“Başkan Özbek, Emlak Konut ile bir protokol yaptı. Riva ve Florya arazilerini içeren. Bunu Galatasaray yararına buluyor musunuz?”
“Bunların hepsi hesap kitap meselesi. Yönetim kurulu ve başkan önce şeffaf olmak zorunda. Riva için her türlü yetkisi var. Bu yetki tüm başkanlara verildi. O kadar borçluyuz ki, artık teminatlarımız borcumuzun 5 katına çıktı. Artık 2 milyar TL teminat veriyoruz.
Başkan Riva için yetkim var, Florya için gideceğim oylamaya diyor ama bunun ayrı ayrı oylanması gerekiyor. Matematik de, şeffaflık ta ciddiyet de bunu gerektiriyor. Ben son söyleyeceğimi en başta söyleyen birisiyim. Galatasaray’da imza atıldığı zaman kurumsal yapı esastır, süreklilik arz eder.
Sizin aracılığınızla Dursun Başkan’a ve yönetime mesaj vermek istiyorum; sıradan bir genel kurul üyesi olarak. Böylesine kurumun, kulübün kaderini etkileyecek majör bir hareketi neden yapıyorsunuz? Öncesi her şeyi rakamlarla şeffaf açıklayacaksınız. Geçen Divan Toplantısı’nda verdikleri bir sunum vardı; şahsen benim çalışma arkadaşlarım bana böyle bir sunum hesap-kitap getirse benimle çalışamazlar. “
"30 Haziran bilançolarını aldım. Doğru banka borçlarımız çoğaldı. Sevgili Dursun Özbek kulüpte tasarruf yapacağım, giderleri, zararı azaltacağım dedi. Ama onlar olmadı. UEFA’dan 1 sene ceza yedik bence seneye yine yiyeceğiz. 6 aylık zarara bakıyorum sadece futbolun 6 aylık zararı 79 milyon TL. Yani bir senede 160 milyon TL 50 milyon dolara yakın zarar edeceğimiz ortada.
Yönetsel anlamda hiçbir tasarrufa gitmiyorsunuz. Başınıza gelen musibetlerle ilgili hiçbir önlem almıyorsunuz. Eski alışkanlıkları devam ettiriyorsunuz. Çıkıp ben satacağım diyorsun. Peki satalım. Riva için 330 milyon dolar gelir bekliyorum dedi. Olabilir. Galatasaray’ın banka borcu 230 milyon dolar. Kulübün banka borcundan kurtulması tercih meselesi."
Bir dönemler Avrupa futbolunun önde gelen santraforlarından olan Brezilyalı futbolcu Adriano'nun son fotoğrafları görenleri şok etti...
Son günlerde spor dünyasının gündemindeki başlıklardan birisi 2016 Olimpiyat Oyunları'nın düzenleneceği Rio'daki güvenlik sorunu.
Yerel dilde ''favela'' olarak adlandırılan gecekondu mahallelerinde yüksek olan suç oranlarının Rio 2016 boyunca şehirde bulunacak olan ziyaretçiler için tehlike oluşturmasından korkuluyor. Favelalarda faalieyet gösteren çeterelerin son üyelerinden birini oldukça yakından tanıyoruz. Bir dönem Brezilya Milli Takımı ve Inter Milan formasıyla sahalarda boy gösteren Adriano...
2004 yılında Inter'e transfer olduktan sonra kariyerinin zirvesine çıkan Brezilya santrafor, ilerleyen yıllarda Flamengo, Roma ve Corinthias gibi takımlarda oynamasına rağmen eski performansına bir türlü ulaşamadı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Amerika 4. Lig ekiplerinden Miami United ile sözleşme imzalayan 34 yaşındaki futbolcu, Miami'de sadece iki ay oynadıktan sonra sözleşmesini feshetmişti.
Marca gazetesinde yer alan habere göre; kariyerindeki parlak günlerin hayli uzağında yer alan Adriano artık favelalarda yaşıyor ve söz konusu bölgedeki çetelerle çalışıyor. Mazisinde iki Serie A şampiyonluğu bulunan Brezilyalı futbolcunun sosyal medyaya düşen son fotoğrafları görenleri fazlasıyla şaşırttı.
Transfer döneminde adın Monaco, Sevilla ve son olarak da PSV ile anıldı. Son durumda kararını verdin mi? Türkiye’de kalıyor musun? Bu takımlarla birlikte anılmak bir futbolcu için çok önemli ve çok gurur verici bir durum. Bu demektir ki, işinizi iyi yapıyorsunuz ve sizi izleyip beğeniyorlar. O yüzden ilgisi olan bütün kulüplere teşekkür ediyorum. Ama ben Galatasaray’ın futbolcusuyum, Galatasaray’da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum.
Son yaşanan darbe girişimleri ya da terör olaylarından endişe duyuyor musun? Bu tür olaylar seni ya da çevrendeki diğer oyuncuları korkutuyor mu? Bu tip olaylar ne yazık ki dünyanın her yerinde olabiliyor. O yüzden sadece Türkiye’ye özgü bir olay değil bu. Türkiye çok güzel bir ülke, İstanbul inanılmaz güzel bir şehir. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz.
Sigorta şirketi ile konuştuk. Aracın değeri normalde 44.000TL dediler. 6.300TL hasar kaydı mevcuttu. Aracı dün 39.000TL fiyat ile sattık. İkinci el uzmanı bir beyefendi satış esnasında aracı inceledi, yardımcı oldu. Ve fiyat konusunda gayet uygun, makul yorumunda bulundu. Başka söze gerek yok sanırım.
Merhaba. Ufak, avuca sığacak ölçekte Diecast maket araç arıyorum. Volkswagen Polo, Golf, Passat, Scirocco arıyorum. 2014 veya 2015 olursa uygun olacaktır. Hem hoşuma gidiyor, hem de sürpriz yapacağım. Nereden bulurum? Doğubank civarında falan olur mu? İlçem Beşiktaş. VW bayisine sorsam bulur muyum? Ya da ucuza özel imal ettirebilir miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.