Şimdi Ara

08503337555 numaralı dolandırıcılar!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmlunrssl

    https://online.enerjisa.com.tr/Serbest-Tuketici

    bu sayfadaki 444 lü numarayı arayıp 0850li numarayı doğrulatabilirsiniz. "Sizin için hazırladığımız avantajlı tarifelerle ilgili bilgi almak için 444 4 372 Satış Hattımızı arayabilir veya Satış Temsilcimizin gün içinde sizinle iletişime geçmesi için yukarıdaki formu doldurabilirsiniz."
    burada yazan satış temsilcisi işte o 850li numaradan arıyor.

    Siz bence karıştırıyorsunuz yada numara yapıyorsunuz. Yukarıda birçok kişi nezaket dışı aramalardan bahsediyor.Hatta dikkatimi çeken birisi ankesörlü telefondan aranıldığını söylüyorken yazınız çelişkiler barındırıyor.




  • sedat79 kullanıcısına yanıt
    Ankesörlü telefon olayını kim uydurduysa güzel uydurmuş 0850 internet tabanlı voip hatlarıdır. Maliyeti olmaması ve her türlü manipülasyon imkanı vermesinden dolayı firmalar ve dolandırıcılar tarafından tercih edilmektedir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat79 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım niye numara yapayım, ayrıca hiç bir çelişki de yok yazımda. enerjisa dan elektrik alıyorsanız arayın resmi numarasını sorun bu 850 li numara size mi ait diye. Sitesinde, faturada var numarası. Anlıyorum herkese dolandırıcı diye bakılıyor günümüzde ama bu numara enerjisa nın resmi satış hattı. Resmi sitelerindeki formu doldurun, bakın sizi bu 850li numara arayacak. Haaa eğer diyorsanız ki enerjisa dolandırıcı, bu başvuruları onlara yönlendiriyorlar, onun takdiri size kalmış, ona bir şey diyemem.

    Düzeltme: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlunrssl -- 3 Şubat 2016; 23:09:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Siz elektrik alırken imzaladığınız sözleşmede satış temsilcilerine bu bilgilerin verilmesine izin veriyorsunuz zaten. Maalesef bu şekilde yürüyor işler. Üniversitedeyken çok kısa bir süre sigorta işinde çalışmıştım. Yok artık dedirtecek şeyler gördüm. Hangimiz sayfalarca olan o sözleşmeleri okuyup imzalıyoruz ki. Haaaa tut ki okudun, imzalamama gibi bir şansın da yok, o zaman da elektrik bağlatamazsın... Bu konuda yasal boşluk çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek tek onay veriyorum onay vermiyorum secenekleri olmalı.
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Bence abonelik sözleşmesinde kesinlikle onay istenmemeli, onay vermek isteyene ayrı bir belge halinde sunulmalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    oda olabilir evet.
  • Şimdi dikkatimi çekti. Aynı numara (0850 333 75 55) iki gün önce beni aradı, ses kaydı ve arkasından kendini vodafone net müşteri hizmetleri olarak tanıtıp (vodafone net resmi müşteri hizmetleri numarası 0850 542 0 542'dir) türk telekomda benim numarama kayıtlı abone ismiyle hitap etti. Bu herifler taşeron satış yapan çağrı merkezleridir. Türk telekomdan abone bilgilerini satın alıp müşterisi olan firmalar adına satış yapmaktadır. Eskiden elektrik dolandırıcılığı yapan aynı çağrı merkezi şimdi vodafone net adına satış yapıyor. Lütfen btk'ya kişisel bilgi gizliliği ihlali nedeniyle şikayette bulunalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 7 Şubat 2016; 20:57:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.