Şimdi Ara

1 km den usr ile 2 diç çekiyor ama bağlanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bizim evi direk gören migrosa laptopun kendisi ile hiç diş göstermeden bağlanıyorum ama çok yavaş tabiki.Bende 9 dpi lik bir usr aldım yönlü anten ve migrosu iki diş çekiyor ne varki bağlanmıyor. Biliyorum migrun wirelesinde bir sorun yok benim usr antendede bir sorun yok mahallede 15 yeri çekiyor ve birçoğuna bağlanıyor ama ev kullanıcıları diye girmiyorum .Migros ise açık yayın yapıyor sizce sorun nedir nasıl bir ayar yapmam gerekiyor.

    Bu arada acaba diyorum bir çanak antenin trübün yerine benim bu anteni takıp migrosa çevirsem daha iyi sinyal toplayabilirmi.yani çanak antenin metali wi-fi sinyallerini toplayabiliyormu..
    Cevap veren arkadaşlara sonsuz reşekkürlerimi sunarım..



  • sorunun yanıtı kolay.. senin gibi onlarca adam aynı modeme yüklenince zavallı bağlantı dahada yavaş oluyor. adam gibi adsl al uğraşmaya değmez
  • HUb çavuş arkadaşım evimde 29 ytl lik 4 gb lık internet var o kadarda denyö değiliz ayrıca internet cafe ortağıyım oradada 4 gb lık sınırsız internet var .Sen yabancı forum sitelerinde amerikada avrupada adamlar bedava internet varken ne antenler yapıypr görmedinmi duymadınmı..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sefaselim25

    HUb çavuş arkadaşım evimde 29 ytl lik 4 gb lık internet var o kadarda denyö değiliz ayrıca internet cafe ortağıyım oradada 4 gb lık sınırsız internet var .Sen yabancı forum sitelerinde amerikada avrupada adamlar bedava internet varken ne antenler yapıypr görmedinmi duymadınmı..

    onlar bedava internet değil, işyerindeki interneti eve çeken insanlar yani parasını ödediği interneti evde de ödüyor. Herneyse senin sorunun cevabına gelince bir linux sürümünde de bağlanmayı dene...
  • peki evinde intenet varsa neden Migros'un Wirelss ugraşiyorsun ki üstelik İnt. Cafe ortagisin

    En iyisi kendi intenetindir.

    Soru sormuşsun cevabini verelim. Migros acik yayin yaptigi için içindeki müşteriler arti dişardaki insanlar o modeme baglaniyor ortalama 40 kişi modeme baglantigini düşünelim o modemden ne hayir beklersin 3 cubuk cekmesi nettin senin kullanimina acik olmasi , canak antenin LNB yerine USR anteni koyman bi işe yaramaz haydi baglantin diyelim intenet o kadar yawaş olacaktir ki artik cikmak isteyeceksin normal hizda kullanacagin hiz gece , sabaha karşi olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.