Şimdi Ara

Tarihin İhanet Ettiği Nikola Tesla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum uzun demeyin 10 dakikanızı ayırınız efenim..

    Şimdi biraz Tesla'dan bahsedecem ama "Nikola Tesla şu tarihte doğmuştur, hobi olarak mandolin çalar, babası bir diplomat ve tam 17 kardeşler" gibi kıytırık biyografik Ertem Şener bilgileri vermeyecem, sıkıcı şeyler olum onlar, banane nerde doğduysa doğdu. Çok merak ediyosanız hayatını okuyabileceğiniz 5000 tane kaynak vardır zaten bunları anlatan, ben bizi alakadar eden kısımlarını anlatmaya çalışacam ama Tesla lan bu, yemin ederim evladım olsa heralde bu kadar üzülürüm, insanlık tarihinin en büyük ayıplarına maruz kalmış kişisi belki de.Dünyanın belki de son asırda gelmiş (yetişmiş demeyecem, çünkü yetişmedi, adam deha doğdu) en büyük beyninin nasıl harcandığını, nasıl kudretinin bilindiği halde gizli tutulmaya çalışıldığını ve kendisi size unutturulurken, tüm bunları yapanların, bir yandan onun çalışmalarından nasıl da faydalandıklarını göstermeye çalışacam.

    Tesla ezildiği, hakkı yendiği ve Edison kadar ünlü olmadığı için mazlumun yanında yer alma içgüdüsü ile fakir edebiyatı yapmıyorum, bu adam insanlık tarihindeki ilk yapay depremi ve en güçlü yapay şimşeği oluşturmuştur. Florasan lambadır, şu an evlerimizde kullandığımız alternatif akımdır, bunun gibi birçok şeyi de bulmuştur fakat geç onları, onlar ne ki. Kendisinin uğradığı ********likler ve imkansızlıklar yüzünden tamamlayamadığı ve şu an dahi uçukça gelebilecek onlarca su yüzüne çıkmamış teorisi, deneyi var. Radyo, internet, röntgen vs gibi şu an kullandığımız ve gelecekte kullanabileceğimiz birçok buluşun temelini Tesla atmıştır, hatta ve hatta bu saydıklarımı bir yerde Tesla bulmuştur demek de yanlış olmaz. Ondan sonra gelen fizikçiler, onun bulduklarının üzerine bir şeyler eklemiştir. Olum bu herif küçükken bile acayipmiş, işte garip garip hareketleri, yok efendim tikleri falan varmış çocukluğunda. Neyse işte, bir yandan 6 dil konuşabilen, kısacası deha olarak doğmuş bir herifti Tesla, onun gibisi 1000 yılda bir gelir heralde. Einstein'ın bile eline.... abartmıyorum.

    Gizlenen Philadelphia deneyi dahi Tesla'nın çalışmalarının bir ürünüdür. Kesin olmayan bilgilere göre Philadelphia'da yapılan bu deney sonucunda aynı gemi dakikada 600-700 km yol almış, 5 dakika içinde dünyanın çok başka köşelerindeki limanlarda aynı anda görülmüş. Gözlemcilerin raporlarına göre mürettebat geminin duvarları içerisinden geçebiliyor, hatta birçoğu gemi ile bütünleşmiş bir vaziyette duruyorlarmış. Gemi ise ondan sonra bulunamıyor, belki şu an bu boyut ile başka bir boyut arasında sıkışmış bir haldedir. Hatta bazı teorisyenler günümüzde görülen ışıklı gök cisimlerinin, UFO değil de bu deneyin bir sonucu olduğunu iddia ederler.

    Nikola Tesla öldüğü zaman odasında beş parasız olarak bulunur ve FBI buluşlarına el koyar.[FBI'nın kötü şeylerde kullandığı ile ilgili söyletiler var]

    Son paragraf dışında hepsi alıntıdır







  • Insanlığın yazık ettigi bir insan daha .

    Ancak o adama da ayıp biraz kendini göstermesi Edison a karsi gelmesi lazımdı . Insanlığı cok cok daha iyi seviyeye tasiyabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filadelfia deneyinin aslı nedir bilen var mı? Çok araştırdım zamanında gerçek mi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.