Şimdi Ara

1,4 tipo sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce 1,4 tipo sx aldım tek nokta enjeksiyonlu 1997 model. Aldıktan kısa bir süre sonra geç çalışma sorunu yaşadım gittim benzin pompası sorunlu dediler değiştirdiler aradan 1,5 ay kadar hiç sorun yaşamadan geçti. Bir gün arabayı parkedip eczaneye girdim 5 dk sonra çıktım çalışmadı araba sanayiye götürdük(aynı tamrciye) benzin pompası bozulmuş dedi tamir edildi sözde ama usta bir elektrik arızası olduğunu ve arabayı böyle kullanırsam yeniden pompa arızası olur dedi

    3 tane elektirikçi getirdim arızayı bulamadılar dedi. Var mı bilgisi olan böyle konularda...Ne yapmalı?



  • İmmobilisier ECU benzin rölesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kolaylık versin Tipo Tempra bunlar bulaşılacak araçlar değil, elektronik ve mekanik aksamları o kadar nazikki zamanında çok yolda kaldık bunlarla
  • Dayımlarda var.Adamlar sadece 4 senede eksilen yağını ekledi suyunu ekledi.Bakım falan yok Eşek niyetine kullanıldı tık demedi araba.
  • Bugün arabamı aldım benzinde çalışmıyor sadece tüpte çalışıyor araç. Bana enjektöre komut veren bilmem ne arızası var onu ben yapamam dedi usta. Enjektör ve benzin pompası değiştirdim diyor enjektör çok aramı 250 tl dedi benzin pompası 150 tl dedi elektrikçi 100 tl dedi 500 tl istedi yarın gidelim benzinde çalışma işini de elektronikçiye ayarlatıcam dedi. Üstümde para yoktu hiç vermedim ama 500 tl de ne bileyim çok geldi geçen ay da aynı ustaya pompa falan diye 300 tl verdim. bir de el hakkı almıyorum diyor 500 tl de.

    sinir oldum ben ya
  • Aynı sorunlar tek nokta r 19 gibi araçlardada mevcuttur şöyleki yok enjektör yok rölanti motoru potansiyometre beyin falan filan illallah ettirir bu araçla hiç uğraşmamadım çünkü bir türlü benzinde hiç çalışmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.