Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
119
Favori
166.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Delphin imperial lara antalya 4 gece kaldım yorumum

    Deniz : dalgalı ve. Bulanık konsept olarak
    deniz kum düşünenler. Lara cevresinden. Vazgeçsin

    Odalar: otel yeni ve güzel temizlik idare eder 3 gun zorla Çarşaf değiştirdiler kese diş macunu traş seti isteyince geldi
    Resimlerdeki yatak üzeri gözlü felam nevresimler kötü ve eski kumaşları çok dandik
    Banyoda bir şampuan var ve hem saça hem vücuda KULLANILIYOR

    Havuzlar : yeterli , büyük ,ancak çok çocuk var
    cocuk havuzu OLMASINA rağmen bebekleri diğer havuzlarda görebilirsiniz. Bez bağlı bebekler yüzüyor vs Oyuzden hijyen. Sıkıntı

    Kaydıraklar : yavaş ve havuzun yanında iç içe biraz ve merdivenler kum gibi bi pislik var anlamadım
    Alakartlar : Çin Meksika ve balık denedik içlerinde bi balık âlâkart iyiydi ondada kalamar ve somon ızgara iyiydi Meksika Çin vs aman Allahım çok kötüydü bu gece aç kaldık ( sırf konsept var diye acık ne yapan ne pişiren sanmam yesin bunları Göstermelik)
    Içecekler :taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz ama bol bol sulu Şişe içecekler Pepsi becks Efes Erikli vs kaliteli buyuk otel olunca bunlar sorun olmuyor sanırım toptan aldıklarından
    Snack ve ara atıştırmakıklar iyi et ve tavuk döner idare eder Piliç marka CP
    Erik kiraz armut vs yaramaz karpuz kavun her otel gibi

    Çalışanlar öle böle değil can siperhane çalışıyorlar oteli ayakta tutan onlar desek yeridir
    Çok stajyer var ve sanırım çok çalıştırılıyorlar

    Akşam yemekleri son geceye kadar aynıydı etler ızgaralar vs tatsızdı okadar cok yerde bişiler varki ama onların içinde yiyecek bişey bulanmak kötü
    Açıkçası balık vs ürünler yerken korktum ama mide ağrısı vs yapmadi
    Tatlılar pasta cesitkerin bol lezzetli teramisu tavsiye ederim baklava vs Cevizli ve dandik Fıstıklı sarma geldiği gibi bitiyor ve daha gerisi yok çıkarmıyorlar uyanıklar

    Kahvaltı peynirler ucuz peynir vs iyi malzeme ya yok yada Saklı kuytu köşede ( kaymak Pastırma vs)
    Tavsiye edermiyim kendim tekrar gelmeyeceğim yeri tavsiye etmem bu Paraları hakeden bir otel değil herseye 10 üZerinden 7 veririm bu otele fazlası değil

    Otel görünümü Şekli çok şaşalı olsada mobilyalar çok güzel olsada gıdada her nekadar marka ürünler kullansalarda tat vs beni tatmin etmedi
    Diyeceğim oki delphinlerin en iyisi buysa Diğerlerini düşünmek istemiyorum.

    Bundan sonra 3 tatilim daha var bukadar para vermedim ama bunun kadar iyi olursada şaşırmam.
    Delphinlerden birini Düşünen varsa bir daha düşünsün
    Herkese iyi tatiller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 24 Temmuz 2015; 0:05:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar 2 hafta sonra tatile çıkıcam istanbula yakın avşa adası yada marmara adası var kafamda hala karar veremedim 2-3 gecelik yarım pansiyon tarzı kız arkdaşımla gideceğim denizi güzel olan sakin tavsiye edeceğiniz yerler olursa çok sevirinim.
  • didimde lüks otel önerisi lüks derken max 200lira
  • Selamlar,

    Forumdan bir çok kez yorumlar sayesinde fayda gördüm, ben de dün biten Nirvana Lagoon Villas, Suites and Spa deneyimlerimi aktarmak istedim.

    Çok kısa özetle 100 üzerinden 95 vereceğim mükemmel bir tesisti.

    Tesisin 2 tane standart odalarının olduğu ana binası, ve 190 dönümlük arazi içerisinde yine bahçe içinde standart odaları, kendine ait küçük havuzları olan 4lü 5li kümelerden oluşan Göl Villaları ve Plaj tarafına yakın olan daha lüks konseptteki Beachfront Suit Villaları yer almakta.

    A blok resepsiyonunda olduğu havuza ve sahile biraz daha uzak fakat çok daha sessiz olan ana bina. B Blok ise, benim de kaldığım havuza ve denize en yakın, ana restoranın da bulunduğu bina. Eğer her alana erişimim olsun derseniz ve standart oda rezerve ettiyseniz B blokta olmak sizin için daha iyi olacaktır.

    Standart bahçe odaları (2 katlı, alt kat bir oda, üst kat bir oda), göl villaları ve diğer süit villalar daha sessiz fakat havuza ve denize bir kaç adım daha uzak.

    Otelde tüm içecekler markalı. Biralar isteğe göre şişe olarak da verilmekte (Efes ve Bomonti). Şekersizi de olmak üzere Red-bull yine hizmete dahil. Aynı zamanda her gün yenilenen mini barda da, alkolsüz içeceklerle birlikte, 2 adet redbull ve 2 adet efes kutu birada günlük olarak yenileniyor.

    Ana yemeklerin verildiği, ana havuzun yanındaki Samsara Restaurantta yer bulmak her daim mümkün. Sadece klimaları bana yetersiz geldi oradan küçük bir puan kırabilirim. Yemekler oldukça bol çeşit ve lezzetli. Sabah kahvaltılarında taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz ve sınırsız.

    Otelin A bloğunda, 24 saat alakart hizmet veren ücretsiz bir restoranı da var. Eğer A blok'da kalıyorsanız bu restoranda da faydalanabilirsiniz.

    Ana havuz çok büyük diyemem fakat otelin içinde özellikle göl villaları tarafında ufak ufak bir çok havuz olduğundan, ana havuz başında şezlong bulamama şansınız yok.

    Ana havuzun dibinde, gün boyu açık olan bir snack bar (hamburger, pizza, makarna vs alakart olarak verilmekte) ve bence en güzel imkanlardan bir tanesi, sürekli mevyelerin ve dondurmaların olduğu soğuk bir bölüm var. İstediğiniz gibi meyvenizi alıyor ve havuz başına geçiyorsunuz.

    Otelde havuz başına da cam bardak verilmekte. Plastik bardak bulunmuyor. Biraz riskli gözükse de, cam bardaktan içilen içeceklerin tadı bir başka.

    Otelin Aquaparkı müthiş. Fakat yine küçük bir eksi puan ana havuzun biraz uzağında (2-3 dakika yürüme mesafesi)

    Asıl büyük fark çocuklu aileler için olan kids club'da. Neredeyse ufak bir otel binası kadar alan çocuklar için bir adet kapalı 2 katlı salon, büyük ve çok eğlenceli aquapark oyuncaklarının olduğu havuz ve oyun parkı barındırıyor. Fakat yine ana havuzdan 2-3 dakika mesafede. Aileler çocuklarını kontrol etmek isterlerse aradaki yolu sürekli yapmak zorundalar.

    Deniz tek kelimeyle mükemmel. Beldibinde dalga denilen bir durum yok. Deniz ufak taşlık fakat bu sayede suda bulanma da olmuyor ve balıklarla birlikte yüzüyorsunuz. Otelin iki büyük iskelesi var.

    Otel Med-Club'tan satın alındığında, tüm binalar yıkılmış ve yeni baştan yapılmış fakat doğal ortama hiç dokunulmamış. Hatta bazı ağaçları kesmemek için bahçe odalarının balkonlarında delik bile açılmış. Otel inanılmaz güzel bir doğal ortama sahip. Her yer dev ağaçlar. Her ağacın üzerinde etiketle numarası bile kaydedilmiş durumda. Otel kendi özel itfaiye aracını hazırda bekletiyor.

    Şu ana kadar kaldığım oteller arasında Amara'lar en üst sınıfta idi. Ama bu otel şu an bendeki çıtayı bir üst seviyeye taşıdı. Belki Voyage grubunda da seviye bu şekildedir ama kalmadığım için yorum yapmam zor.

    Bir hatırlatma, bu oteli Adios Puan ile alanlar ya da Setur üzerinden rezervasyonlar yapan varsa, o bölgenin SETUR yetkilisinin telefonunu paylaşabilirim. Kendisi oldukça ilgili bir beyefendi ve çok da yardımı oldu oda seçimi ve diğer konularda.

    Herkese iyi tatiller. Özelden sorularınızı da cevaplarım eğer daha detay sorularınız olursa otelle ilgili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevz@t -- 26 Temmuz 2015; 16:32:58 >




  • Fiyat lar nasıl hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene gittim fiyat çok uygundu. Şimdi Voyage ile çok yakın fiyatı var, Voyage'a gitmediğim için ben Voyage'ı tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackbauer

    Fiyat lar nasıl hocam?


    Sorunuz Nirvana için ise, eğer halkımız bayramda ve bayramdan sonra bu derece otellere hücum etmemiş olsaydı fiyatlarda ciddi düşmeler olacaktı ama son iki haftadır oluşan talep otellerin fiyatlarını ciddi artırmasına sebep oldu.

    Ben Adios kartın kampanyasından aldığım için bana elbette uyguna geldi ama şu dönemde, standart oda dahi adam başı 540TL den başlıyor. 2 sene önce Amara Wing'de Ramazan döneminde 200TL den kalmıştım. aradaki fark iki katını ödemeye değer mi bence değmez ama maddi imkanlarınız yerinde ise, bu oteli kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyat performans oteli diyemem.
  • Denizi kum olan bölge veya nokta otel söylerseniz minnettar kalırım. Teşekkürler
  • Sozde fiyatlar dustu deniyor fakat bakiyorum gecen sene 230TL ye kaldigim Voyage Sorgun su an 500TL civarinda bu paralara kalmak gercekten hic mantikli degil.
  • Intertatil.com hakkinda tecrübesi olan arkadaslar var mi birkac otelde fiyatlar gayet iyi piyasanin altinda google da bile aradığımda yorum çıkmadı eger bilen duyan alisverisi olan varsa daha önceden bilgi alabilirsem cok sevinirim herkese iyi tatiller: )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Gün Marmaris Paşa Beach Hotelde herşey dahil konseptinde kaldık. Çok güzel bir tatildi, çok memnun ayrıldık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gEnya

    didimde lüks otel önerisi lüks derken max 200lira

    Bildiğim kadarıyla Didimdeki üst sınıf otel Venosa ..Bundan 3 yıl kadar önce bayramda sanırım ekim ayıydı kalmıştım ama ozaman için 70 tl gibi bir fiyata kalmıştımki çok iyi bir fiyattı sanırım açıldıgı sene olabilir o yüzden fiyat uygundu..Ama şimdi baktımda baya bir popoları kalkmış Didim gibi ucuz bir yer için fiyatlarını baya yükseltmişler..Sezonda 150 tller civarı veririm ama fazlası bence gereksiz ama otel güzeldi yemekler falan iyiydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    5 Gün Marmaris Paşa Beach Hotelde herşey dahil konseptinde kaldık. Çok güzel bir tatildi, çok memnun ayrıldık.

    denizi nasıldı,biraz bahsedebilirmisiniz otelden hocam?
  • Kafayı yemek üzereyim. Tam 2 haftadır bir sürü otel ve mevki baktım. Oda kahvaltıya bile 300 tl ler isteniyor kimi yerde. Ultra herşey dahil oteller 400 - 500 fiyat çekiyor. Hele en çok Ege otellerine uyuz oldum. Tam harika diyorum, yarım pansiyon yazıyor. Ondan sonra astarı yüzünden pahalı olacak. 2 yaşında kızım olmasa 50 liraya sadece oda olan otellerden birine gideceğim ama kızımın rahatını riske atamıyorum
  • Arkadaşlar 2 kişi 5 gece otel baktım 2 tane buldum sizce hangisini seçmeliyim veya başka bir öneriniz var mı ? Biraz acil seçmem gerekiyor. Teşekkür ederim şimdiden.

    Martı La Perla Hotel

    Sentido Orka Lotus Beach
  • Yer olarak bir ayrımım yok.

    Bodrum tarafını merak ediyorum sadece.

    Eşim ve 9 aylık çocuğumla gidip gezmek kafa dinlemek istiyorum..

    Çok tuzlu olmayacak , yeme içme konusunda da çok sıkıntıya girmeyeceğim bir yer arıyorum.

    Önerisi olan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laplace1

    Yer olarak bir ayrımım yok.

    Bodrum tarafını merak ediyorum sadece.

    Eşim ve 9 aylık çocuğumla gidip gezmek kafa dinlemek istiyorum..

    Çok tuzlu olmayacak , yeme içme konusunda da çok sıkıntıya girmeyeceğim bir yer arıyorum.

    Önerisi olan ?

    2 otel biliyorum arkadaşlarım bu sene gitti
    İsis otel ve parkimayaz ikiside tavsiye edilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz otel arayanlar ets den Bodrum petunya beach'e bakabilir.2agustos 8 agustos 6 gece 2300tl.
    Otelde 16 temmuz 23 temmuz da 7gece kaldim(bayram dahil)erken rezervasyonda 2050 tl ye almistim.
    Ortakent yahsi bolgesinde denizi cok guzel baliklarla beraber yuzuyorsunuz.kum plaji var benim gibi 4 yasinda cocugunuz varsa cocgunuz kumda vakit gecirebilir.
    Havuzu bekletisi olanlar icin yetersiz.havuz kucuk 2 adet su kaydiragi var.ben havuzu tercih etmedigim icin bir kez su kaydiragini kullandim.biz denizi tercih ediyoruz heleki bodrumda.havuzdada kumsaldada yer sikintisi oldugundan erken kalkip sezlong tutmaniz gerekiyor.
    Iceceklere gelirsek kola pepsi.bira tuborg.oglen ve aksam yemeklerinden sonra birde saat 15 de dondurma servisi var(algida)
    Yemekler orta duzey ama kuzu tandir adana et sis ciktigi aksamlarda oldu.
    Odalari kucuk ama yeterli zaten pek odada isimiz olmadi.sahile yakin iyi bir konumda oda verdiler.
    Ben oteli alirken isteklerim belli oldugundan eksi yonlerini cok dert etmedim.deniz ve kumsali bize yetti.zaten programimiz bodrumda kalip burdan yunanistan kos a gecmekti.3 gunde kos ta kaldik.sorunuz guzel bir tatil yaptik.
    Sonuc olarak fazla para odemek istemiyenler degerlendirebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    5 Gün Marmaris Paşa Beach Hotelde herşey dahil konseptinde kaldık. Çok güzel bir tatildi, çok memnun ayrıldık.

    Bu konaklamaya ait biraz detay verir misiniz?
    Mesela mini bar ücretli denildi. Odaya içecek kaciriyormus aksam yemeğinden müşteriler . Doğru mu?

    Odada Wi fi ucretliymis.Ayrica lobbydeki ücretsiz Wi fi de yavaşlık varmış.

    Bu nasıl hersey dahil anlamadım.

    Yemekler lezzetli deniyor. Denize uzaklık nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sideye gidiyorum.acaba gezilecek gorulecek ve yapilacaklar hakkinda kisaca bilgi verebilir misiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.