Şimdi Ara

1.3mp SD kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yurtdışı siteleri gezerken 1.3 pm'lik SD kamera gördüm, acaba bizim mpx200'lere olurmu diye bir bileninize sorayım dedim.http://www.pocketpclife.co.uk/featureddetails.asp?article=469 adresinde.
    Birde bu kamera işine biraz taktım da, yani Türkiyede bulamadım, en azından sanal marketlerde yok. Setfonun ürün sayfası açmıyo, yani ucuza kaliteli ve uyumlu alabileceğim biryer bilen varmı? Forumun birinde adını vermeyen biri 30 euroya yurt dışından aldığını yazmış...konu ile ilgelenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus09 -- 3 Nisan 2005, 7:54:32 >



  • SD kamera nasıl oluyor? Enteresan... Merak ettim şimdi...

    (no smoke)
  • kardeş, bu mpx 200 tellerde kamera yok ya, işte o sd kart yuvasına takılan yere kartı çıkartıp kamerayı takıyorsun, oluyor sana bi kameralı mpx200. sevgiler.
  • Şimdi anladım... :) ama biçimsiz olur yaws... bende de mpx200 var ama kamera olsa hiç fena olmaz aslında...

    (no smoke)FGT
  • yaw görüntü falan iyiymiş ama işte hafıza sorunu var.. sd kartımı çıkarınca mpx200 anlamsız gibi geliyor bana..
  • yaw görüntü falan iyiymiş ama işte hafıza sorunu var.. sd kartımı çıkarınca mpx200 anlamsız gibi geliyor bana..

    Kardeş iyi güzel diyorsun da. Biz de zaten sinema filmi çekmeyeceğiz. Yani bir kaç fotoğraf yada birkaç dakikalık video kaydını telefonun hafızasına aldırdıktan sonra, geri cd hafıza kartını takar çetiklerimiz oraya yükleriz. Böylece telefonun hafızasından kullanmamış oluruz.
    Ben bunu almayı düşünüyorum fakat, daha önce yine forumu gezerken benzer bir konuda bazı arkadaşların yazdıkları yorumlardan; bende her sd kameranın olmayacığı gibi bir izlenim uyanmıştı.
    O konuyu da hangi forumda okuduğumu hatırlayamadığım için bu konuyu açtım.
  • O alet bi ara hepsiburada ve bascudada satıldı hatta 1-2 ay önce vardı ama şu an kaldırılmış ama fiyatı bayağı yüksekti yanlış hatırlamıyorsam 150-200 ytl civarındaydı.
  • Benim baktığım sitede fiyatı 88 euro yazıyordu. 30 euroya aldığını söyleyen vatandaş sarıçizmeli mehmet ağa, katıldığı forumu kendisine ait bir bilgi girmemiş. Yani onunki yalan olabilir. Fakat benim gördüğüm [:okamerayı konuya daha hakim arkadaşlar bi zahmet bakar incilir ve yorumlarını yazarlarsa, bi şekilde temin etmeye çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Yahu bu elin gavuru adamı yalancı çıkartır ya. Şimdi bi daha baktım bu seferde 99$ yazmışlar.
  • Kart slotu özelliklerinde SDIO şeklinde yazıyorsa bu tip cihazlara uyumludur Sadece SD yazıyorsa desteklemez.
  • evbu kamera mpx e oluyosa daha bisssürü şey olur ozman. sd wireless kartlar var. direk tel ile internete girebilirsiniz ozman.

    edit: eet sdio standartı lazımmış. bu özellik nerdeyse tüm palm lerde falan var... özellikle onlar için bu kamera falan zaten.

     1.3mp SD kamera





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 6 Nisan 2005, 18:24:23 >




  • mpx200 de sdio yok diye biliyorum dolayısıyla kamera olmaz ama motorola nın ayrıca aksesuar olarak kamerası varsa onu alabilirsin
  • Arkadaşlar, setfonda olması gerek ancak ne zaman baksam, online satış sayfası çalışmıyor. Ayrıca orada satılan 300 kp. ve 8 frame/sn., fiyatı sanırım 2-3 ay önce baktığımda 220 milyon civarında idi. Ben bu kamerayı tesadüfen internette gördüm, ve fiyatı ile 1.3 mp. olmasından etkilendim. O nedenle sizlerinde görüşlerinizi almak istedim. Görüş ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Benim baktığım ürünün Türkiye bayiside var. İsteyen varsawww.veo.web.tr adresinden bakabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.