Şimdi Ara

1.080.000tl ye sıfır 2023 Titan Stil-HB/1.0L EcoBoost 125PS / Manuel / Benzin alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
10.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zafan Z kullanıcısına yanıt

    Beyaz renk sedan 1.0 titanium-x için bayiden en son ne fiyat aldınız ?

  • ADB2016 A kullanıcısına yanıt

    otomatiğin konforuna öyle alıştım ki. c sınıfı manuel yerine b sınıfı otomatiği tercih ederim. manuel vites bütün konforu alıp götürüyor. bu arada focus da bitiyor. 2. eli git gide düşecektir arkadaşların söylediği gibi. eskiden iyiydi piyasası ama geçti o günler.

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    Ben hb aldım sedanlar daha pahalıydı 1170 gibi fiyatları vardı .O fiyatlara otomatik megan daha mantıklı olur sanki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    otomatiğin konforuna öyle alıştım ki. c sınıfı manuel yerine b sınıfı otomatiği tercih ederim. manuel vites bütün konforu alıp götürüyor. bu arada focus da bitiyor. 2. eli git gide düşecektir arkadaşların söylediği gibi. eskiden iyiydi piyasası ama geçti o günler.

    Bu fiyat araladığında hb model de manuel c sınıfı mı otomatik b sınıfı mı iklimine düşebilir insanlar .Tabi ki ikinci el değer kaybı en az olan satışı daha kolay olacak olan Corsa -Polo almak daha mantıklı bu tartışılmaz .Sedan da ise Megane -Corolla otomatik daha mantıklı .


    Diğer taraftan herkesin araçtan aradığı beklediği şey farklı ben şahsen otomatik araba sevmiyorum ayrıca b sınıf bana oyuncak gibi geliyor . Manuel hb C sınıfı turbo araç çok az var Golf 1.0 motor daha cansız , Leon 1.5 olabilir ama sıfırı gelmiyor ikinci elleri 1200 civarı ayrıca süspansiyonları çok sert .Golf 7 1.4tsı ler 2017 modeller düşük kilometre 1000 tl üzeri .Yani manuel hb düşünen için 300 tl sıfır faiz ile Focus nerdeyse 1000tl nin altına geliyor bence bu piyasa şartlarında değerlendirilir.


    Gönül ister ki Avrupa da ki gibi seçenekler çok olsun adamlar Porcshe'ye manuel vites koyuyor .Focus st -rs 200 -300 beygirlik manuel araçlar var. Golf R 2.0 325 Beygir manuel ilginç bir şekilde Amerika için üretiliyor .


    Bizde mecburen paramız değer kaybı olmasın diye otomatiğe SUV ileride elektriğe mecburen yöneliyoruz:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafan -- 8 Aralık 2023; 22:34:41 >




  • zafan Z kullanıcısına yanıt

    Yani manuel hb düşünen için 300 tl sıfır faiz ile Focus nerdeyse 1000tl nin altına geliyor bence bu piyasa şartlarında değerlendirilir.


    Demişsiniz nasıl oluyor o ? aracın sıfırı en düşük ne kadar şuanda ? Sizin aldığınız titanium stil modeli X ile arasında donanım farkı var sanırım 4-5 tane




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Aralık 2023; 11:19:53 >
  • zafan Z kullanıcısına yanıt

    O zaman siz 300 bin kredi aldınız ama kullanmayıp kendi cebinizden verdiniz , 300 bini bankaya atıp faizini alıyorsunuz

  • zafan Z kullanıcısına yanıt

    iyimiş ben o verilen kredinin o anda araç alımında kullanılması gerek diye bilirdim

  • zafan Z kullanıcısına yanıt
    Ses yalıtımı nasıl golfe nazaran?
  • Uzun yol yapmadım henüz ama ses yalıtımı olarak golf 7 ile benzer diyebiliriz .Ama Golf 7 bir tık daha iyi olabilir .Golf 8'in de ses yalıtımı biraz zayıf belki ondan daha iyi olabilir uzun yolda belli olur .Genel olarak aracın kalitesi tokluğu iyi .Motor çok sessiz henüz herhangi bir tirim sesi duymadım.Bence Ford bu focus da Golf 7 yi yakalamak istemiş süspansiyon yapısı sürüş hissi .diresksiyon vites geçişleri debriyaj oldukça yumuşak pamuk gibi araba .Golf 8 biraz daha sert _sportif olmuş.

  • Düz vites araba alınmaz diyenleri ciddiye almayın, bunlar trafikte telefonda oyun oynayan, sol şeridi 70-80km hızla tıkayan ve mızmız tipler.


    Her arabanın düz vitesi alınır 1 tane fazla pedala basamayan adam şöför falan değildir zaten.

  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Alın hocam alın 5 ay önce 1.080 e alınan aracı şimdi 1.050 e veriyorlar zarar etmek istiyorsanız almaya devam sonra kullandığınız süre boyunca kazandığınız parayı üstüne ekleyip otomatik alın
  • Merhaba.acill bilgi talebim dir.tecrubeli konu uzmanlari destek olursa memnun olurum.

    Firma ve şahıs marka ismi vermeden izah edeceğim.

    Şubat 28 2024 de sıfır araç satan bir bayi ile kontak kurdum 1 gün önce şahsen ziyaret edip aracı incelemistik. Ertesi gün sabahı satış temsilcisi ni arayarak son fiyat ne olur diye sordum tüm yazışmaları miz WhatsApp dan yaptık. Oda mudurunun onayıni alıp doncegini belirtti 2024 modelin toplamda 1.300.000 TL den ve 245 bin TL si de sıfır faizli 12 ay geri ödemeli olarak anlaştık .bu tutar üzerinden proforma faturasi kesildi banka kredi onayını verdi parayı bayi,nin hesabina geçti bende kalan tutari havale geçtim ve tescil işlemlerinin başlatılmasını istedim.zorunlu trafik ve kasko için teklif istedim.aradan 3 saat kadar gectikden sonra sigorta tekliflerini ilettiler.kaskoo teklifi incelerken aracın engelli olrak teklif yaxildigini gördüm satıcıya hem yazılı hem arayarak bu durumu belirttim.ysnlis yazılmıştır sorun yok ruhsatiniz normal olucak dedi.hepsi yazılı ispatli.aradan1 saat geçti satış müdürüyum size hatalı fiyat verimis olması gereken değil sistemsel hata nedeni ile 100.000 TL düşük verilmiş işlemi iptal etmeniz gerekiyor dedi.kabul etmedim.sonucta. Sabah tamam deyip tüm proforma ve ödeme işlemlerini bitirip tescil aşamasına gelinmisti.burada benim hatam yok ki. O aracin parasını verdim havale ederkende Şu motor nolu aracın ödemesidir diye açıklamasına yazarak parayı gönderdim.o araç artık sizin değil benim gerekceniz ne olursa olsun kabul etmiyorum deyip teli kapattım.bu konu da benim hakkım nedir. hakkımı nasıl savunabilirim...sonuç ne olur.tesekkurler saygılarımla





  • zadamz Z kullanıcısına yanıt

    inan bilgim yok ama sizi takipteyim merak ettim

  • zadamz Z kullanıcısına yanıt
    Sonuç noldu hacı abi
  • tica T kullanıcısına yanıt

    hangi mg modeli hocam?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.