Şimdi Ara

NaviMex Navigasyon Klübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
44
Favori
335.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu sayesinde bu markayı eledim. İşini düzgün yapan bir yer lazım. Yani müşteri söylemeden radyo anteni için güçlendirici takacak. Veya orjinal antenden bağlantı yapacak.



    Geri görüş kamerası kullanan bazı kişilerde arıza okudum internette. Satıcılar su değmiş bahanesine sığınmış. Sonuçta bu araba yıkanacak. Kamera multimedia ile birlikte mi satılıyor ayrıca mı almak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname2040

    Arkadaşlar 2009 peugeot 3008 aracımın teyp ekranı güneşten dolayı bozuldu servise yenisini sorduğumda 550 TL gibi bir rakam istediler bende biraz araştırıp navimex de karar kıldım
    NAV 9974 cihaz satın aldım. kutudan çıkan kamerası tampona (aracın orjinalinde kamera yeri varmış) uygmadığı için yetkili satıcısı bana başka kamera verdi.
    Doğubank Özen elektronik den satın aldım. Son derece ilgili ve cihaz konusunda bilgililer
    cihaz 2 gb ram 32 gb dahili bellek sd kart, 2 usb çıkış ve android 6.0
    geri görüş kamerası görüntü olarak harika orjinal geri görüş kameralı üst sınıf arabalarda kine taş çıkartır
    radyo orjinalinden daha iyi ve net, ses kalitesi ve gücü de öyle
    USB müzik okuması listelemesi çok hızlı
    DVD den mp3 çalarken biraz yavaş (bunun nedeni titreşimden etkilenmemesi için öncelikle belleğe yükleyip şarkıyı bellekten çalıyor olması diye düşünüyorum)
    internet bağlantısı ile yandex navigasyon kullanıyorum.
    yandex navigasyon telefondaki gibi gayet güzel çalışıyor üzerine yükledikleri kendi navigasyonu offline çalışabiliyor lakin bir hedef girdiğimde arka planda hep yol tarif ediyor offline için here maps i yükleyip onu deneyeceğim türkiye haritası hem offline hem trafikli online olarak kullanılabiliyor.
    telefonum iphone bluetooth ile telefon ve müzik de sıkıntı yok ancak usb lerde iphone u tanımıyor şarj bile etmiyor.
    Bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. İşletim sistemi android olduğu için kolayca çözülebileceğini düşünüyorum teknik servise de sordum telefon şarj etmeyin bellek için kullanın tavsiyesi aldım.
     NaviMex Navigasyon Klübü

    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Navimex'in Android sürümlerde sürüm 6 Marsmallow için 2gb, 5.1 Lollipop için 1gb Ram söz konusu sanırım. Benim bir tanıdığımın aracı için 5.1 sürümüyle 1gb Ram geliyor ama bence cidden yetersiz. Siz 2gb Ram ile mutlu musunuz Android sürüm 6 ile?



    Bir de belirtmişssiniz ama tekrar sorayım: Yandex Navigasyon için haritayı hangi interneti kullanarak anlık şekilde alıyorsunuz? Apk ile mi kurdunuz? Ve offline harita desteği yok mu Yandex için bu cihazda?



    Teşekkürler.




  • arkadaşlar merhaba bende mondeo aracıma navimex android 5.1 modelinden aldım. Genel anlamda memnunum tavsiye ediyorum . Orjinalindeki sony teyp gibi değil tabikide sony gibi bir tat vermesini zaten beklemiyorum :) Ama aracımdaki orjinal park sensörünün sesi gelmiyor şuanda sensör çalışıyor ama ses gelmiyor cihazı bağlayan arkadaş bir görüşeyim dedi ama şuan için yapamadı. Acaba nasıl yapabilriz aracımın sensörünü kullanamıyorum şuanda bilen arkadaşlar varsa bir fikir verebilirseniz teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar yakınımıza polo aldık. Navigasyonu güncellemek istiyoruz. Marka model göremedim. Sanki navimez wince gibi. Nasıl güncelleniyor? Torpidoda da iki adet usb giriş kablosu var.

     NaviMex Navigasyon Klübü

     NaviMex Navigasyon Klübü

     NaviMex Navigasyon Klübü




  • Arkadaşlar Navimex NAV9993 modelini Opel İnsginia 2010 Edition + elegance paket aracıma taktırmak istiyorum Bir sorun yaşarmıyım ? Daha önce taktıranlar var mı ?
  • Selamlar arkadaşlar,bugün android telefonumla aracımdaki cihaza ekran paylaşımı yapmaya çalıştım ama olmuyor,böyle bir yerde takılıp kalıyor ilerlemiyor,sizce ne yapmak lazım?

    Cep telefonu bağlantı servisi yükleyin diyor...

     NaviMex Navigasyon Klübü
  • İyi günler. Aksaray Merkezden yazıyorum. Toyota Rav4 aracımda Navimex 9987 Old model multimedya sistemi kullanıyorum. Web sitesinden baktığımda aynı üründe Android 5.1 sürümü kullanıldığını görüyorum. Fakat benim ürünümün Windows olduğunu öğrendim. Acaba adnroid yapılabilir mi mümkün mü? Şuanki kullandığım arayüzden memnun değilim.
  • 2008 Honda CRV aracıma 9988HD(http://www.hepsiburada.com/navimex-honda-crv-old-nav-9988-hd-navigasyonlu-multimedya-sistemi-p-OTBLCNAV9988HD?magaza=Saglamelektronik&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=EAIaIQobChMIzI6Arv_O1QIVhDgbCh0wvg3hEAYYASABEgLV8fD_BwE) modelinden taktırdım. Araç bilgilerini alabiliyormuyuz? Birde geri görüş kamerasındaki çizgiler yanıltıcı ayar yapılabiliyormu?
  • Arkadaşlar fabrika ayarlarına dönme şifresini biliyor musunuz?




  • Mercedes c180 2010 model. W204 icin navimax multimedia aldim. Oldukca memnunum ses kalite. Ara ara kitlenme yapiyor nadir ama rahatsiz etmiyor.

    Benim bilenlere sormak istedigim. Obd 2 kablosu temin ettigimde motor verilerini aldigim navlmaxte gorebilecekmiyim.
  • bu cihazların Android 7.1 leri bile çıkmış. Benim isteğim igo yerine googlemaps veya Yandex kullanıp trafiğide görmek. youtube, whatsapp uygulama olarak var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreadmoore

    bu cihazların Android 7.1 leri bile çıkmış. Benim isteğim igo yerine googlemaps veya Yandex kullanıp trafiğide görmek. youtube, whatsapp uygulama olarak var mı ?

    Konu bayaa cansız , oysaki piyasada navimex kullanıcısı oldukça fazla.

    Kardeş normal tablet gibi bütün uygulamaları kullanabilirsin bu teypte. Bende 5.1 var , 7.1 ile aralarında pek bir fark göremedim. Sadece 5.1 de 1 gb ram varken , 7.1 de 2 gb ram var ve ana ekran teması farklı. 5.1 bile alsanız fazlası ile yeterli bir cihaz.

    Bu arada 7.1 de araçla ilgili herhangi bir veriyi okuyabiliyormu acaba , mesela yakıt veya lastik basınçları gibi göstergedeki verilerden bazılarını teypten görebiliyormuyuz yoksa eskiler gibi sadece direksiyon kumandasımı aktif merak ediyorum !..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: element11

    Arkadaşlar fabrika ayarlarına dönme şifresini biliyor musunuz?

    navimexlerde maalsef fabrika ayarlarına dönüşe izin verilmiyor. Ben teknik servis ergin beyle bir sorundan dolayı uzun bir tel görüşmesi yapmıştım. Ergin bey sorunu çözmeye yönelik hamleler yaptırmıştı, fabrika ayarlarına döndürmeye yanaşmamıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reymor01

    Selamlar arkadaşlar,bugün android telefonumla aracımdaki cihaza ekran paylaşımı yapmaya çalıştım ama olmuyor,böyle bir yerde takılıp kalıyor ilerlemiyor,sizce ne yapmak lazım?

    Cep telefonu bağlantı servisi yükleyin diyor...

     NaviMex Navigasyon Klübü



    Telefonunuz nedir , cihazın sürümü kaç ?.. Telefonunuza google playden smart swich programını kurmanız gerekiyor ve bağlantı ayarlarını önceden değiştirmişseniz veri aktarımında olmalı.




  • iyi geceler arkadaşlar bende 1,5 yıldır navimex kullanıcısıyım.bu güne kadar da bir sorun yaşamadım.cihaz 4.4.4 yüklü ve başkada yükseltme olmuyor.ergin beyle görüşme yaptık sadece geçenlerde güncelleme geldiği ve dosyayı göndererek yüklemeye telefonda yardımcı oldu.cihazla ilgi tek sorunum(araç focus 3 ve park pilotu var yazıları İngilizce)çokta takılacak bir şey değil ve görsel olarak yönlendiriyor.yeni güncellemede lastik basınç göstergesi hariç birkaç özellik görünüyor.(nasıl görüntülenebiliyor çözemedim)sadece çentik atılıyor.navimexe seren play kurdum iphone telefonu yansıtabiliyorum.blutooth ile çok kolay bağlanıyorum sadece rehberde önce soyisimler görünüyor.dünkü ios 11 güncellemesi ile rehber görünmemeye başladı.kısaca cihaz iyi sayılıır
  • merhaba arkadaşlar.. bu navimex 9902 cihazın android olmayan ürünü varmı daha doğrusu aracımda tesadüfen (marka model bilmeden) alınmış bulunan görüntüsü-tipi-ekran boyutu vs ile navimex 9902 cihaz var. açılışta vw logosu ile açılarak işlem yapıyor,android fonksiyon bulunmuyor.. tüm navimex 9902 lerde android mevcutmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woredij

    merhaba arkadaşlar.. bu navimex 9902 cihazın android olmayan ürünü varmı daha doğrusu aracımda tesadüfen (marka model bilmeden) alınmış bulunan görüntüsü-tipi-ekran boyutu vs ile navimex 9902 cihaz var. açılışta vw logosu ile açılarak işlem yapıyor,android fonksiyon bulunmuyor.. tüm navimex 9902 lerde android mevcutmu

    Aracınız nedir ?..



    Navimexin android olmayan ürünleride mevcut.
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    araç 2006 golf plus.. direksiyon tuşlarından sadece ses açıp kapama yapabiliyorum oysa cihazda ''tuş ata'' ilgili bölümünden kanal değişme vs gözüküyo fakat aracımla mı uyumlu değil tam bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woredij

    araç 2006 golf plus.. direksiyon tuşlarından sadece ses açıp kapama yapabiliyorum oysa cihazda ''tuş ata'' ilgili bölümünden kanal değişme vs gözüküyo fakat aracımla mı uyumlu değil tam bilmiyorum

    Normalde algılaması lazım kardeşim. Cihazınız android mi ? Tuş takımı ayar menüsünün resmini paylaşırsanız bir fikir yürütebiliriz belki. Şuan ben dahil 3 arkadaşta navimex var tuş takımında sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.