Şimdi Ara

düşük puanlı gelecek vaadeden bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle şahsi görüşümdür...
    2.sizce düşük puanlı olmasına rağmen ilerde iş özel/devlet bulma ihtimali yüksek ama sıf düşük puanlı diye tercih etmediğiniz bölümler var mı?

    ben başlıyım;
    aöf te; çocuk gelişimi düşük puanlı bi kız için bence harika bi bölüm.ilerde çocuk gelişim uzmanı yada okul öncesi öğretmenliği okuyabilir..Ya da mezun olmazsa kendi çocuğu için yeteri kdar bilgi sahibi olur diye düşünüyorum..

    2.Arf memur(itffaiyeci); zamanın 200-250 puan aralığında diye yazmamıştım..dhmi de 3000 tl maaş veriyolar..ve devlet bence çok sayıda alım yapıyor..


    3.(editllenecek)



  • okul öncesi öğretmenlşği okurda atanırmı orasını bilemem..onbinlerce atama beklyen okul öncesi öğretmeni bunun 3 katı kadarda 2 yıllık çocuk gelişimi mezunu var..

    devlete çok sayıda itfaiyeci alındığıda yok.alan yerlerinde puanları yüksek..arff memurları bak bakalım kaçla atanmışlar..
  • öncelikle şahsi görüşümdür..<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< buraya dikkat...
  • benim söylediğimde şahsi görüşüm değil gerçeklerdir..çok fazla çocuk gelişimi ve okul öncesi mezunu var..800-900 liraya okullarda yarım sigortalı ücretli öğretmen olarak çalışıyorlar..onu bulamayanlarda var torpilden sıra gelmiyor çünkü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.