Şimdi Ara

1 MAYISTAN SONRA BENİM PAKETİM NE OLACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok araştıramadım da şuanda 50 liraya 25mbit 75GB AKK'li paketi kullanıyorum 1 Mayıs'tan sonra nasıl bir düzenleme gelecek bana? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynen devam bişey olacağı yok. Taahhüt bitene kadar aynı. Hızınız 3 e düşmek yerine 16 ya düşecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki 8mbit 50gb akk 60 tl veriyoruz buna nolcak zaten verilecek maximum para kazığı yağlı aldık 24 ay
    mayısta taahhüt bitiyor nolcak?
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    8 mbitler yine 3 e düşecek 16 mbitlik paketi olanlar 5 e düşecek mayısta yeni tarifenizi en az 16 lıktan alabilirsiniz
  • Gençler benim de bu arkadaşla aynı paket, 25mbit 75gb akk ttnet'in, şimdi nolucak 1 mayıstan sonra ben istemedikçe bir şey değişir mi? Ayrıca niye herkes kazık diyor, şuan 3mbit'e düşüyor, 8'e düşcekmiş artık sanırım, akk'den sonra 1gb başına 1 lira benim faturadaki 50 liranın üstüne eklenicek mi yoksa sadece kablo.net ve superonline için mi? Her yer karman çorman bilgi bir tane konu yok temiz hepsini anlatan, bütün konular bir sürü video resim dolu kota yok diyoz hala napıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Gençler benim de bu arkadaşla aynı paket, 25mbit 75gb akk ttnet'in, şimdi nolucak 1 mayıstan sonra ben istemedikçe bir şey değişir mi? Ayrıca niye herkes kazık diyor, şuan 3mbit'e düşüyor, 8'e düşcekmiş artık sanırım, akk'den sonra 1gb başına 1 lira benim faturadaki 50 liranın üstüne eklenicek mi yoksa sadece kablo.net ve superonline için mi? Her yer karman çorman bilgi bir tane konu yok temiz hepsini anlatan, bütün konular bir sürü video resim dolu kota yok diyoz hala napıyorlar.

    Taahüt bitene kadar aynı kalacak. Daha sonradan fahiş fiyatlara satılan paketlere geçeceğiz. İnternetimi iptal ettireceğim. Bu varyemezlere fazla bile su zamana kadar para verdiğim.




  • Hocam benim paket hipernet75akn paketi, 89liralık, ama 2 yıllık taahhüt ile bana 50 lira dediler, 55 lira ödüyorum ayda, araya tivibu mu ne atmışlar, uğraşmadım 55 ödüyorum, bu yıl ağustos ayında 2. yılı dolucak 90 liraya çıkıcak.

    Şimdi bakıyorum ttnet sitesinde benim pakette aşım ücreti yok diyor, sanırım ben 90 lira ödersem aşım ücreti olmayacak gel gelelim 90 lira vrmem 20mbit internet için, gider başka kampanyaya girer bir ona bir buna atlarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korsan58

    peki 8mbit 50gb akk 60 tl veriyoruz buna nolcak zaten verilecek maximum para kazığı yağlı aldık 24 ay
    mayısta taahhüt bitiyor nolcak?

    Hocam niye o kadar pahalı ?

    Kesinlikle indirim isteyin, yoksa yenilemeyin. O paketin ederi 40 lira. Sizin verdiğiniz ücrete millet 3 kat hizlisini kullaniyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.