Şimdi Ara

Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adi ustunde tanri. Zeus herhalde hulkun aklinin cocuk akli kadar oldugunu biliyordur. Neden oldursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Nasıl parça, parça seçmedim abi? Bak ben ne demişim? "Ki bunu yapan, Ghost Rider'ın en güçlü hali olan Zarathos değil, Ghost Rider." Sen hangi kısmını baz alarak, bilmediğim şeyi kabul etmeme durumum yok lafıma aykırı davrandığımı iddia etmişsin? "Ghost Rider'ın en güçlü hali olan Zarathos değil, Ghost Rider." Yani yazdığım cümleyi cımbızla seçmişsin. Bu yüzden ortaya anlaşılmaz ve senin yanlış anlayacağın bir mesaj çıkmış. Daha öncesinde öyledir veya böyledir denmiyor derken ne demek istediğini anlamadım, orayı aç biraz. Ayrıca bundan sonra, -en azından bana- cevap verirken alıntı özelliğini değil de cevap verme özelliğini kullanırsan sevinirim. Zira bu özelliği kullandığın zaman, ilk cevap verilen mesaj da dahil, bütün verilen cevaplarla bağlantılı olan cevapları, cevap verilen kişinin nick'inin yanındaki yukarı ok butonuna tıklayarak görebiliyorum. Böylece, benim hangi mesaja verdiğim cevaba cevap vermişsin görebiliyorum. Son cümlemden anlatmak istediğim şeyi doğru ifade edip edemediğimden emin değilim, zira dünün sabahının 9'undan beri uyumadım. Yani sonuç olarak, benim mesajıma cevap verme özelliğini kullanarak cevap verirsen ve tartışmalarımız sürekli bu şekilde cevaplaşma şeklinde devam ederse, ilk cevap verilen mesaj da dahil, cevap verilmiş bütün mesajları görebiliriz. Böylece, cevap verirken, önceki yazdığımız mesajlardaki bir yazıdan faydalanmamız gerekirse, taa ebesinin nikahında attığımız mesajı arayıp bulmak zorunda kalmayız. Umarım anlamışsındır. Senden bu duruma özen göstermeni bekliyorum. Gerçi içimden bir ses inat edeceksin diyor ama neyse.

    Evrendeki canlıları öldüren kişinin Death olmasının olayını sormuşum ama cevap vermemişsin yine birçok kez yaptığın gibi, bu mesajımı da atlamışsın.

    Gerçek dünya ile kıyaslamayacağız da neyle kıyaslayacağız? Bildiğimiz başka bir dünya mı var? Nasıl Superman, güneşten enerjisini alıyor ve güneşin bütün enerjisini emip ortalarda dolaşmıyorsa, Ghost Rider'ın da kefaret bakışını kullanırken gücünü aldığı dış mihraklı bir kaynak olabilir. Cehennem ateşinin gücü gibi mesela. Bu özellik kardeşim, bunun güçle ne alakası var? Mesela Bleach adlı animede Soifon diye bir karakter var. Bu karakterin bir gücü var her o karakterin türünde(Shinigami) olan her karakterde, aktif ettikleri takdirde kazandıkları bir güç olan bankai adındaki bir güç. Bu karakterden binlerce kat daha güçlü olan bir sürü karakter vardır Bleach'te, tam güç dengelerini bilmiyorum. Ama bu karakterden güçlü olan onlarca karakter olduğunu biliyorum ve bu karakter bankaisini aktif ettiği zaman eli bir iğne gibi oluyor ve bu iğneyle -karşısındaki kim olursa olsun- karşısındakine 2 kere dokunduğu takdirde o kişi ölüyor. Yani neymiş? Güç değil, güçler(güçlerin işlevi) ve özellikleri önemliymiş. İkna oldun mu şimdi Ghost Rider'ın, Galactus'a tek atabileceği konusuna?

    Valla ben gerçek dünyada yaşıyorsam, bir şeyi ele alırken gerçek dünya mantığıyla ele alırım abi. Yok eğer diyorsan ki, gerçek dünya mantığıyla değil, çizgi roman mantığıyla yaklaşman gerek, e adamlar o mantıkla yaklaşıp video hazırlamışlar işte. Sonuçlarını da hep beraber gördük. Ghost Rider'ın, Galactus'a tek atmasıyla sonuçlandı olay. Valla mesajlara cevap verip vermemek senin kararın, bir şey diyemem. Ama bundan sonra, bu türden mesajlara cevap vermeyecem diyerek beni korkutamazsın. Ben söyleyeceğimi yine söylerim.

    Niye savunmayayım yahu? Marvel'ın telif hakkını verdiği adamlar videoyu yapmış işte. Nasıl aralarında bir bağ bile yok? Çizgi romanda kefaret bakışı olayı yok mu? Ayrıca cr demeyin şuna yahu, çizgi roman deyin. Nereden çıktıysa bu uyuz kısaltma bilmiyorum artık. Ayrıca cr de neymiş? çr bile değil, cr diyorsunuz resmen.

    Bak gördün mü, insan yanlış anlaşılabiliyormuş demek ki. Gerçi sen bu konuda bir şey dememişsin ama ben yine de yazayım. Ben düzgün ifade ettiğim halde sen söylemek istediğimi yanlış anlamıştın. Sen yanlış ifade ettiğin için ben söylediğini, söylemek istediğin gibi anlamadım. Zira, "Kendisinden daha guxlu olan bir tanriyi oldurmeyi mantikli bulmak" demişsin mesajında. Galactus için tanrı ifadesini kullandığın mesajında açıkça görülüyor. Ama ben yine de tahmin etmiştim Galactus'un tanrı olduğunu kastetmediğini, çok güçlü olduğundan dolayı ona tanrı olarak hitap ettiğini. Yine de mesaja yönelik cevap vermeyi seçtim. Ona göre, buna göre tanrı konumunda olmak diye bir şey yok. Ya tanrısındır, ya da değilsindir. Ona, buna göre değişmez tanrı olup, olmaman. Thor, insanlara göre tanrı konumunda falan değildir, yarı tanrı konumundadır. Thor'un insanlardan tanrısal boyutlarda güçlü olması, onun insanlara göre tanrı konumunda olduğunu göstermez. Çünkü Thor, tanrı değil, yarı tanrıdır. Ve ayrıyetten, Thor'un, herhangi bir şekilde rakibine tek atma özelliği yok. Zeus da gerçek tanrı değil mi la?

    Hmm, anladım. Tam da tahmin ettiğim gibi. E peki gezegendeki enerjiyi nereden sağlıyor Galactus? Hidroelektrik santrallerinden mi? Ayrıca, içinde canlı bulunan gezegenlerin enerjisi neden içinde canlı bulunmayan gezegenlere göre daha fazla?

    Ya olm açıkla işte sen, senin açıklamalarına bitiyorum, anlat sen. O değil de The Six Soul Gems yazıyor bu resimde. 6 tane birbirinden farklı ada sahip gem var ve bu gemlerin içlerinden birinin adı da Soul Gem. Resimde, 6 tane Soul Gem'in olduğunu yazması ilginç. Gemler'in adlarının da Infinity Gems olması da cabası.

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)

    Ayrıca elemanın 6 tane gemi var ancak eldiveninde 5 tane gem için slot var diyecektim ki, şu resimde 6 tane gemin bulunduğunu gördüm.

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)

    Bu resimde 5 tane gemle dolu slot görünüyor.

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)

    Yavaş, yavaş yaz olm sen de. Ayrıca ne iş yapıyorsun da, yazmaya vaktin olmuyor hınzır.

    Tüm kozmik varlıklara Galactus da dahil mi? O zaman bu eleman için, tek bir düşüncesiyle evrendeki nüfusun yarısını öldürebildiğine ve tüm kozmik varlıkları tek hareketiyle tutsak edebildiğine göre, Thanos, bu taşlara sahipken, Galactus'u yenebilir mi? Eğer tek bir düşüncesiyle evrendeki nüfusun yarısını öldürebiliyorsa, potansiyel gücü ne kadardır kimbilir, saldırıda kullanacağı güçler falan. Yani bence eğer Thanos, bu taşlara sahipken, Galactus'la olası bir karşılaşma sonucunda galip gelir.

    Evet, ben de çok büyük bir güç sezdim onda. Ama Dr. Strange çok basit kalıyor onun yanında. Bu arada, Dr. Strange, Dormammu'nun hizmetkarı Mordo'nun dengi değil miydi?

    Galactusun dustugu video cizgi dizi yani marveldan onayli serilere bagli degil. Orda heyecan olsun diye adam boyle birsey yapmis. Galactusu olduremez dokunamaz bile ama galactusda onu olduremeyebilir. Nedeni ghost riderin guc kaynagi zarathos mu ne meleginin direk tanriya bagli olma sebebiyle alakali. Marvelda cennet cehennem var mi bilmem ama melek olduguna gore ve mephisto seytani varsa o tur kavramlarda vardir sanırsam. Galactus un gorevi bir tur uzay tanrilari vardi onlarin gezegene biraktiklari yumurtalari yok edip cogalmalarini onluyordu. Veya sen aslani geyigi oldurdun diye sorgular misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öldürmedi demiyor yalnız adam, "öldüremedi" diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Galactus çok abartıldı. DC'de Parallax, Ion, Ophidian, The Butcher, Adara, Proselyte, The Predator, gibi duygu yaratıklarının dengi bile değil.

    O kadar da degil be. Parallaxi hal jordan ve bir kac gr yendi. Ionlar hepsi birlikte yener lakin 2-3 tanesi yenemez. Digerlerini tanimam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Öldürmedi demiyor yalnız adam, "öldüremedi" diyor.

    Paragrafim hic iyi olmadi ağabey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel, telif hakkını vermiyor mu kardeşim sonuçta bu çizgi diziyi yapan adamlara? Heyecan falan orasını ben bilemem, ben olaya bakarım. Eğer, Ghost Rider'ın, günah işleyenleri gözlerinin içine bakarak öldürebilme özelliği varsa, Galactus'u da öldürebilir. Vardır abi, olmaz mı. O kadar Blackheart falan var, iblis bu eleman. Hiç, iblisin olduğu yerde cehennem olmaz mı? Onunla ilgili açıklamamı önceki mesajlarımda yapmıştım. Ahan da açıklamam şu:

    Doğanın bir dengesi vardır. Aslan ceylan yiyerek doğanın dengesini ve besin zincirini korur. Aslan ceylan yemezse ceylanların nüfusu artar, daha fazla ot yerler. Otlar kurur vs. vs. böylelikle doğanın dengesi bozulur. Ama Galactus gezegen yiyerek evrene zarar verir. Evrenin düzenini bozar. İkisi aynı şey değil. Dağlar kadar fark var. Birinde varlığını sürdürerek doğaya katkı sağlıyorken, diğerinde tam tersine varlığını sürdürerek evrene zarar veriyorsun.




  • Türkçe'ni geliştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Marvel, telif hakkını vermiyor mu kardeşim sonuçta bu çizgi diziyi yapan adamlara? Heyecan falan orasını ben bilemem, ben olaya bakarım. Eğer, Ghost Rider'ın, günah işleyenleri gözlerinin içine bakarak öldürebilme özelliği varsa, Galactus'u da öldürebilir. Vardır abi, olmaz mı. O kadar Blackheart falan var, iblis bu eleman. Hiç, iblisin olduğu yerde cehennem olmaz mı? Onunla ilgili açıklamamı önceki mesajlarımda yapmıştım. Ahan da açıklamam şu:

    Doğanın bir dengesi vardır. Aslan ceylan yiyerek doğanın dengesini ve besin zincirini korur. Aslan ceylan yemezse ceylanların nüfusu artar, daha fazla ot yerler. Otlar kurur vs. vs. böylelikle doğanın dengesi bozulur. Ama Galactus gezegen yiyerek evrene zarar verir. Evrenin düzenini bozar. İkisi aynı şey değil. Dağlar kadar fark var. Birinde varlığını sürdürerek doğaya katkı sağlıyorken, diğerinde tam tersine varlığını sürdürerek evrene zarar veriyorsun.

    Biraz daha derine insen anlarsin zaten. Celestials Diye uzay tanrilari var. Galactus kadar guclu neredeyse. Bunlar gezegenlerin cekirdegine yumurtalar birakiyorlar. Yumurtalardan yeni celestialsler cikar ve evrende duzen kalmaz. Galactus da bunlari engelliyor hayir eger ki galactus evrene zararli olsaydi bunun Eternitysi var deathi var phoenixi var onlar saldirip oldururler galactusu. Ama oyle birsey olmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Türkçe'ni geliştir.

    Ben bilmemek of course turkce benim telephone da olmamak turkish karakter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya biliyorum ben tüm o zımbırtıları, ama o olay bir teoriden ibaretmiş, yani kesin değil. Nereye saldırıyorlar? Elleri mahkum. Galactus ölürse ortaya Abraxas diye bir eleman çıkıyor ve başlıyor evreni yok etmeye. Celestials de cabası. Ayrıca Phoenix'in gücü ne ki? Sıradan bir X-Men karakteri.
  • Geliştir diyorum işte.
  • White Crown Phoenix var. Galactus kadar guclu. Senin ki de teori. Abraxasin olma nedeni galactusun elzem oldugunu gosterir evren icin. Yapi tasi gibi. O olmazsa denge bozulur ve evren coker. Evrenin devami icin galactusun yasamasi lazim. Yasamasi icin de beslenmesi. Bu evreni yaratanda bir o cehennemi de. Yani ikisinin de gorevi sinirlari var. Ghostun siniri galactusun yanindan gecmeye yetmez. Ama olmez de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Bu videoyu biliyorum, izlemiştim. Hatta bunun gifi vardı, yazılı. Galiba Loki'nin dediklerini yazıyordu. Fena eziyor yalnız. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadım.

    Çelimsiz tanrı diyor Loki için.

    hocam hulkun bugune kadar birçok tanrıyı dövdüğünü biliyoruz... Zeusla bile dövüşmüştür kendileri..

    Evet olup gidecekti.

    Thor istese oldurur Hulk u. İlla superman ile kiyas tutmaya gerek yok

    Thor u geçtik babası zeus öldüremedi hulku.. Geçiniz ... Bugune kadar 7 kere karşılaştılar Thor la Hulk.. 5 inde hulk yendi 2 sinde thor.. Thor un çok ekmek yemesi lazım Hulku yenmesi için.



    Hulk wakes up as they arrive back on Earth. Hulk knocks Thor to the ground and starts pounding and pounding. Hulk leaves Thor lying in a heap not knowing if he is dead or alive.
    WINNER: And most decisively... Hulk, SCORE: Hulk 5, Thor 2
    (Hulk vs. Thor XVI- Hulk 2001 annual)

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)




    Thor hulk ile vs atarken gucunun 3 te 1 ini kullanir

    o yüzden her karşılaşmada 3 ün 1 ini almış HULK SMASH !
    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Ocak 2014; 1:55:19 >




  • O da nerden çıktı lan? Benim hangi dediğim teoriymiş? Eğer Ghost Rider olayını diyorsan, ben olan bir şey üzerinden teori yürütüyorum hiç değilse. Yani gerçekleşmiş bir şey üzerinden. Sonuçta Galactus, Ghost Rider tarafından mağlup ediliyor ve ben de bunu kendi teorimle açıklıyorum. Ama Galactus'un, evren için gerekli olma olayı ayrı bir şey. Abraxas'ın olma nedeninin, Galactus'un evren için elzem olduğunu göstermesi, onun gezegenleri yiyerek, içindeki canlıların ölmesine sebebiyet vererek, günah işlediği gerçeğini değiştirmez. Yahu sınırla alakalı değil bu, anlamıyorsunuz, özellikle alakalı bir şey. Konuyu Bleach'ten Soifon karakteriyle örnek vererek açıkladım, hala aynı şeyde diretiyorsunuz. Neymiş, Ghost Rider'ın gücü, Galactus'un yanından geçmeye yetmezmiş. Peh! Ayrıca madem o kadar Eternity var, Death var, Phoenix var, Galactus'a ne hacet o zaman? Galactus gebersin, Abraxas ortaya çıkınca bu üçlü Abraxas'ı haklasın. Celestial yumurtalarını da onlar yok etsin. Nasıl fikir?




  • Cevap vermezsen verme kardeşim, Allah Allah. Neye yok demişsin de, var demişiz kardeşim? Sen bir şey yok diyorsan, ben ona var demem. Ancak, olabileceğinin delillerini ve mantığını sunarım. O hayal gücüyse, bu da hayal gücü madem. Ghost Rider, Galactus'a tek atıyor, ne olacak? Madem hayal gücünde mantık aranmıyor. Anlattıklarını bir mantığa dayandırmak zorundasın. Eğer yeterli gücü varsa fırlatır, fırlatamaz diyen mi oldu? Allah'ın her şeyi yapmaya gücü yetiyor da, aynı şeyleri bir karakter yapmaya kalkınca mı mantıksız oluyor? Karakterlerin varlığını kabul etmeyince yaptıkları tabi saçma gelir. Ama Allah'ın var olduğunu ve gücünü bildiğimiz için, yapabileceği hiçbir şey bize mantıksız gelmez. Gelse bile aklımız bunu anlamaya yetmiyor deriz. Neyse, konuyu din konusuna çevirmek istemiyorum. Konuya örnek olması açısından Allah'ı örnek verdim. Neymiş telif hakkı? Söyle de fikrimiz olsun gardaş. Telif hakkı, bir eserin vb. yapım ve yayın haklarının tamamını kapsar. Benim bildiğim budur. Bu videoları yayınlayan kişiler de, Marvel karakterleriyle ilgili çizgi film yayınlama hakkını ellerinde bulunduruyorlar.

    Death'in Marvel evrenindeki canlıları öldürmekten kastın ne? Ölen kişilerin ruhunu almak mı, yoksa bildiğimiz öldürmek mi? Bildiğimiz öldürmekse bunun olayı ne? Detaylı açıklar mısın. Öldürür canım öldürür, eğer Ghost Rider'ın, günah işleyenleri, onların gözlerinin içine bakarak öldürme özelliği varsa TOAA'yı da öldürür. Bleach animesinden örnek verdim, daha ne istiyorsun? Aşktan kastın bildiğimiz aşk mı, yoksa hayranlık anlamında mı? Eğer bildiğimiz aşk ise bu Thanos gay mi? Neyse, Death'in erkek olduğunu düşünüyordum ki şimdi baktım Google'dan, kadınmış. Thanos, gerçek anlamda aşık o zaman Death'e.

    Ee, madem Thanos, Galactus'u hapsedebilecek güce sahip, Galactus'a yenilirken gem'leri yanında olmuyor mu? Kozmik varlık ne oluyor bu arada?

    Hadi hadi.




  • Thor ölümlülerle kapışırken fiziksel gücünun ucte birinden bile daha.azini kullanir.Hulki gectim adam tam gucunu kulanmadan.kimleri yeniyor.Ucte.birinden.cok cok daha azini kullanir.Ayrca ustteki cr nin sonrasina da bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -_-_-

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orijinalden alynty: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alynty: Devian

    quote:

    Orijinalden alynty: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alynty: Devian

    quote:

    Orijinalden alynty: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alynty: Devian

    quote:

    Orijinalden alynty: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alynty: Doppelgangbanger

    Bu videoyu biliyorum, izlemi?tim. Hatta bunun gifi vardy, yazyly. Galiba Loki'nin dediklerini yazyyordu. Fena eziyor yalnyz. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadym.

    Çelimsiz tanry diyor Loki için.

    hocam hulkun bugune kadar birçok tanryyy dövdü?ünü biliyoruz... Zeusla bile dövü?mü?tür kendileri..

    Evet olup gidecekti.

    Thor istese oldurur Hulk u. Ylla superman ile kiyas tutmaya gerek yok

    Thor u geçtik babasy zeus öldüremedi hulku.. Geçiniz ... Bugune kadar 7 kere kar?yla?tylar Thor la Hulk.. 5 inde hulk yendi 2 sinde thor.. Thor un çok ekmek yemesi lazym Hulku yenmesi için.



    Hulk wakes up as they arrive back on Earth. Hulk knocks Thor to the ground and starts pounding and pounding. Hulk leaves Thor lying in a heap not knowing if he is dead or alive.
    WINNER: And most decisively... Hulk, SCORE: Hulk 5, Thor 2
    (Hulk vs. Thor XVI- Hulk 2001 annual)

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)




    Thor hulk ile vs atarken gucunun 3 te 1 ini kullanir

    o yüzden her kar?yla?mada 3 ün 1 ini almy? HULK SMASH !
    />


    Yani mantikli Thor aslinda Hukk un en sinirli halleriyle kapisabilecek kadar fiziksel gucu vardie. Bunu hani bayagi arastirdim. Ustune buyu gucleride var fakat bunu hulk uzerinde tam anlamiyla kullanmaz cunku ona haksizlik olacagini dusunur. Onurlu bir savas yapmak ister. Thor un gucunu ikiye katlayan kemeri + Warrior Madness durumunda fiziksel guc kullanarak bile hulk u olsurebilir

    hocam Hulk Mervel'in gözbebegidir ve en güçlüsüdür bunu kabul edin artyk karsilasmalarda Hulk önde öyle yada böyle Kemer falan hikaye o zaman hulk a giydiririz Stark/Banner ortak yapimi kostümü bak neler yapar O zaman indestructible Hulk oluyor zaten

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)



    Thorun çekicini alip kendisine iade ediyor

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)



    Yine thorun çekicini aliyor

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


    Burda da thoru samar oglanina çeviriyor red hulk

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)



    Yine tüm avengersi pataklamis , yerde yatan uzun saçli arkadasa dikkat Hulk uzun saçlilari sevmez biliyorsunuz

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)



    Buda Bonus olsun... Agzi yüzü dagilmis thor..


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Ocak 2014; 11:58:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Galactus çok abartıldı. DC'de Parallax, Ion, Ophidian, The Butcher, Adara, Proselyte, The Predator, gibi duygu yaratıklarının dengi bile değil.

    O kadar da degil be. Parallaxi hal jordan ve bir kac gr yendi. Ionlar hepsi birlikte yener lakin 2-3 tanesi yenemez. Digerlerini tanimam

    Bari Parallax'ı Galactus ile bir tutmayın ya rica ediyorum. GL bile parallax'ı yeniyor demişsiniz ama yenmek ile durdurmayı karıştırmayalım. F4'de Galactus'u durdurdu kaç seride. O zaman F4 > Galactus

    Lütfen Parallax gibi varlıklar Galactus'a birkaç boy büyük gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 8 Ocak 2014; 12:08:24 >




  • Konunun buram buram saçmalık kokmasından ziyade bilmemezliğin doruklarında ve bir çok şeyin farkında olmamanın sonuçları diye bir özet geçebiliriz.

    Karşılaştırma yaparken bile dozunu kaçıracak hatta ve hatta bu karşılaşmada hayali objeler göstererek yok etme fikirleri zaten başlı başına çocuk oyuncağı kıvamına gelmiş. Şayet konudaki ciddilik zaten bunuda destekliyor.


    Blackmumble gibi bir arkadaşı bile sinirlendiren 1-2 tane kendini bilmez arkadaş için sinirlenmeye değmez şayet ne zaman doğru kararları verecek duruma gelinceye kadar. Galactus ile ilgili yorum yapmaktan ziyade konunun saçma olduğunu savunuyorum karşılaştırdığınız karakterlerde adam olsa bari(sözüm blackmumbleye değil). Galactus ile ilgili açıklama yapmak istemiyorum açıkcası çünkü ne kadar açıklasakta bazı şeylerin bazı arkadaşlar için problem olmayacağını ve anlamıyacağını çözdüğümüz gerçeği gibi.




  • Hepsini geçtimde, ilk cümle ciddi güldürdü Valla moralim bozuktu girdiğimde.Alıntını açtım ve okudum.Şimdi gülümsüyorum Saolasın hocam Son olarak senin biraz ezbere gittiğini, ama söylediğin bazı şeylerde haklı old.nu görüyorum.Ama değmez tabi birbirimizi üzmeye




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.