Şimdi Ara

DROGBA O KADAR COK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Top kaybediyor ki , artik top ona gelince heyecanlanamiyorum , o duygumu kaybettim. 10 atagin 8 sini olduruyor , gecen hafta sneijder in yaptigi asistte pasi o vermisti , ama orada bile neredeyse oldurecek pozisyonu gibiydi ,gecen hafta da boyleydi. En iyi yaptigi sey kafa topu indirmek , artik takimda siritmaya basladi. Bize birsey katamiyor. Gecen sene daha iyiydi , simdi bileklerinin hali kalmamis .


    Ayrica Cenk tosun la Burak in cok iyi anlasacagini dusunuyorum. Devre arasi alabilirsek cenk i , burakla iyi ikili olurlar gibime geliyor. Drogba da artik 70 lerde 75 lerde oyuna girsin yasi kemale erdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sabri'nin 4 asistini yedi 2 haftada.
  • Lig sonu yorgunluğundan mıdır nedir son iki haftaki oyununu bende hiç beyenmiyorum.
    Ama büyük maçlarda çok daha iyi oynuyor.
    Bu sezon drogbanın son sezonu olur bence. Yerine başka bi kaliteli oyuncu almak şart.
  • Ne kadar boş ve komik taraftar topluluğumuz var ya. Adam oynar oynar oynar tanrı ilan edersiniz, 2 hafta kötü oynar yaşlanmasından tut, takımda sırıtmasına her lafı edersiniz. Kötü oyuncu, leş ilan idersiniz. Bravo devam edin böyle...

    2 hafta önce bu takımı Drogba sırtlıyor. Drogba olmasa şimdi çok daha gerilerdeydik diye bağıyordunuz etrafta ama. Sonra gelip biz futboldan anlıyoruz yeaaa diye geçinmeyin etrafta lütfen ya.
  • Beyler 36 yaşında ve neredeyse sürekli sahaya 11 çıktı 90 dakika oyunda kaldı , devre sonuna doğru temposunun düşmesi yorgun olması kadar doğal bir durum yok...

    Devre arası ilaç olacaktır ...

    Eleştirilecek bir durum yok bence ,
  • Komedi ya. Adam sezon boyunca gol atsın attırsın 2 maç yorgun olunca yazılanlara bak.
  • 2. yarıya bomba gibi döner beyler rahat olun siz. 35lik adam en kötü zamanımızda sırtında taşıdı bizi. En kritik maçta Beşiktaş maçını aldırdı, Juve maçında tek başına taşıdı.

    Çok normal bu yaşta son 2 hafta düşüş göstermesi.
  • Yemin ederim sizin gibi taraftar ne Sneijder hakediyor ne Drogba, Drogba dediğiniz adam CL'de bizi taşıdı o olmasaydı şu an 4.olmuştuk ayrıca ligde kaç maçta taşıdı onlarıda göz önünde bulundurun Burak sezon maçından beri adam gibi mi oynuyor ? Dün yine kaç tane topu ayağına doladı ayrıca Selçuk onuda katın olaya sizlerde bi Drogba düşmanlığı başladı nedense.
    Bence bahaneniz kötü oynama gibi şeyler ancak sizin başka karın ağrılarınız var belli çünkü hiç bir taraftar her maçını izliyorsa takımının Drogbayı bu kadar düşmanca eleştiremez yazık derim sadece.
  • Başlık ve konuşulanlar şu olmalıydı :

    Drogba ikinci yarı yoğun maç trafiğini kaldırabilir mi ?
    Alternatif forvet gerekir mi ?
  • dun galiba ilk yari, 36 yasinda adamin sneijderin attigi pasa sol kanatta attigi depari gordunuz mu..

    erciyesin sag bekini ucurtma kuyrugu gibi dolastirdi pesinde..



    neyse.. drogbanin yarisi kadar calismayan nonda'ya bel baglamisti benzer tayfa bir aralar.. niye sasiriyorsak...
  • 2 sene daha bu ligi cok rahat sirtlar. 40 yasinda bir cok forvetten daha cok katki saglar. Drogba gibi bir futbolcu bu kadar cabuk harcanmamali.
  • Her maça çıkarılmaması lazım.Yetmiyor
  • 36 yasinda biri icin fizigi her ne kadar kuvvetli olsada artik bi yorgunluk oldu.bu ara ona iyi gelecektir bu bi gercek.evet top kayiplari yapti ama mac icinde yaptigi tek olumlu hareket bile skora etki ediyor.Bence adama laf etmeden once elini vicdanina gotur bi...
  • Droga 2. Fatih Terim etkisi yaratabilir bu takimda yani takimi taraftarı 2 ye bolebilir...

    İlk yari itibariyle oldukça yararlı oldu ama artık zihin olarak da futbola yatkin değil eskisi gibi...Biraz da egosu olunca itici geliyor çoğu zaman..
    Mahallenin abisi gibi sahada topun sahibi gibi davraniyor skordan çok kendisinin yapacagi hareketi düşünüyor çoğu zaman..boyle olunca da taraftar arasındaki ayrisma normal hatta takim 2 mac üst üste yenecegine yenilsin o zaman çoğu kişi istememeye baslar.

    Nedeni ise kotu olduğu için değil daha iyi olabilecekken kendi isteği ile daha iyisini gostermemekten kaynaklanıyor tabi belki Drogba da haklidir yetenek bakimindan yanindaki oyuncular siritiyor yaninda




  • Her konuda olduğu gibi futbol konusunda da kekoluğumuz tavanda.
  • Attigi basliktan bile belli olan, hit alma amacli acilmis bos beles bir konu. Geciniz.
  • Bu konular baymaya başladı artık yeter .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wyrdfell

    Ne kadar boş ve komik taraftar topluluğumuz var ya. Adam oynar oynar oynar tanrı ilan edersiniz, 2 hafta kötü oynar yaşlanmasından tut, takımda sırıtmasına her lafı edersiniz. Kötü oyuncu, leş ilan idersiniz. Bravo devam edin böyle...

    2 hafta önce bu takımı Drogba sırtlıyor. Drogba olmasa şimdi çok daha gerilerdeydik diye bağıyordunuz etrafta ama. Sonra gelip biz futboldan anlıyoruz yeaaa diye geçinmeyin etrafta lütfen ya.

    Eline sağlık.

    Şu takımda eleştirilecek isimler varsa yıllardır yatıp Galatasaray'ı sömüren türk oyunculardır.(Sabri,aydın vs.)
  • Adam 36 yaşında el insaf yahu 1 kere sahip çıkın oyuncunuza. Yorulması kadar doğal bir durum yok. Ha yedek forvet alınmalı 2.yarı daha yoğun maç trafiği olcak Drogba kaldıramaz en azından kafadan 3 puan yazdığımız maçlarda dinlendiririz. Ama ligde ve özellikle CL'de en çok ihtiyacımız olan adamlardan birisi.
  • Size güiza müstehak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.