Şimdi Ara

MSI FX5600 o.c. destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşalar elimdeki kart bu ben kendi yazılımı ile biraz over clock yapayım dedim hani şu 2d ve 3d saat hızlarını biraz arttırdım faka görüntü hemen bozuldu sogutma derseniz hem kendi fanı çalışıyodu ayrıca ben arkadan bir AMD fan koydum tam bakırın üstüne kar buz gibi ama over clock olmuyo 5mhz bile arttırsam oyunlarda görüntü bozuluyo nasıl olucak bu o.c. iş psu falan süper işlemci default durumda sanırım 2d cloc/225mhz 3dclock/325mhz default durumda en fazla kaç yapan var bubun prog ramı varmı!?



  • Bende msi fx5600xt 256 var 235@400 defaultu 345@560 kullanabiliyorum ama kılı kılına çalışıyo oyunlarda sorun yok ( en azından 1 saatten fazla oynamazsan.:)bu arada bazı yabancı forumlarda bu kartı 400Q680 gibi iddialı hızlarda kullananlar en azından yazanlar var sanırım vmod yada başka bişey yapılıyo mesela bioschange gibi.Yada sallıyolar.

    Ama bu karta verdiğim para nvidiaya haram osun fx 5200 le arasında fiyatı kadar fark yok.hemde msi olmasına rağmen .[ban][ban]
  • baltazar kardeş güzel söylüyosunda ben nasıl yapıldığını sordum ayrıca seninki 5600xt 256 yani msi nin yaptığı en gereksiz kart ayrıca o kart 128bit mi? acaba ona bir bak ayrıca o 256mb olayına çok gülüyorum ama sen alınma bende ilk 3G fx5200 ümü aldığımda aynı hayal kırıklığına uğramıştım ama şimdi benim bu kartla arasında dağlar kadar fark var
    ayrıca ban bu vmod olayı ile nasıl o.c. yaptığını detaylı annatırsan ayru-ıca sen iyi elde etmişsin o sayıları nasıl oluyor benimki ile ben yapamadı senin soğutucu nası?
  • aynı karttan bende de war.
    Saat hızlar.Core:235 Memory:400
    Oc/Core:350 Memory:610
    Az bır sorun cıktı ama 2 saat oyun oynadım...
    Kart bu sekılde soguttum ve kart bu.128 bittir.
    http://www.panikatak.s5.com/6.jpg
    http://www.panikatak.s5.com/7.jpg
    http://www.panikatak.s5.com/G_r_nt037.jpg




  • arkadaşım bilgin ve uğraşın için başta teşekkürler bende böyltür bir soğutma denemiştim ama sanırım 3D clock' u en fazla 500 yaptım ama younda ekran biribirinie karıştı hemen elim o arkadaki head sink e dokunuyorum buz gibi sayalır sanırım ön taraftaki işlemciyide soğutmak lazım ayrıca sen bu frekans arttırmatı nerden yaptın ve birşey daha sorcam ordaki D.O.T un 6 kademeli bir dinamik over clock kademesi var onlar bu kartta çalışıyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.