Şimdi Ara

1.1.2 versiyonlu iphone'u 1.1.4 yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar

    dubai den getirttiğim iphone 1.1.2 versiyon ile çıktı ve tamamen kırılmış olarak geldi.vodafone hattımı taktığımda da çalıştı. şu an sorunsuz kullanabilmekteyim.fakat versiyonu 1.1.4 e çıkarıp çıkarmama konusunda kararsızım.1.1.2 ile 1.1.4 arasında ne fark vardır bana getirisi ne olur bilmiyorum.
    birde hangi yöntemle kırıldığını bilmediğim için bootloader versiyonumu öğrenmek istiyorum.nereden öğrenebilirim.eğer 4,6 ise telefonu 1.1.4 e çıkarıp iplus ile kıracağım.



  • Telefonu ziphone lada kırsan BL yi 4.6 olarak bırakabilirsin.
    Ayrıca 1.1.2 de kalman için özel bir nedenin yoksa beta olmadığı sürece son firmware daha iyidir, getirisi olur götürüsü olmaz diye düşünüyorum.
  • peki ziphone ile BL yi 4,6 bırakarak nasıl kırabilirim.yardımcı olabilirmisin..
    birde hala BL versiyonunu nasıl öğreneceğimi bilmiyorum
  • ayrıca hangi yöntemi tavsiye edersiniz ziphone mu yoksa iplus 2.0 mı
  • Vallahi hangisini yapacağın sana kalmış açıkcası, aralarındaki fark bildiğim kadarı ile iPlus ın Bl yi 3.9 a düşürmeden düşürmüş gibi göstererek yapması (fake), ziphone ise istersen Bl ye 3.9 a downgrade ediyor istiyorsan etmiyor.
    3.9 a indirmesinin sebebide bildigim kadarı ile BL nin 3.9 da daha hukmedilebilir olmasından kaynaklanıyor. Bu sebeplede BL yi 3.9 yapan bir çok insan var, 4.6 bırakırsan sonrasında sorun çıkarırmı bilemiyorum, çünkü bende 3.9 kullanıcısıyım. Ama şunu soylim şu an için belki geri donusu yok 3.9 dan 4.6 ya ama bir dezavantajıda yok :) Zaten software bir durum olduğundan illa bugün yarın 3.9 dan 4.6 ya tekrar upgrade çıkacaktır.

    Nasıl yapıcağın gelirsende bu topicteki (http://forum.donanimhaber.com/m_21847791/tm.htm) yonelgeyi izleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.