Şimdi Ara

1,5 yıllık ilişkim bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnz-bngl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Çükütüs

    Bizde 1.5 yıldır çıkıyoruz, hataları var affediyorum bir daha yapma diyorum yine yapıyor, bitirmeyede kıyamıyorum, 1 gün ayrı kalalım deliriyorum nasıl dayancam ki?

    Sen benden daha dayanıklısın hocam o zaman, ben artık affedemiyordum,töleransım kalmamıştı,alttan alamıyordum artık.. En büyük problem de buydu. Kız her zaman aynıydı ama ben çaba sarfetmeyince affetmeyince yürümedi

    Hep affetmiyorum ki, 1,5-2 ay küs kaldığım olmuştu çok sinirlendirmişti, defalarca özür diledi, bi daha yapmayacağına yeminler etti ama yine yaptı. Verdiği sözleri umursamıyor, onun dışında sadık ve beni çok seviyor.




  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    aynı bahsettiğin gibiydi hocam benimki de, biz hiç öyle küs kalmadık ama dediğin gibi sadıktı çok seviyordu çok iyi hissettiriyordu.. Umarım kendine gelir düzelir ilişkiniz sorunsuz yürür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

    böyle şeyler çok umrumda olmaz ancak sözlerinde durmayan ve sana batan kızla sonunun ne olacağını söyleyeyim bir gün önce ankarada şirketteyken karımın izmitte bldugu erkeklerle grupp sex yaptığını öğrendim . ben senin yaptıgını yapmadım bitirmedim sen sakın olaki tükürdüğünü yalama. şimdi aptal aptal düşünüyorum iki gündür dönsem ne yapacağım diye . bak sana verebileceğim tek tavsiye kızın yüzüne dahi bakma tekrar

    yav he he karisi grup sex yapmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.