Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
32
Favori
145.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MonarJuu kullanıcısına yanıt
    xiaomi hybrid pro satıyorum uygun fiyata kullanamıyorum çünkü istiyorsan uygun fiyata bırakıyorumhttps://forum.donanimhaber.com/satilik-hybrid-pro-kulaklik-65-tl--128979376 ilanım burada
  • Gençler merhaba. Bende şuan jbl t290 var media markt tan 100 tl ye almıştım ancak hangi marka olursa olsun 7-8 ay sonra bi taraf kendi kendine gidiyo ses vermiyo. Mesela şuan jbl kullanıyorum ancak sol tarafı bozulacak yakında yani hissediliyo. Ne alırsam alayım 6-7 ay sonra bozuluyor. Bununla nasıl baş edebilirim yardımcı olursanız sevinirim ve 100 tl bütçem var kulak içi kulaklık önerir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Kullanmış olduğum iPhone kullaklığımı kaybettim. Kulaklığımı genellikle ofiste çalışırken, iett otobüsünde ve kuzenlerle DOTA2 oynarken kullanıyorum. Telefon görüşmelerinde de kullandığım oluyor. Kaliteli sade basit bir şey arıyorum.

    Mikrofonu olması önemli. Farkı oluyor mudur bilmiyorum, ama iPhone ile uyumlu olması lazım ki telefonda kullanabileyim. Ayrıca, Laptopta kullanırken kulaklığın mikrofonunu laptopun kendi mikrofonu yerine kullanmak mümkün olabiliyorsa öyle olmasını isterim. Laptopun dahili mikrofonu fandan çok gürültü alıyor bu da ses kalitesini ciddi düşürüyor, bunun yerine kulaklığın mikrofonunu kullanmak konuşma kalitesini ciddi değiştirir.

    Her tür müzik dinlediğim için ses karakterinin özelleşmiş olması işime gelmez, muhtemelen dengeli bir ses karakteri daha uygun olur.

    Ürün kablo kalitesi, kulak konforu ve jack kalitesi önemli, ses kalitesi çok yüksek olup malzeme kalitesi düşük olacağına, malzeme kalitesi yüksek, ses kalitesi vasat bir kulaklığı tercih ederim muhtemelen.

    Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler :)




    TLDR;
    -Bütçe 50-150 TL arası
    -Ağırlıklı olarak dinlediğim bir müzik türü yok
    -Bass yoğunlukta olmasına gerek yok, dengeli olması daha iyi olabilir
    -Hem iPhone'da hem Bilgisayarda kullanmak istiyorum, mikrofon olmalı
    -Dayanıklı olması ve sade bir görünüme sahip olması önemli, dikkat çeken rengarenk şeyler olmasın. Siyah, koyu gri ya da beyaz renk ideal.
    thx.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popokio -- 8 Aralık 2017; 12:14:36 >




  • arkadaşlar acil kablosuz kulakiçi kulaklık tavsiyesi almam lazım. müzik için değil sadece oyunlarda kullanmak istiyorum.
    Oyun seslerini net ve yüksek versin ve mikrofonu kaliteli olsun. maksimum bütçe 70-100 arası var mı böyle bir f/p ürünü?
  • Selam, Sony X1050 walkman cihazım var. 2009 dan beri mutlu mesut kullanıyorum. Yalnız kulaklıkları hasat oldu yenisini almam lazım. Ağırlıklı olarak spor yaparken, elektronik ve rock müzik dinliyorum. Dikkatimi cekti monster turbin kulaklığını hiç inceleyen oldu mu?

    Vaktiniz olursa sizden fiyat performans kulaklık tavsiyesi almak istiyorum. 200-250 bandı en fazla olabilir. Sony nin ekstra bas isimli kulaklığıyla ilgili bir kaç olumsuz bisey okudum.

    Bunun dışında bu iyidir. Elektronik müzik icin alınır dediğiniz kulaklık var mi?

    Sizce, Cihazım üst seviye kulaklıkları amfisiz sürer mi ? Nasıl öğrenebilirim.

    Teşekkürler.
  • K.ucak K kullanıcısına yanıt
    Jbl t serilerinin bazılarında tek tarafta ses azalınca o taraftan hava alma işlemi varmış diye okudum. Düzeliyormuş bu şekilde. Bir araştır istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peacelove61 kullanıcısına yanıt
    Tinaudio t515. Çinden 80 küsür tl ye alabilirsin. Basslar tamamen derin bass. Microfonu konusunda bilgim yok bendeki mic siz versiyon. Ben ps4 te kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Uzun süredir kulakiçi Kulaklık arayışındayım. Bu ikisi arasında kaldım kullanan arkadaslar varsa seçmemde yardımcı olurlarsa sevinirim. Eğer daha iyi bir tavsiyeniz varsa o da olur 100-150 tl civarı olabilir. Teşekkürler.



    Sony Mdr-ex650ap

    https://www.hepsiburada.com/sony-mdr-ex650ap-pirinc-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-p-BSSONYEX650AP?magaza=Aksesuarcaddesi&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMIkb3JuIzO2gIVjoeyCh3pZAOrEAQYASABEgJu9_D_BwE

    Xiaomi Hybrid pro HD

    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-hybrid-pro-hd-metal-piston-kulakici-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB000004OBK9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hiç aramayın, dükkanıma bakın. Koss porta pro var. 200tl'ye bırakıyorum.
  • Herkese merhabalar, genellikle R&B, Chill Step, Trap, Nighcore ve arada sırada da slow müzikler dinleyen birisiyim. Bass sesini güzelce hissedebileceğim ve aynı zamanda arka plandaki vokal sesi kaybettirmeyecek bir kulaklık arayışı içerisindeyim. AliExpress den almaya niyetliyim ya da Yandex Market olabilir (Rusya'da yaşıyorum).

    Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Maksimum limitim 100 türk lirası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.Müzik dinlerken yüksek performans veren kulakiçi bir kulaklık aramaktayım.Araştırmalarım sonucu xiaomi hybrid,rock zircon, sony mdrex650apt,philips she ve kz zst ile kz zsr arasında kaldım.Zsr almayı düşünüyorum fakat "sibilance" diye bir olay varmış bu kulaklıkta.Kullanım açısından nasıl buluyorsunuz bu kulaklığı zira uzun süreli kullanım için alacağım kulağı rahatsız eder mi yani hocam? Kz serisinden bir kulaklık alacağım sanrım. Bir kulaklık tavsiyesinde bulunursanız ve sorularımı yanıtlarsanız sevinirim
  • Herkese iyi forumlar. Maksimum 75₺ fiyatta kulak içi kulaklık arıyorum. Şu ana kadar çok kaliteli ürünler kullanmadım, bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var. Yurtiçinden almayı düşünüyorum çünkü kulaklıksızım şu an. 
    Özellikle dinlediğim müzik tarzı olarak elektronik diyebilirim ama müzik arşivimde her tür bulunuyor. Biraz bası iyi olsa yeter. Xiaomi Piston Basic Fresh Edition kullanıyordum ama baslar çok yetersizdi. 
    Aklımda Rock Zircon vardı aklımda ama galiba şişirilmiş bir modelmiş. Xiaomi Air Kapsül de düşündüm ama ona da Zircon daha iyi diyorlar. Hybrid Pro'ya da bütçem yetmiyor. 
    Tavsiyelerinizi bekliyorum. 

    Dipçe: Memt X5 aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 7 Mayıs 2018; 16:51:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Maksimum 80 liraya mikrofonsuz bir kulaklık önerir misiniz?
  • Merhaba xiaomi hybrid pro hd kullanıyordum , güzel bi kulaklıktı fakat ne yazıkki kaybettim , ondan kötü olmayacak şekilde bi kulaklık önerisi bekliyorum. Tizleri iyi olması önemli , öneri bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memt X5 satan varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    iyi günler hala kullanıyorsanız artılarını eksilerini yazar mısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forvenor

    iyi günler hala kullanıyorsanız artılarını eksilerini yazar mısınız ?
    Tabi ki de yorum yaparım Hocam ancak odyofil değilim, yani çok basit yorumlar yapabilirim.



    Öncelikle şundan bahsedeyim: piyasada X5 ve X5S var. İkisi de ses yönünden aynı kulaklık ancak X5S siyah renk ve kumaş sarılı kabloyla geliyor.



    + Cihaz bas yönünden çok iyi. Diğer sesleei bastırmıyor ve bas çıkarken kulaklık iyice titriyor (hissettiriyor bası).

    +- Ses olarak da temiz ses sunuyor ancak tizlerde biraz metalik ses veriyor. Telefonumun ekolayzırından normal ayardan bir tık basa aldım ayarı, azaldı.

    - Benim için en rahatsız edici sorunu kulağın uçları yüzünden başınızı hareket ettiğinizde ses boğuk çıkıyor. Farklı bir silikon uç kullanmanızı öneririm. Spinfit silikon uçlarının CP-100 modeli tam uyuyormuş ancak ucuz değiller, yine de çok daha iyileştiriyor diyorlar sesi.

    + Mıknatıslı olması kulaklığı çantama koyarken dehşet derecede kolaylık sağlıyor.

    + L tip jack girişinin olması da cebimde yürürken zarar görmesini engelliyor kablonun.

    + Küçük olması da kulakta kaba durmaması yönünden iyi.

    + Ses konusunda genel olarak çok iyi. Tizler azıcık abartılı olsa da dediğim gibi, her türlü müziğe gidiyor.



    Önceki kulaklığım Xiaomi Piston Basic Fresh Edition'du (Basic versiyonun en sonuncusu), ondan memnundum ki Memt X5S'i kullanana kadar. Kesinlikle dağlar kadar fark var. İyi ki de almışım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Memt x5 mükemmel bir detay.aldım kullanıyorum herkese tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundtrack dinlemek için ne önerirsiniz arkadaşlar?



    Max bütçe 150 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Memt x5 nereden aldiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.