Şimdi Ara

Yarın hayatımın En büyük günü olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet cemaati dh. Yaşım 18

    Sorunu mu belirteyim

    boy 197 kilom 88

    Kifozum + Omuz düşüklüğüm + Lordozum var. tabi bunu nedense bir tek ben abartıyorum. Omuz düşüklüğü genetik miş skolyoz yokmuş mr sonuçllarına göre. Taktıgım nokta bel çukurumun fazla olması. Ama şimdiye kadar ne arkadaşlarım , ne gittiğim doktorlar ne de ailem bir şey göremedi. bir ben görüyorum sanki . Hayatım boyunca hep bundan kaçtım. Ergenlikten sonra oldu hep o kadar da spor yaptık lisede yurtta salonda vs. ama neden se yamulup gittim. Oralara buralara saçma sapan konular açtım yok oram böyle şuram şöyle. Doktora bel çukurum için gitmedim ama en çok taktığım noktada o çünkü o çukur fazla olunca göğüs kafesiye ileri doğru yamuk duruyor. + Kifozda olunca neye benzediğimi şaşırıyorum . Tabi bi bana göre anormalim diğer herkes bir şeyin yok diyor

    Neyse Yarın üniversite hastanesine gidiyorum. 1 haftadır geceleri zor uyuyorum bu yüzden heyecanım var çok fazla. Şu anki , kafamdan çıkmayan , geceleri uyutmayan problemimden inşallah kurtulacağım. Artık insan içine çıkamaz oldum . Yazlardan nefret eder oldum çünkü vücut hatlarını belli eden kıyafetler , tshirt vs göğsümü ileri çıkarıyor sanki. Kaç defa ağladıgımı hatırlarım bunun için. Hep kaçtım doktordan ameliyat korkusundan felan. Bu sorunumu bir dile getiremedim.

    Ama yarın ne var ne yoksa sayacağım doktorlara. yetti artık. Şu ana kadar neden gitmedim ki zaten. Saat 10 da üniversite hastanesinde randevum var.

    İnşallah bende düzgün bir omurgaya sahip olabilirim

    Sağlıcakla kalın. yarın editlerim


    (not : yarın aksama kadar foruma giremiyeceğim büyük ihtimal o yüzden yarın bakabilirim cevaplarınıza. Editlerimde. Normalde sizi ilgilendirmez biliyorum ama bayadır forumdayım anlarsınız diye düşünüyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 27 Nisan 2014; 15:43:09 >







  • Geçmiş olsun
  • boyuna göre kilon çok fazla sayılmaz ama biraz kilo verip vücut yaparsan özgüvenin artar ufak tefek şeylere takılmazsın.
  • Mr mister diye okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama benimde hiç sevgilim olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.