Şimdi Ara

Sony yeni konsol çıkaracak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu anda 3006 slim kullanıcısıyım. Aslında hâlâ başından kalkmadığım oyunlar var. Yani şu anda işimi yeterince görüyor fakat yine de insan güncel oyunları oynamak istiyor. Alırsam Şubat-Mart aralığında almayı planlıyorum. Şimdi Vita alsam oyun desteğini sürdürürler mi? Ya da çıkacak ise yeni konsol hakkında ne zaman çıkacağı vs. tahmini bilgiler de olsa bilgilendirebilirseniz sevinirim. Ve Vita'yı al-alma şeklinde mümkünse mantıklı bir sebep belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.



  • PS Vita yeni konsol zaten. Sony 10 yıl el konsolu çıkarmaz. PS4 ile eşdeğer şuanda PS Vita.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ekim 2013; 23:09:33 >
  • Yahu insaf daha 1.5 yıl oldu çıkalı. Yeni konsola en az 5 sene var. Şimdiden yenisi çıkar mı diye streslenmek gereksiz. Sony'nin konsol çıkartma aralığı 7 yıl. PSP-Vita ve PS3-PS4 arası süre hep 7 yıldı.

    Eğer Mario, Pokemon, Zelda gibi oyunlar ilgini çekmiyor ve bir el konsolu almak istiyorsan tercihin vita olmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş telefon sektöründeki hızlı gelişmlerden nasibini almışki aynı şeyin PS vitadada başına gelmesinden korkmuş anlaşılan. Normaldir ama korkma dostum bu aletin bence en az 5 yılı daha vardır. Şahsi görüşüm.
  • korka al ve ps3 ü cebinde taşı derim.
  • VITA sony'nin son el konsolu olacak %90 satışları çok kötü. 3DS ve tablet akıllı telefonlar aldı başını. Pokemon Zelda Mario oynayan (tadını bilen kitle) nintendo'da. Casual kitle iphone android'e geçti. PSVITA alan yok
  • Tabi satamaz 80 TL'ye satarsa oyunlarını. Modern Combat ile karşılaştıranlar var falan ama o oyunun fiyatı 7 dolar. Bir de Killzone'a bakın, tabi ki Killzone daha iyi olmak zorundadır zaten o fiyat farkından dolayı. Ama arasındaki "5" kat fiyat farkı değer mi bilemiyorum
  • 5 yıl var daha yeni konsola.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alma Vita'yı, hem PSP hem ev konsolun varsa. Taşınabilirlik ve eğlence açısından PSP'de sınır sensin. Ben de başta Vita düşünüyordum ama kendisini aldık diyelim pahalı olsa da bir kere alacağız sonuçta ama oyunları çok pahalı, onun dışında hassas bir cihaz, sürekli tedirgin edecek elimden düşecek ekranı çizilecek çalınacak falan diye. Çünkü bir dünya para verdin, portatif özelliğini dilediğin gibi dağda bayırda otobüste kullanamıyorsun hal öyle olunca Benim tavsiyem eğer CFW varsa PSP'de, emu oyunlarını, daha önce oynamadığın türde oyunları falan dene. PSVita'ya ayıracağın bütçeyle PS3'e veya PS4'e bir dünya oyun-aksesuar falan alırsın.

    Eğer oyunlarını merak ediyorsan, PSVita'nın TV'ye bağlanan ev tipi bir konsolu çıkıyor ona bakabilirsin.

    Hep ekonomik temelli konuştum ama uzun yıllar kullanmak istediğine göre "param çok her şeyi alayım" mantığında biri değilsin, o bakımdan yazdım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.