Şimdi Ara

1.6 essentia kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar ben opel astra 1.6-essentia almayı düşünüyorum fakat kime sorsam bu aracar hiç tutulmadı diyor sahibindene de baktığımda km ler oldukça düşük ve ilanlar sabit alıcısı pek yok sanırım kullanan var mı içimizde neden bukadar tutulmadı bu araçlar bence gayet güzel ve hoş tabi bide kullanana sorayım dedim ve bu konuyu açtım kullanıcı arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim benim baktığım araç şuhttp://goo.gl/PWiVnl



  • Bende Temmuz'da 2013 11000 km'de LPG li Essentia aldım ama benimkinde sensör, hız sabitleme filan yok boş donanımlıydı. Bu modelde yokuş kalkış desteği yok haberiniz olsun (sadece otomatiklerde var diye biliyorum). Ben genel olarak araçtan memnunum, kalkışlarda atik bir araba değil ama hızını aldığı zaman çok iyi gidiyor. Hız tutkunu değilseniz ve ışıklarda ilk ben çıkayımda arkadakilere fark atayım gibi bir düşünceniz yoksa bence normal bir sürüşe sahip olan insana rahat rahat yetecek bir araba. Yokuşlarda yüksek devirde kullanırsanız hızlanmasında herhangi bir sorun yaratmaz. Yokuş kalkışlarında Ankara nın çok çeşitli yerlerinde trafikli trafiksiz sorun yaşadığım bir durum olmadı. LPG de en son hesapladığımda km'de 25 kuruş yaktı. Genelde yokuşlarda hantal kalıyor eleştirisi yapılıyor ama benim ilk aracım 1.4 lpg li 2007 model Opel'di, ondan sonra bu araba bana çok iyi geldi. Hep ağır kaldığım sollamayı zar zor yapabildiğim uzun menzilli bir yokuş vardı, şimdiki araçla gayet iyi şekilde hızlanıyorum deviri düşürmeyince. Normal yollarda zaten memnunum bir sıkıntı yok o yüzden yokuşlardaki deneyimlerimi yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bilgilendirdiğin için teşekkür ederim usta
  • woshcoom kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araç c segmentinde en çok satanlardan.Kim demişse tutulmuyor diye halt etmiş.Bu aracın yeni kasası çıkmasına rağmen talep çok olduğu için üst kasasıyla aynı zamanda üretime devam edildi ve satıldı. Trafikte dikkat edin çok görürsünüz.2013 de sıfır 38.500 e aldık şuan 43-45 arasında ikinci el fiyatları var.Araç iyidir kötüdür o konuya girmeyecem ama tutulma konusunda ve ikinci el satış konusunda iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.