Şimdi Ara

Sevgililer İçin En İyi Tarife ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler kız arkadaşınızla rahat konuşabildiğiniz en uygun hat ve tarife hangisidir yazarsanız sevinirim :) Her yöne dakikalı tarifeler yetmiyor ve uygun olmuyor. Mesela Vodafone SenBen tarifesi gibi özel ve bol dakikalı tarifeler var mı kullandığınız ? İkimizde de 2 tane hat mevcut. Birden fazla tarife de kullanabiliriz.

    Şu an aklımda olan benim SenBen kız arkadaşımın da Akşam 9 Sabah 9 tarifesi. Var mı başka önerisi olan ?

    Onun yapmak için önce kız lazım demeyin de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 31 Mayıs 2013; 9:25:55 >



  • Merak ettigim bisi var
    Gunluk kac mesaj atiyon yada kac dk konusuyon

    Ozelikle ne konuysuyon oglum bu kadar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sen ben kullanıyorum aşırı konuşmamız yok zaten ben telefonla konuşmaktan sıkılıyorum ama sen ben paketi rahatlıkla iş görüyor. Tabi telefonla çok konuşan tipsen hani başkalarıyla filan da konuşuyorsan o zaman bir faturalı hat tariflerine bakarsın ama tek kız arkadaşınla konuşuyorsan sen ben en ideali bence.
  • Aylık senle ben paketini öneririm. Vodafone'dan. 11 lira. aylık 30 saat. İster günde 30 saat konuş ister günde 1 saat konuş tüm ay yetsin. Bize 30 saat yetmediği için ikimizde aynı paketi alıyoruz böylece günde 2 saat kafadan konuşma süremiz oluyor. Ha yetiyor mu? Hayır Geriye kalanla mesaj paketi yapıp yettirmeye çalışıyoruz. Onun dışında kalanla da aile arkadaş vs ile haberleşme. Ben çok memnunum şahsen. Israrla tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mitokondris

    Aylık senle ben paketini öneririm. Vodafone'dan. 11 lira. aylık 30 saat. İster günde 30 saat konuş ister günde 1 saat konuş tüm ay yetsin. Bize 30 saat yetmediği için ikimizde aynı paketi alıyoruz böylece günde 2 saat kafadan konuşma süremiz oluyor. Ha yetiyor mu? Hayır Geriye kalanla mesaj paketi yapıp yettirmeye çalışıyoruz. Onun dışında kalanla da aile arkadaş vs ile haberleşme. Ben çok memnunum şahsen. Israrla tavsiye ederim

    hocam başta ikimiz de dediğin gibi yapmayı düşündük de akşam 9 dan sabah 9 a 2000 dk da iyi gibi duruyor. Genelde geceleri konuştuğumuz için. Ama en mantıkklısı sanırım Sen Ben :)




  • Vodafone heryone 500 dk 5000 sms 1 gb internet 25tl.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.