Şimdi Ara

Skil Energy Kablolu Vidalama-Çift Vites Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
8.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skil Energy Kablolu Vidalama-Çift Vites

     Skil Energy Kablolu Vidalama-Çift Vites Bilgi


    Bu marka veya bu ürün hakkında bir bilgisi olan arkadaş var mı acaba? Akülü vidalama yerine bu ürünü almayı düşünüyorum. Hani Skili daha önceden hiç duymadım ve kullanmadım. Makita veya bosch un da böyle bir ürünü yok.

    Aslında Türkiyeye bu üründen gelmiş olsa bundan almak isterim ama malesef yok.

     Skil Energy Kablolu Vidalama-Çift Vites Bilgi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isacivak -- 3 Şubat 2014; 23:56:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kimse cevap vermedi ben vereyim bari cevabı.

    Skil Energy 6222 modelini hepsiburada dan aldım. Ancak site bana açılmış bir ürün yolladı. Ayrıca şanzıman dişlileri de sıyırmıştı. Tam anlamıyla kullanamadan iade etmek zorunda kaldım. Sadece bi göz gezdirebildim :D Ancak ürün çok hoşuma gitti. Malzeme kalitesi orta seviyede ve garanti belgesi BOSCH tarafından düzenlenmiş.

    Ürünü Gebze'de arayıp Yapı Teknik diye bir dükkanda buldum. Ancak 6222 satmıyorlarmış. Ben de 6221 modelinden sipariş ettim. Çarşambaya gelecek. 6221 in 6222 den farkı daha güçlü ve daha hızlı olması. 6221, 1600 devir/dk iken 6222, 850 devir/dk.

    Gelince onun hakkında da fikirlerimi belirtirim.
  • Okuyan var mi bilmiyorum ama yine de yazayim dedim.

    Dun cihaz geldi diye yapiteknikten aradilar 6221 modeli icin. Az once oradaydim. Yine acilmis bir kutu ve 1 viteste donemeyen disli siyirma sesi gelen bir vidalama ile karsilastim. İsin daha da kotusu urunu satan kisi bunun normal bisey oldugunu urunun saglam oldugunu iddia etmekte. Yani hic donemeyen bir matkap normalmis. Yarin bir de teknik servisine gosterecegim makineyi. Bakalim onlar ne diyecek.
  • Vee son güncelleme.

    Diğer ürünlerini bilmem ama Skilin bu ürün serisi kısaca beş para etmez. Önünde sonunda arıza yapacağı belli. Almaktan ve uğraşmaktan vazgeçtim. Verdiğim parayı iade ettiler. Vidalama yerine küçük boy, tork ayarsız ama hızı ayarlanabilen Makita marka bir matkap alacağım. Bildiğinden şaşmamak lazım...
  • Ben de kablolu vidalama ararken bu ürüne rastladım, yorumlarınızı okuduktan sonra da almaktan vazgeçtim. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
  • Tşk.ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skill gayet iyidir amatör kullanımlar için. Ben uzun zamandır akülü vidalama, avuç taşlama motorlarını kullanıyorum. 3 evin tadilatında kullandım. Hele avuç taşlama ile ara vermek kaydı ile elbette 2.5 saat döküm küveti kestim ki iki taş bitirdi. Vidalama sadece aküsü 2-2.5 yıl sonra öldü o da normal. Şimdi gönye testeresini aldım. Sizinki şanssızlık olmuş. Garantisi ile hiç işim olmadı. kesinlikle tavsiye ederim ama modellerine göre şikayet edeni ilk sizde gördüğüm halde araştırmak lazım. Çoğu markalı ürün zaten Çin malı kendi markalarının fabrikalarında bile yapılmıyor. Ben beğeniyorum Skill markasının ürünlerini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isacivak

    Vee son güncelleme.

    Diğer ürünlerini bilmem ama Skilin bu ürün serisi kısaca beş para etmez. Önünde sonunda arıza yapacağı belli. Almaktan ve uğraşmaktan vazgeçtim. Verdiğim parayı iade ettiler. Vidalama yerine küçük boy, tork ayarsız ama hızı ayarlanabilen Makita marka bir matkap alacağım. Bildiğinden şaşmamak lazım...

    Bende bu tarz birşey ararken konunuzu gördüm. Kendiniz demişsiniz açık kutu ürün demek iade edilmiş satıcı size kaptırmaya çalışıyor demek..

    Skil orta kalite bir marka bosch'un yan sanayisi gibi. Bosch servisleri bakıyor. Biz kullanıyoruz f/p ürünü olduklarını düşünüyorum. O kadarda kalitesiz olduklarını düşünmüyorum.

    Benzer aletler bosch black&decker 350-400tl, skil 150 tl... f/p siz oranlayın...




  • shadowsprince kullanıcısına yanıt
    Skil'e marka olarak birşey demedim zaten :) Sadece bu ürün serisi sağlam değil. İki ayrı yerden alınmış iki farklı ürün de aynı arızayı verdi. Kablolu vidalama serisinde bir sıkıntı var.
  • Ben kullanmaktayım herhangi bir sıkıntı yok. eksikleri var elbette ama muadil bir ürün yok ne yazıkki.
    Bahsettiğiniz vites dişlisi kullanıcı hatasında kaynaklanmış olabilir. Açılmış kutuların belki sebebi budur. Mandren dönüyorken vites değiştirilmeye çalışıldığında doğal olarak dişliler bozulacaktır.

    Yeterince güçlü bir ürün. kablosu gayet kaliteli ve yeterince uzun. Melzeme kalitesi gayet iyi. Yumuşak kabza.

    Eklilerine gelirsek;
    Motor freni yok. Yani tetiği bıraktığınızda mandren hemen durmuyor.
    Tetik kilidi yok. Tetiğe bastığınız sürece çalışıyor.
    Tetiğe hafifçe basıldığında mandren yavaşça hızlanıyor. Ancak elirli bir tetik kademesinden sonra son hız dönmeye başlıyor.
    Yüksek devirdeki dönme sayısı biraz daha hızlı olabilirdi.

    Fiyatını da düşündüğünüzde bu eksilerin olması gayet normal. Bunların giderildiği bir tam bir efsane olurdu. ancak pahalı olacağı da net. Ne yazıkki alternatif başka bie ürün yok.

    Ben alırken Skil 6222 ile Makita TD0101F arasında kalmıştım. Makitanın mandreni bulunmadığından ve beton için altıgen matkap ucunu bulmak kolay olmadığından Skil 6222 yi tercih ettim.




  • bilgilendirme için teşekkürler, bende almayı düşünüyorum, aşağıdaki ürün hangisi? bu vites olayını anlamadım.
    http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/14728
  • turkmineral T kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın üzerinde iki konumlu bir düğme var. Birinci konumda mandren yavaş döner ama daha güçlü bir şekilde sıkma yapar. Bu konum kalın vidaları sıkmak için ideal. İkinci konumda ise hızlı döner ama sıkma gücü düşer. Bu konumda iken ince vidaları hızlı bir şekilde vidalarsınız. Sizin sorduğunuz üründe bu özellik bulunmamaktadır. Günlük vidalama işlerinizi kolaylıkla halledebileceğiniz bir üründür.
  • ürünü aldım, bir haftadır yoğun kullanıyorum, işimi gördü
  • Hadi konuyu fiştekleyip uyandırayım konu hadi yerine yat yavrucum boynun tutulacak burda


    Skil 6221 ve maestro GX-ED013 modeli arasında kaldım skil diğerinin iki katı fiyata sahip maestro tekzenin kendi ürünü ve özellikleri belli değil sadece 300 watt olduğunu biliyorum ancak skil de kaç watt belli değil skil iki vites 20 tork ayarı var en iyisi gidip yakından görmek

    http://m.tekzen.com.tr/Home/ProductDetail/166413

    http://m.tekzen.com.tr/Home/ProductDetail/2360747

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu skill yoorumların çok işe yaradı eyvallah çok saolun
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skil 6221 aldım epeyce oldu. Kablosu 6 metre yeşil uzun olması iyi bir yandan da kötü sağa sola dolanıyor ve kutusu olmadığı için muhafaza sıkıntılı onun için de hepsiburadadan çanta aldım .



    Bunuhttps://www.hepsiburada.com/port-bag-pm02-organizerli-matkap-cantasi-p-HRISKPM02.

    Kutu süper bu fiyata içinde sünger bile var bu matkap tan 3 tane alır



    Matkap epeyce sağır bu iyi bir şey sağlam olduğunu gösterir oldukça da güçlü iki vitesi var hızlı olan delmek için vida atmak için kullanınca zorlanıp matkap duruyor. yavaş olan da vida atmak çok kolay hiç bir şey duramıyor önünde delip geçiyor delik açmak için yeterince hızlı değil açar ama uzun sürer. 6221 ile arasında epeyce fiyat farkı var tek farkı kablo 4 metre daha uzun ve mandreni metal mandren değişebiliyor zaten aradaki fiyat farkından daha ucuz daha kaliteli bence fazla para vermeye gerek yok.



    Başka sorusu olan varsa sorabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 15 Ağustos 2019; 1:7:24 >




  • Skil markası ürünleri black and decker, einhel, dbl, hyundai gibi markalardan üstün müdür?

    2532 darbeli akülü vidalama aldım.
    İlk izlenmim iyi ama iade sürem dolmadan bana yorum yapın lütfen

    Kalitesi nasıl. Uzun ömürlü mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atisaca283 A kullanıcısına yanıt

    Vaybe kaç sene olmuş ürünü alalı kendi yazdıklarımı görünce duygulandım. hâla kullanıyorum viteslerinde hiç sorun yok tek derdi son zamanlarda mandreni ucu koyup sıkarken takılıyor mandrenin değişim zamanı geldi artık.

    piyasada artık kablolu vidalama ürünleri kalmadı şarjlı dolu ortalık bu bana yetiyor yinede kullandığım alanda elektrik olduğu için şarjlı ya ihtiyaç yok şimdilik ancak tamamen bozulursa şarjlı alırım.



    Uzun kullanım için yorum yapmayacağım çünkü piyasada satılmıyor artık alan olmayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.