Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caso Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil2 Android
5 sn
88.192
Cevap
1.337
Favori
4.696.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 30253026302730283029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yil olmus 2020.tvleri neden 100 deil 120 150 hz yapmiyorlar.100hz artik dusuk geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    f/p ürün bakıyorum 5.000-6.000₺ de geçmezse iyi olur.
    Ips 10 bit monitörler oyun için biçilmiş kaftan diye biliyorum. Forumda konusu var linki konuyu düzenleyip atarım. Sebebi hiçbir panel ips kadar doğru ve doğal renk gösterimi sunamaz ve ips ler o kadar çok geliştiki turnuva seviyesinde tazeleme ve gecikme hızına sahip ips panelli monitörler var 2160p 27” 1ms 144hz gibi. Tv kısmındada renk doğruluğu için en iyisi ips olmaz mı? Va da iyi tabikide ama ben oled bakıyordum hep oled ler yanıyor bundan kaçamazsınız yok şöyle yok böyle dediler bir videoda gördüm adam 2019 serisinden sonra oled tv lerin soğutma sistemi yenilendi çok daha iyi soğuduğu için yanma ölü piksel vs sorunları olmuyor diyordu. 10.000₺ bütçem olsa direk oled alır geçerim. Uzmanını dinlemek iyidir, herkesin lafına pekte itibar etmemek lazım.

    Edit:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=144060465

    en iyi hdr sony tv lerde diyorlar onlarda çok pahalı 55” aşağısı yok enerji tüketimi B sınıfı. 49” bakmamın tek sebebi daha uyguna geliyor olması yoksa 65” al geç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 16 Ağustos 2020; 1:1:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sizin baya bilginiz var ben siz kadar da bilmiyorum ama burdan öğrendiğim kadar ips panel oyunda karanlık yerlerde iyi değilmiş bende ilk olarak sizin gibi ips alacaktım ama burdan oyun için alacaksan va diye yönlendirdiler bende va panele döndüm. 6 bin küsüre ara sıra düşüyor 55q60r var ama onda da panel açıklığı sorunu var diyorlar ona dikkat etmek lazım o yüzden bende kaldım ortada ne yapacağımı sapıttım. Geriye doğru 4 5 sayfa okursanız sorularınız cevabını bulursunuz çünkü baya bi konuşuldu va ips panel muhabbeti. Yanı anlayacağınız bende fazla bilgi sahibi değilim bazı şeyleri burdan öğrendim. Benim baktığım modeller 50ru7400 ru 7440 49q60r 55q60r 50tu8500 ve lg 50um7450 bunlardan en iyi fiyatlı olanı denk gelirse alacağım. Birde alt seviye 49ru7100 serisi eğer uygun gelirse birde 50pus7304 var bunları takip ediyorum ama fiyatlar 1 ay içinde 500 ile 1000 tl arası arttı şuan beklemedeyim bilmem anlatabildim mi.
    He bu arda monitör ayrı tv ayrı onları tam bilmiyorum ama tv de oyun için va panel dendi bende ona göre bakıyorum yanlış anlaşılmasın benimde fazla bilgim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 16 Ağustos 2020; 2:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar. Küçük bir odaya 40" - 43" civarı bir büyüklükte uygun fiyatlı ince çerçeveli bir televizyon almak istiyorum. Grundig baktım fakat çok güven vermedi. Yerli televizyonda Vestel grubunum daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. İnternette ince çerçeveli televizyon bulamıyorum, buldukları 4K, Android TV gibi kullanmayacağım özelliklere sahip pahalı modeller.

    Bana yalnızca uydu alıcısı olan, görüntü ve ses kalitesi yeterli seviyede uygun fiyatlı bir LED TV lazım. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam bu fiyatlara tavsiye edebileceginiz tv var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Zaten 120 hz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursan hi level 50 inç vestel üretimi olanı yapıştır.
    Smart var panel o paraya göre iyi ayrıca netflix lisansları var youtube da iyi.
    Bazen a101 e geliyor ama bak 50 inç vestel olan olacak kutusu mavi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Hangi model 120hz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    100hz olan cihazlar aslında 120hz
    Bölge (ABD-Avrupa) farklılıklarından kaynaklı böyle bir durum söz konusu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Monitör konusunda söyledikleriniz doğru. Profesyonel amaçlı üretilen modellerin genelinde ips panel tercih ediliyor ama siz monitör bakmıyorsunuz; televizyon bakıyorsunuz. Televizyonda işler değişiyor. Üst seviye ips paneller renklerin doğruluğu, gerçekçiliği konusunda gerçekten çok güzel cihazlar. Sizin baktığınız sm8 serisi çoğu kullanıcının ihtiyacını karşılayacak ortalama modeller. Televizyondan çok fazla beklentiniz yoksa alınabilir ancak oyun konsolu varsa kesinlikle uzak durun. Mutlaka ips istiyorum diyorsanız sm9 serisine bakabilirsiniz. Onlarda oled fiyatına satılıyor
    Oyun için kullanılacak bir televizyon arıyorsanız bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi model 55q60r. Bu aralar fiyatı arttı ama takipte kalın. Birkaç gün önce vatan bir geceliğine 6000' e vermişti mesela.




  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Bilgi kısmı kolay hocam biraz araştırmayla çoğu şeyi öğrenirsiniz. Attığın linkteki konuyuda okumanızı tavsiye ederim bir çok detay anlatılıyor. Monitör olarak Viewsonic VX3211 4K monitör düşünüyordum va panel. Tv tavsiye eden çok oldu 2.300₺ idi bir ara bakalım konsol çıksın beraber bunları alırım büyük ihtimal. Dh youtube kanalında incelemeside var hocam buyurun;
    https://www.youtube.com/watch?v=MbDymeivNyQ&feature=youtu.be

    Kendi baktığınız modelleri söylediğiniz için teşekkür ederim. Onlarada bakacağım. Vaktim olmadığı için geriye dönük mesajları okuyamadım. Geniş zamanda vakit ayırıp okuyacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 16 Ağustos 2020; 13:13:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • TheOnu kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için sağolun hocam ben makine mühendisliği okuyorum hocam. Laptop ekranı tasarım yaparken küçük geliyor büyük ekran monitör bakayım derken biraz orada kafa patlattım. Tv kısmı daha farklıymış onuda anlamış oldum. Ben en başta ps5 kısmı için bu monitör bakıyordum bunu beğenmiştimhttps://www.youtube.com/watch?v=MbDymeivNyQ&feature=youtu.be buna bakarken tv daha iyi olur dediler tv baktım ama fiyat yönünden işin içinden çıkılmıyor. Tv kısmında ps5 gibi bir konsol için en iyi panel oled > Qled > Va > Led > İps olarak mı gidiyor? Onuda sormuş olayım biraz kafam karıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sen_md S kullanıcısına yanıt
    7505 mva; yani va panel diye hatırlıyorum ama pek iyi bir model değil. 49q60r almaya niyetliyseniz takipte kalın, kapalı kutu olmasa da teşhir bulabilirsiniz. Buna alternatif olarak philipsin 8505 modeli var ama 50 inç olanı henüz satışa sunulmadı.
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Monitör tarafında pek bilgim yok açıkçası. Televizyon için konuşabilirim ama monitör apayrı bir dünya. Evet o kıyaslama benim içinde böyledir: oled > Qled > Va. PS5 düşünüyorsan alacağın en düşük model 55q60r olsun. Bunun altındaki modelleri unut gitsin. Panel açıklığı mevzusunu duymuşsundur sanırım. Burada uzun uzun tartışıldı o konu. Yeni jenerasyonda hdmi 2.1 desteği de önemli ama hdmi 2.1 olsun dersen fiyat arşa çıkıyor Kendimden örnek vereyim mesela. 2 hafta önce tomb raider'ı bitirdim. Oyunda ana görevlerin dışında mağara ve mezar bölümleri var ki bir giriyorsun simsiyah zifiri karanlık. Çok az bir aydınlatma var. O karanlıkta tırmanacak, tutunulacak yerleri bulup bölümü tamamlamak gerekiyor. İps panel televizyonda o sisli o puslu görüntüde nasıl geçeceğim ben o bölümleri Oyunu bıraktırır adama




  • Bütçem maks. 4500 tl.
    Bu ikisi arasında kaldım.
    Toshibanın Vestel bağlantısını biliyorum.
    Yıllardır da hep samsung kullandım ama arada kaldım.
    Toshibanın cüssesine ve fiyatına tav oldum.
    Siz ne dersiniz?

    SAMSUNG:https://www.hepsiburada.com/samsung-ue50tu7000uxtk-50-127-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000UXPWD?magaza=Hepsiburada
    TOSHİBA:https://www.hepsiburada.com/toshiba-58ua3a63-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000VHJFH




  • TheOnu kullanıcısına yanıt
    Karanlık sahnelerdeki detayları daha net görmek ve nesneleri birbirinden ayırabilmek için ips değil OLED veya full array led va panel daha uygun olacaktır. Tabii kontrast da önemli dolayısıyla Sony panellere bakın derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheOnu kullanıcısına yanıt
    Vatan'da, Teknosa'da hep teşhir 49q60r'ler kalmış. 5000₺'ye veriyorlar. Teşhir ürüne bulaşmak istemedim açıkçası.
    50q60t'ye yöneleceğim gibi ama onun fiyatına da Vatan 55q60 vermiş. Alınca uzun yıllar kullanılan bir ürün olduğu için içime sinen bir model arıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen_md S kullanıcısına yanıt
    50Q60t'ye para vermeyin..
    İmkanınız varsa 55Q60r alın..
    Arada çok fark var 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen_md S kullanıcısına yanıt
    valla ben Media Markt tan teşhir aldım 11000 TL lik TV 8000 TL aldım gayet memnunum 3-3.5 ay kadar teşhirde kalmış hatta şöyle söyleyim eve gelen servis abi 17000 TL lik teşhir ürünü kurdum geçen hafta dedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba buyuk ekran bir tv alamak istiyorum. Butcem max 16 18 bin arasi. Göruntu kalitesinin yaninda, multimedya özelliklerininde iyi olmasini, ileriye donuk uygulamari destwsin istiyorum ve duvara asildiginda tablo gibi veya ana yakin sifir gibi durmasini istiyorum. Buldugum düşundugum modelleri aşagida yazdim. Sizce hangisi benim icin uygun olur.

    Lg75sm9000
    Samsunn 75q60r
    Samsung QE75LS03TAUXTK frema

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30253026302730283029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.