Şimdi Ara

08503650365 superonline digiturk dolandırıcıları dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sol un sitesinden form doldurdum fiber internet icin

    08503650365 den arandım ertesi gün ve bana 50mbps fiber 75 gb akk +digiturk giriş+2keyf 2 sene hd ile 69 tl dendi. ek olarak Fb maclarını isteyince 82 tl olr dendi.
    sure istedm 1 hafta 10 gun arandım en sonunda kabul ettim hesaplı geldi. bana ilk olarak sol gelecek neti kuracak dendi.
    Ama digiturk bahadır diye bir yer aradı gelcegiz diye dedim once sol gelecekti yok biz gelcez dedi ok dedik geldi turksat yokmus koskoca mall of istanbul sitesinde o ayrı rezalet 82 tl lik paket 93 tl oluyor dendi istemedim
    Fb yi cıkarın dedim 63 tl dedi ok dedim.

    4 gunde zar zor sol icin kurulum talebi oluşturttum digiturkten araya araya ama gel gorki webişlemden bakınca bana 10mbps tanımlamıslar! sol u aradım 365 li numaranın kendilerinin olmadıgını soylediler 11880 ni aradım kayıtlı degılmıs nettede bilgi yok!

    neyse bari 25 mbps olsun dedim sol daha kurmadan beni aboneleri sayıp paket ücreti icin 8 tl olan fark yerine 27 tl istedi aylık 25 odeyecegime 52 odermisim!
    kalsın dedim.
    bakalım yarın bu dolandırıcıları arayıp ne oluyor bitiyor gorecegim hic olmadı digisinide sol unuda iptal ettireceğim!
    1 hafta kullanım bedeli ne yansıtırlarsa artık!







  • Kardes konunu takip ediyorum.eger sorununu cozemezsen btk ya sikayet edebilirsin.kesin sonuc alacaginin garantisini veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valerio V kullanıcısına yanıt
    En etkili yol btk. Siz siz olun hiçbir bayinin lafına inanmayın hatta müşteri hizmetlerine bile temkinli yaklaşın sürekli teyit isteyin. Firmaların resmi sitelerindeki fiyatları ve koşulları dikkatlice inceledikten sonra işlem yapın. Bu bahadır elektronik beni de yasadışı mesajlarla taciz ediyor. Üstelik izmirde oturmama rağmen! Superonline eğer sizin iletişim talebini kendi ilgilenmeyip taşeron bayiye yonlendiriyorsa çok saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce benide bu numara aradi d smart müsteri hizm. dedi .superonlineden ne zaman sözleşmeniz bitiyor dedi.bilmiyorum dedim.öğrenin sizi arayalim dediler.bende okey dedim.ben onları aradım.ama vadafon böyle bi numarain olmadiğini söyledi bu nedemek oluyor....?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANBABA72 C kullanıcısına yanıt
    voip numarasını tek yönlü tanımlamışlar demek oluyor. Yani onlar arayabilir ama siz onlara ulaşamazsınız. İstedikleri de bu zaten. Bu dolandırıcılara sakın itibar etmeyin.
  • ne insanlar var ya
  • beyler bu tarz numaralari hic acmayin bile... Adamlarin sizin ihtiyaclarinizi bilmesi ayriyeten urpertici bir olay. Birde ustune urun satisi yapiyorlar... Gecen benide aradi (bu numara degil). Superonline'dan tel bekliyordum onlar diye actim. Bana: "Biz dsmarttan ariyoruz. Bir anket yapacagiz." dediler. Telefonumu(sisteme kayitli numarayi), dogum tarihimi, cam modul numarasini(dsmart modul kullaniyorum). Bunlari sirayla sordular. Bende hic birini cevaplamadim. En sonunda adresimi filan sordular. dayanamayip:" Ya kardesim siz madem dsmarttan ariyorsunuz bunlari gormuyor musunuz?" dedigimde bana oyle bu bilgilerin onlara gosterilmedigini soylediler. Yani ayakta uyutmaya calisiyorlar. Bende bu bilgileri veremeyecegimi soyleyip kapattim.

    Yani ihtiyaciniz varsa siz arayin. Boyle ucuk indirimleri durduk yere firmalar sunmaz size... Keriz degiller. En azindan internete bakin. Nedir ne degildir... Guzel ulkemin sahtekar insanlari...




  • Eğer bu forumu okumasaydim kesinlikle bu numaradan üyelik yaptiracaktim beni 1 aydir arıyorlar iyiki kabul etmemisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır bu numaradan arıyorlar hiç açmadım iyi ki açmamışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.