Şimdi Ara

05 Nisan 2016 tarihine kadar geçerli 150/150 GOOGLE ADWORDS kupon kodu ihtiyaçtan sa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 05 Nisan 2016 tarihine kadar geçerli 150/150 GOOGLE ADWORDS kupon kodu ihtiyaçtan satılıktır. FİYAT:75 TL paypal ile ödeme alınır.

    ŞARTLARI
    Bu teklifin hüküm ve koşulları:
    1. Bu teklif sadece faturalandırma adresi Türkiye'de kayıtlı müşteriler için geçerlidir. Her reklam veren yalnızca bir adet promosyon kodu kullanabilir.
    2. Bu teklifi aktifleştirmek için: Promosyon kodunu hesabınıza 05 Nisan 2016 tarihinden önce hesabınıza tarihine kadar girmeniz gerekir.
    3. Promosyon kredisine hak kazanmak için: Kodu girdikten sonraki 30 gün içinde, reklamlarınızın 150TL tutarında tıklama alması gerekir. 150TL tutarında ödeme yapıp kredi yüklemek yeterli değildir. Reklam giderlerinin takibi 150TL tutarında olan kısım için kodu girdikten sonra başlamaktadır.
    4. 2 ve 3. adımların tamamlanmasının ardından krediniz genellikle 5 gün içinde hesabınıza yüklenir ve hesabınızın Fatura Özeti bölümünde gözükür.
    5. Krediler yalnızca gelecekteki reklam giderleri bakımından uygulanacaktır. Krediler kodun girilmesinden önceki reklam giderleri bakımından uygulanamayacaktır.
    6. Yüklenen promosyon krediniz tükendiğinde herhangi bir bildirim almazsınız ve ödeme yönteminize göre aldığınız tıklamalar üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Eğer reklam vermeye devam etmek istemiyorsanız dilediğiniz zaman hesabınıza girip kampanyalarınızı duraklatabilir ya da silebilirsiniz.
    7. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınızın AdWords tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılması ve iyi durumda olması gerekmektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.