Şimdi Ara

Logitech G9/G9X için Kasa ve teflon ayaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunları tr içinde temin edebileceğim bir yer var mı?



  • Tr de bilmiyorum oldugunuda sanmiyorum ama amazon'da satan birisini gormustum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • girmiyor kullanıcısına yanıt
    Teflon ayaklar için Logitech ile görüşebilirsiniz ben G700'üm için Türkiye'de nereden satın alabilirim diye sormak için aradığımda bu sefer biz gönderelim diye çok ince bir jest yapmışlardı. Belki size de aynısını yaparlar ya da en azından kendilerinden satın alırsınız. Onun dışında Amazon, Ebay gibi yurtdışı sitelerinde de bulabilirsiniz fakat orijinalliği konusunda herhangi bir fikrim yok.
    Grip için aşağıda bir link vereceğim 3 dolar kargo ücretiyle biraz bekleyerek ulaşabilirsiniz Çin'den getirtebilirsiniz yani. Farklı ürünler için G9X Grip, G9X Skatez, G9X Replacement gibi aramalar yaparak isabetli sonuçlar elde edebilirsiniz.
    http://www.ebay.com/itm/Brand-Logitech-Wide-Load-Grip-Precision-Grip-for-Logitech-G9-G9X-Gaming-Mouse-/231100874262?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ceaf7e16
    Bunun dışında Logitech ile yine görüştüğünüzde normalde Türkiye'ye yedek parça satışı yapmıyorlar fakat belki bir şekilde kargolanmasını sağlayabilirsiniz. Sonuçta Çin'deki satıcı buraya 3 dolara kargo gönderilebiliyorsa, istediğine hem ürünü hem kargoyu ücretsiz gönderen Logitech belki size de bana yaptıkları gibi bir jest yapıp en azından ücretini ödeyerek satın aldığınız ürünleri ücretsiz kargoyla gönderebilirler veya sizi Türkiye'deki bir distribütöre yönlendireceklerdir en azından diye düşünüyorum.
    http://buy.logitech.com/store/logib2c/en_US/DisplayCategoryProductListPage/categoryid.17096600
    Görüşeceğiniz telefon numarasına gelince belki bilmiyorsunuzdur diye onu da yazayım. En son sabit hatlardan ücretsiz aranabiliyordu. Karşınıza Türk bir müşteri temsilcisi çıkacak İngilizce bilmiyorsanız ya da kendinizden emin değilseniz bile bu sayede ararken çekinmenize gerek yok.
    00800 44 882 5862




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.