Şimdi Ara

1 Bilgisayara 10 Monitör Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir bilgisayara on tane monitörü nasıl bağlayabiliriz? Önemli olan sorunumuz her monitöre ayrı görüntü verilmesi. Monitör çoğullayıcılar aynı görüntüyü monitörlere dağıtıyor. Bir bilgisayara bağlanan on monitöre ayrı görüntü verebilecek bir sistem hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa memnun olurum.



  • profesyonel olmayan bir görüşle kendi fikrimce
    4 pci ex li anakartlardan alman lazım bilmiyorum eğer cıktıysa 5 lisi daha ii tabi ama bildiğim kadarıyla 5 pci ex li anakart yok 4 lüsünü ele alırsak 4 tane ekran kartı alacaksın atiyi bilemem ama nvidia da 4 dünüde sisteme bağlayığp 8 dvi yada vga cıkış ala bilirsin diğer iki si içinde ekran kartlarındaki svhs cıkışdan tv cıkışı olarak alabilirsin hatta 4 ekran kartına 4 cıkışla 12 monitor bağlarsın 8 tanesi pc monitor 4 tanesi tv monitor olarak ancak bu baya bi masraflı ve piyasada 4 pci ex li anakart bula bilirmisin bilmiyorum ancak böyle ankartlar var.
  • İnternetten araştırdığımda usb port ile bu işi yapabilen ayrı kartlar gördüm. Fakat Türkiye'de ne kart ile alakalı ne de böyle bir sistem ile alakalı bir bilgi bulamadım. Yani 3-4 ekran kartı takmadan da yapılabiliyor. Bir USB Hub ve monitörü kart aracılığıyla usb huba bağladığın zaman oluyormuş.
  • Başka bir forumdan arkadaşhttp://www.turanli.com.tr/matroxdetay.asp?id=12 bu linkteki aleti gösterdi. Buna 3 tane bağlanabiliyor ama benim daha fazla bağlamam lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fx20001

    Bir bilgisayara on tane monitörü nasıl bağlayabiliriz? Önemli olan sorunumuz her monitöre ayrı görüntü verilmesi. Monitör çoğullayıcılar aynı görüntüyü monitörlere dağıtıyor. Bir bilgisayara bağlanan on monitöre ayrı görüntü verebilecek bir sistem hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa memnun olurum.


    Merhaba bu adresi http://www.digitaltigers.com/index.shtml incelerseniz sorununuza sanırım çözüm bulabilirsiniz. Hazır seçeneklerde var. Kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.