Şimdi Ara

Yerli: 'Yeni Konsollar PC'nin Ötesine Geçemez' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime

    adam açık açık söyluyor .sony ve yapımcıları gibi 2013 yılında bile ps3'ü övecek para kokan açıklamalar yapmıyor en azından.''bunları biliyorum ama gerçekleri görmek bana koyuyor ''diyosan o senın sorunun.

    birileri cevat yerliye soru soruyor o da cevabnı veriyor .cevat yerliye soruyorlar çünkü pc ile iç içe ve teknolojiyi bu kadar kullanabilen başka bir firma yok.

    ayrıca tepkiye neden olacak bi durum göremiyorum.buna tepki göstrecek kişiye ben aşırı fanboy derim...1 cümlelik analiz var ve çok doğru ...

    pc'lerin donanımsal olarak konsollardan üstün oldugunu kabullenmek neden bu kadar zor anlamış değilim...konsolu çocuğunuz olarak mı görüyosunuz ne.

    ''hem yüksek teknoloji hem de ucuz ürün'' ..hangi hayal dünyasında yaşıyosunuz bilelim de mutlu mutlu hayal kuralım bizde...

    Aynen öyle fakat kabullenmiyor ki millet. Gugün günümüzde Gtx Titan 3 Way Sli iken ps4'te 7850 civarı bir gpu ile karşılaştırma yapmak yanlış olur. Pc'nin gücünü en iyi bu firma kullanıyor. Bir de Metro 2033 var onuda anlamadım gitti yav




  • Ama halâ grafiklerdeki kalite artışı yeni nesil konsollarla birlikte deliyor olacak Cevat hacı. Sonuç da insanlar yine yeni nesil konsollardan beklenen grafik sıçramasını konsollara borçlu olacak. Kimse PC'nin korsan derdiyle yüzleşip tüm donanımı kullanan oyun yapmaz, bir enayi sensin. Neyseki yeni nesil konsollarla birlikte standart haline gelecek o kalite, ve sizin yapamadığınız hikâye örgüsü, oynanış ve yaratıcılık tavan yapacaktır, boş boş konuşun anca.

    Crysis 3'ü full de çalıştıracak PC'im mevcut ama almam, hatta indirmem bile, 1. oyundan sonra iyice ****nu çıkardınız.

    PS4'de gösterilen Deep Down, Driver, Infamous ve Killzone sizin yaptığınız o **** kırık oyunlardan kat kat iyi olacaktır, varsın grafik kalitesi daha düşük olsun ama öyle de değil be hacı...
  • Cevat Yerli'yi antipatik yapan şey sanki konsollar onu takip etmek zorundaymış gibi davranması.Sen konsolları takip edeceksin kardeşim yoksa kalakalırsın ortada.Sanki millet bilmiyo ileri düzey grafik yapmayı bir kendisi biliyor.Yapsana bir Mgs 4 Far Cry 3 ayarında bir oyun.Kendini ne zannediyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC bazı haberleri yaparken aceba o haberleri doğru bir şekilde aktarıyor mu???
    Dikkat ederseniz Cevat Yerli yerden yere vuruluyor bunu da anlamak mümkün değil...Tamam oyunları size göre harika olmayabilir ya da açıklamaları yersiz olabilir tabii doğru aktarılıyorsa ama 3 5 akıllı da yılların teknoloji dehaları gibi ahkam kesip adamı yerden yere vuruyor garip değil mi???
    Özellikle halen okul çağında olan minik dehalar...Yorumlar yaşları hakkında yeterli bilgiyi veriyor....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alpins951

    bazıları söylemleri yanlış bulurken (haklı olabilirler )bazıları doğruları kabullenemiyor .

    cevat yerli'nin tarzı bana göre de pek dogru değil ama dedikleri doğru...

    cevat yerli yeni nesil konsol ram'lerinın 8gb olması gerektiğini söylerken de anormal tepkiler yağmıştı hatırlarsın...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herkes her gerçeği kaldıracak kadar güçlü değil Cevat'ım :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Büyük açıklamaların adamı Cevat Yerli yine oyun dünyasını karıştıracak söylemlerde bulundu. Official Xbox Magazine'e yeni nesil konsolların Crytek'in belirlediği "Next-Gen" sınırlarını geçmelerinin imkansız olduğunu söyledi Yerli. CryEngine 3'ün yeni nesil seviyesinde olduğunu üç yıldır söylediklerini dile getiren Yerli, yeni Xbox ve PS4'ün bu seviyeyi geçemeyeceklerini, çünkü bundan güçlü bir şey yaparlarsa finanssal olarak çökeceklerini söyledi.
    http://www.merlininkazani.com/Konsol_sirketlerinin_bizi_gecmesi_imkansiz-oyun_haber-59932p1.html

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Yapan yapıyo cevat reis.Oyun çıkarmazsın olur biter

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam konsollarla kafayi bozmus.Bence yaptigi aciklamlarin hepsi gundemde olmak baska bisi degil ici bos ve anlamsiz demecler.5 yasindaki cocuk dahi ilerleyen zamanlarda konsolun pc ye donanimsal olarak kafa tutamayacagini bilir.Iki de bir kalkip konsollar kaka ee diye sacma sapan demecler vermenin amaci nedir?

    Ulan iki oyun satiyorsan bunuda zaten konsol da satiyorsun,insan yemek yedigi kaba pislermi anlamadim.Bak Cevat hocam verdigin demecler yuzunden bi cok sitede insanlar bir birine dusuyor yok bu oyle yok bu boyle diye.Grafik mi diyorsun o biseye yaramaz dedigin konsola dun Santa Monica gibi bir firma "ps4 ile sinematik kalitede oyunlar gelistirecegiz" dedi.Bak Cevat hocam sen degil Santa Monica soyluyor.Adamlarin yaptigi isler ortadaDeep Down,UE4 ve Luminous u ps4 donanimi ile real-time oynattilar gorsel olarak daha ne bekliyorsun bu cihazlardan anlamadim

    .Bence daha fazla guzel nefesini tuketme cesaretin varsa o cok sevdigin pc ile yoluna devam et konsollara bulasma herkes mesut bahtiyar bi sekilde yoluna devam etsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bazi insanlari anlamak mümkün degil.
    Adam son derece hakli.
    Bunu oyun sektörüyle ugrasan her tüm firmalar, siteler vs. söylüyor, ama konsol fanatikleri bunu kabullenmek istemiyor.
    Neymis efendim ucuzmus!!
    Avusturya'da pc oyunlari 60€'ya satilirken PS3 oyunlari 70€, PS4 oyunlarinin da 80€'dan asagi olmayacagi söyleniyor.
    Bir de bunu Türkiye'de düsün konsollarda steam, onlive, vs. gibi seceneklerin yok (Türkiye de bu servisler ile daha ucuza ulasabiliyormusun bilmiyorum ama yinede yazayim).
    Illaki devletin bindirdigi vergilerin dahil oldugu fiyata almak zorundasin.
    PC'ler dem daha iyi grafiklere sahip hemde her keseye uygun.
    Ister Cok iyi bir makina alirsin, toplarsin istersen keseye uygun birsey alirsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yerli, yakinda evinde kısır gunu yapmaya baslarsa hic sasirmam. Mahalle karilarindan farki yok habire konusuyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu adam değil miydi Crysis'in konsollarda çalışmasının imkansız olduğunu sert bir dil ile söyleyen ? Daha sonrasında tonlarca reklamla konsola çıkartan . Duruşunu korusaydı da konsol platformlarına bulaşmasaydı ya .. Hem pc kullanıcılarına özel bir değer bahşetmiş olurdu.

    Hayır anlamıyorum bunları söyleyip söyleyip konsollara oyun çıkarmak, o oyunları övmek, çıkana kadar poh pohlamak ( konsoldaki en iyi grafik vs...) -her seferinde verilen bütün vaatlerin patlamasına rağmen- niyedir , ne içindir ? ( Para para para demişti birileri.. )

    Yerli ' nin özellikle son dönemdeki açıklamarı ve susmayışı sebebi ile "tuilde" nickli arkdaşın "mahalle karısı" benzetmesine katılmak durumundayım.. Yerli'nin kendi değerini düşürdüğüne inanıyorum.
  • cyrisis 3 şu anda hali hazırda piyasada bulunan en iyi grafiklere sahip oyundur, Cevat Yerlide yapımcısıdır. kimse burada ki boş eleştirlere kulak asmayacaktır ama Cevat'ın söyledikleri bir sürü kullanıcıya gidecektir çünkü işi bilen bir kişi. Sen neyi seversin neyi sevmezsin neyin doğru neyin yanlış kimin umrunda önemli olan konsolcu veya pc ci değil önemli olan gerçekler ve kim olursan ol insanların düşüncelerine saygı duymayı bilmelisin.
  • @kayaer07 arkadaş saol .. merlinin kazanının haberi böyle değil neyse .. ama merlinin kazanında yazana göre crysis 3 den çok çok daha iyi oyun yapmak imkansız mış finanssal olarak çökermiş şirket .. yani kısacası ne pc nede konsollarda crysis 3 çok üzerinde oyun görmek imkansız .. burdaki haberde ise konsollara demediği kalmamış :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSAC -- 17 Mart 2013; 17:57:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep Cevat
    Cevo bir sus Allah aşkına kabul et sana konsolda görev yok.Ana platformu pc olan oyunlar yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çok parayıda konsol piyasasından kazanıyor. işine gelmedimi bunu söylemiyor. hadi tek platformlu pc oyunu çıkartta para kazanabiliyormusun. çıkardığın an torrent devreye girer bro
  • Göbel Crysis 3'ü çıkarınca artistlendi :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsol fanboyları ne derse desin adam haklı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cevat ne derse desin, oyun konsolda oynanır. Biz bilmiyor muyuz oyun için bilgisayar almayı Cevatcığım...

    Bilgisayarda oyun oynamıyor muyuz, e tabi ki de oynuyoruz.
    Bilgisayarın kendine has oyunları olduğu sürece oynamaya devam edeceğiz... Diablo, Starcraft, Sim City. vb.

    Ama ben bir Gran Tursimo, Final Fantasy, Heavy Rain, Gears of War, Halo, Uncharted, God of War, Little Big Planet, The Last of Us, Ni no Kuni, Demon's Souls, Metal Gear, Okami, Persona, Sound Shapes, Journey vb. onlarca oyun oynamak için konsol alıyoruz ve görünen o ki, yeni nesilde de bu şekilde devam edecek...

    Çok konuşacağına Pc ye münhasır kaliteli oyunlar(Free to play olmayan) üret de konsol ile birlikte oyun bilgisayarı alalım...

    Cevat Yerli'nin kariyerine ve oyun dünyasına kattıklarına en ufak bir muhalefetim yok. Başarılarının devamını dilerim.
    Son dönemde yaptığı yersiz ve yönlendirici çıkışları antipati uyandırıyor...




  • bizim milletin bu huyunu sevmiyorm cevat yerli ingiliz olsaydi ve su ana kadar yaptıklarının 10 da birini basarms olsaydı ingilizler her acıklmayı dikkate alır onu savunurlardı .. bizim insanımız küstah adam gelmis Türkiyede 20 m euroluk yatrım yapıyor hala elestiriyorz... kıymet bilmeyiz vallahi , iyilikte yaramıyor bize .. cevat yerlinin yapması gereken yapmıyorm ulen diyip arkasını cekip gitmek , bizde oyle bakakalırız arkasından ... iste o zaman daha cok kıymete biner .. dogruda olsa , olmasada dunyada tek oyun kolumuz olan bir firmaya daha yakın olup bu isi Türkiyede ilerletebiliriz... uzun zamandır takip ediyorm bilen bilmeyen adam giydiriyor .. dogru ya da yanlis birsey demem ama degerlerimizin kıymetini bilmedigimiz kesin .. umarım bu ozellgimizden vazgecer cevat yerlinin bize verdigi degeri kaybetmeden bizde o ve onun yaptıklarına deger veririz..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.