. Some of you may have received an "important message" from the "PlayStation Network team at Sony Computer Entertainment America" in your inbox today alerting you to a rather troubling change: SCEA is giving all of the money in your online wallet away ...

    ... to Sony Network Entertainment America! "The first time you sign in to your Sony Online Services account on or after April 1," the important message reads, "you will be asked to enter into a new Terms of Service and User Agreement with SNEA." You can take a peek at that new ToS located conveniently at qriocity.com. (Aside: Isn't it cute when Sony pretends that Qriocity is just as important as PlayStation Network?)

    If your relationship with SNEA starts and stops at PlayStation Network, then nothing really changes for you; however, if you're all about Sony's networked services, having a unified wallet and identity will probably be a convenience. Until they tie your PSN tag to your musical tastes. "Hey xxXSmokezMadBluntz420Xxx, how's that new Bieber album?"

    [Thanks, KB]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O

    Yemin ederimki Psn ile ilgili bir sorun bir tek ben yasamiyorum... Ne lag, ne baglanti kopmasi nede baska birsey. Birde tabiiki baslarim Xbox un emo avatarina. Nerde nefret ettigim sey varsa masallah Xbox ta. Birtek chat özelligi var baskada bir halt yok Xbox ta. Dillerde bir Xbox türküsüdür gidiyor. Live lar bana cok dardir, benim meskenim Psn dir Psn.


    Kızlar oyun oynamasın karşıyım sadece erkeklerle mutluyum diyen birinden PSN ve Live değerlendirmesi
  • 1 nisan sakasi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [DMC]

    1 nisan sakasi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: :Sephiroth:


    quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O

    Yemin ederimki Psn ile ilgili bir sorun bir tek ben yasamiyorum... Ne lag, ne baglanti kopmasi nede baska birsey. Birde tabiiki baslarim Xbox un emo avatarina. Nerde nefret ettigim sey varsa masallah Xbox ta. Birtek chat özelligi var baskada bir halt yok Xbox ta. Dillerde bir Xbox türküsüdür gidiyor. Live lar bana cok dardir, benim meskenim Psn dir Psn.


    Kızlar oyun oynamasın karşıyım sadece erkeklerle mutluyum diyen birinden PSN ve Live değerlendirmesi





  • quote:

    Orijinalden alıntı: PracticeMan
    İşi biraz şakaya vursamda bu konu gerçek maalesef ki

    SCEA transferring 'online services operations, including your wallet and the funds in it' to SNEA on April 1
    by Christopher Grant (16 hours ago)

    61

    At CES 2010, Sony's Kaz Hirai -- potential successor to Sir Howard Stringer, if you're just joining us -- introduced "Sony Network Entertainment," a new corporate unit tasked with the expansion of the increasingly vital PlayStation Network architecture. At CES this year, Kaz said 2011 would find Sony "building upon the video, music, game and book offerings on our Qriocity and our PlayStation Network services to deliver a compelling, unique experience for Sony across a wide range of consumer electronic devices."

    It looks like part of that plan is in progress now with the introduction of SNEA. Some of you may have received an "important message" from the "PlayStation Network team at Sony Computer Entertainment America" in your inbox today alerting you to a rather troubling change: SCEA is giving all of the money in your online wallet away ...

    ... to Sony Network Entertainment America! "The first time you sign in to your Sony Online Services account on or after April 1," the important message reads, "you will be asked to enter into a new Terms of Service and User Agreement with SNEA." You can take a peek at that new ToS located conveniently at qriocity.com. (Aside: Isn't it cute when Sony pretends that Qriocity is just as important as PlayStation Network?)

    If your relationship with SNEA starts and stops at PlayStation Network, then nothing really changes for you; however, if you're all about Sony's networked services, having a unified wallet and identity will probably be a convenience. Until they tie your PSN tag to your musical tastes. "Hey xxXSmokezMadBluntz420Xxx, how's that new Bieber album?"

    [Thanks, KB]

    Abi burdan PSN nin paralı olduğu sonucunu nasıl çıkardın ?? Hesaplar iki farklı şirket arasında taşınacak budur olay.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.