Şimdi Ara

1 1 4 türkçe menü varmı yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 1 4 türkçe menü nasıl yüklerim birde yutbe giremiyorum ama instal yapabiliyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • installer > source > niffob.com/triphone.xml

    sonra install menusunden Türkçe iPhone u seç orda Türkçe Dil olması lazım.

    Burdan bakabilirsin =http://niffob.com/?cat=8
  • teşekkür ederim yaptım.
  • Güle güle kullan :)
  • orona bi sorunum var forumlarda ziphoneyle kırmayın diye bişeler var bilgin varmı bende 113 yüklüydü birşeyler yükledim kilitlendi birdaha acamadım bende 114 yükledim ziphone 2.5c don't unlock yaptım şimdi çalışıyor ama bl39 bl49 diyorlar bu nedir pek anlamadım. beni aydınlatırsan sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pascal2

    orona bi sorunum var forumlarda ziphoneyle kırmayın diye bişeler var bilgin varmı bende 113 yüklüydü birşeyler yükledim kilitlendi birdaha acamadım bende 114 yükledim ziphone 2.5c don't unlock yaptım şimdi çalışıyor ama bl39 bl49 diyorlar bu nedir pek anlamadım. beni aydınlatırsan sevinirim



    ZiPhone 2.5c ile unlock yaptıysan, (Don't unlock ne demek bilmiyorum) BL3.9'a düştü anlamına geliyor. Bu da şimdilik 3.9'u 4.6'ya yükselten SW bir yöntem olmadığı için telefonun içini açıp kısa devre yapmadan BL'yi 4.6'ya yükseltemezsin demek oluyor.

    Bir sakıncası var mı? Henüz yok. 2.0 Firmware çıktığı zaman herşeye hazırlıklı olabilmemiz için 2.0'a daha rahat geçip kullanabilmemiz için bir önlem sadece "ZiPhone ile bootloader düşürmeyin" uyarısı.




  • "Don't unlock" , active et ve jailbreak yap ama kırma anlamına geliyor. BL yi 4.6 da bırakmak için ziphone 2.5c ile sadece jailbreak ve active ederek unlock işleminide ziphone un 2.3 ve altı herjangi bir versiyonu ile yapabilirsiniz.

    Bu durumda 1.1.4 yada vs. bir firmvare i kırıp BL yide 4.6 da saklamış oluyorsunuz.

    Ziphone ile unlock yapmayın iPlus kullanın gibi bir topic vardı evet anımsıyorum. Fakat ordaki kullanıcılarda iplus ın farklı sorunlar yaşattığını tecrübe ettiler bildiğim kadarıyla ve tekrar ziphone ile unlock yapılmasının daha iyi sonuç verdiğini paylaşıyorlardı. Takii. iPlus 2.0 çıkana kadar :) Hemen akabinde farklı bir unlock programı daha çıktı vs... derken işler iyice karıştı çığrından çıktı. Şimdi milletin kafası karman çorman neyle unlock yapıcaklarını lalırmış durumdalar

    Valla açık konuşmak gerekirse ben ziphone ile son derece stabil bir unlock işlemi gerçekleştirdim ve çok memnunum. He dersen ki BL3.9 a düşt ünapıcaksın diye? Şu an için bir sıkıntı yok software bir downgrade yaşadım ama ilerde çok icap ederse BL yi tekrar software ile 4.6 ya çıkarabileceklerine inanıyorum.

    Kısacası şu anki BL3.9 ve 4.6 tartışması biraz paranoya gibi geliyor bana. Önemli olan telefonu stabil kullanmak diye düşünüyorum ben.

    Eğer telefonunun BL sinin 4.6 olduğuna eminsen ziphone ile yine 4.6 bırakarak kırabilirsin aslında.

    Sevgiler...




  • teşekürler aydınlattığın için bişeler yaptım ama bilmiyorum bl 3.9 mu 4.6 mı nasıl görebilirim bl kaçta olduğumu.
  • dont unlock yazması ne için onuda açıklayayaım evet üst versiyonlarla hepsini yap derseniz bootloader 3.9 versiyoan düşer dontunlock dediğinizde unlock hariç diğer işlemleri yapacktır .

    sonra ziphone 1.0 versiyonu ile unlock yapın ve BL 4.6 kalsın işlem 2 dımda yaınca gene ziphone ile işlemi tamamlıyoruz ..diyeceksinki neden tim işlemi 1.0 ile yapmıyoruz 1.0 çıktıgında 1.1.4 piyasada yoktu 1.1.4 u jailbreak yapamıyor maalesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.