Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.273
Cevap
75
Favori
255.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

    quote:

    Orijinalden alıntı: armany

    quote:

    Orijinalden alıntı: realgs

    quote:

    Orijinalden alıntı: armany

    Paylaşımlara devam edeceğim oteller; Utopia World Hotel Alanya, IC Santai Hotel Belek, Vera Hotel Verde Belek, Hotel Panorama Alanya, 1-2 otel dahada varda aklıma gelmedi şimdi ismi

    Not: burası fırsat paylaşım yeri yorum yeri değil derseniz de hak verir paylaşımda bulunmam..

    IC Santai Hotel hakkında yorumlarını bekliyoruz. Benimde çok merak ettiğim gruptur IC. Zira IC green palace otelini merak ediyorum,ilerde gidebilirim.


    Bildiğim kadarıyla nihat özdemirin sahibi olduğu bir otel grubu, şimdiye kadar kaldığım en kaliteli otellerden biriydi, her anlamda buram buram kalite kokan bir hizmet anlayışları var. Muhtemelen grubun diğer otelleride öyledir, personelinden yemeklerine kadar herşeyiyle işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Çok geniş bir alana kurulu, sahili olsun havuzları olsun gayet büyük ve rahat edilebilir. Odaların içi çok lüks değildi lakin verdikleri hizmet gerçekten takdire şayan. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, fiyatlarıda nispeten yüksek sayılır ancak değer derim. Özellikle boğazına düşkün olanlar için 10numaraya yakın bir kalite var, çıkışta kilo almama şansınız yok bence, balıkseverler için ayrı mutfaklarıda var ki çoğu otelde görmediğim bir özellikti.
    Sağlam bir GS taraftarıyım ama bu otelde kaldıktan sonra nihat özdemiri takdir ettim

    Umarım bu düzeltmemi ukalalık olarak görmezsiniz...Bahsi geçen otel Nihat Özdemir'e ait değil...Onunki Limak otelleri...

    Bu otel İbrahim Çeçen Holding'e ait...Otelin adındaki IC buradan geliyor...


    http://www.icholding.com.tr/tr/sektorler/turizm

    düzeltme için teşekkürler, bende kesin emin değildim öğrenmiş oldum




  • 11-18 mayıs tarihleri arasında venosa beach resort / spa oteline gittim balayı nedeniylei çok memnun kaldık, çok güzel bir otel hizmetler çok iyi çalışanlar çok güler yüzlü, kesinlikle tavsiye ederim.

    Bayram için paketler ne zaman çıkmaya başlar ne zaman alınmalı tatil ya da turlar filan ? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum :)
  • Erken rezv. danhttp://www.gezinet.net/Surmeli-Efes-Hotel-Resort#contentarea 26-31 ağustosa tatıl aldım ama planlar değişti gidemiyorum. Başkasına devretme imkanı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIMYACI08

    Erken rezv. danhttp://www.gezinet.net/Surmeli-Efes-Hotel-Resort#contentarea 26-31 ağustosa tatıl aldım ama planlar değişti gidemiyorum. Başkasına devretme imkanı var mı?

    Sigorta almış mıydınız?Eğer aldıysanız iptal edip paranızı geri alabilirsiniz...Eğer almadıysanız bildiğim kadarıyla devir için acenta ile görüşmeniz lazım...
  • Sigortam var ama 1700 gibi bir fiyata aldım şuan 2500. Forumdan bir arkadaş yararlansın isterim . Subat fiyatından almış olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIMYACI08

    Sigortam var ama 1700 gibi bir fiyata aldım şuan 2500. Forumdan bir arkadaş yararlansın isterim . Subat fiyatından almış olur :)

    Tamam...Şimdi anladım olayı...Umarım faydalanacak biri çıkar...
  • Şu an Antalya Havalimanında tur şirketinin(ETS) bizim için ayırttığı servisin içinde diğer yolcunun bagajını alıp gelmesini bekliyoruz. Böyle bekleyeceğimi tahmin edebilseydim ben de yanıma el bagajı yerine valiz alırdım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Şu an Antalya Havalimanında tur şirketinin(ETS) bizim için ayırttığı servisin içinde diğer yolcunun bagajını alıp gelmesini bekliyoruz. Böyle bekleyeceğimi tahmin edebilseydim ben de yanıma el bagajı yerine valiz alırdım.

    Sizin yine de fazla bekleyeceğinizi sanmam hocam...Kıbrıs'a git de gör...İki uçak bekliyorsun aracın içinde...

    İyi tatiller bu arada...
  • bu sene deniz suyu sıcaklıkları şimdiye kadar gittiğim bütün yılların aynı haftasına göre 1-2 derece daha yukarıda. Bakalım cumartesi gece yola çıkacağım bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 23 Mayıs 2013; 17:07:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha öncede sormuştum arada kaynadı yada giden yok hiç herhalde..Bodrumdaki Yelken blu life otelde kalan oldumu nasıl bir otel???Ets tur fırsatında mayıs son haftası için 76 tl ultra herşey dahil fiyatı..
  • Hocam iyi tatiller sana. Laresten tekirovaya selam olsun.Ben de cumartesi akşam uçağı ile gidiyorum.Çoluk çocuk anne baba kayınvalide felan 3 oda 5 gün tatilin keyfini çıkartacağız.
    Önerin ve yol göstericiliğin için tekrar teşekkürler....Sayende inşallah çok güzel bir otelde olacağız.
    Forumdan 2 arkadaşta haftaya lares'te olacaklar, okeye 4. arıyoruz,yolun düşerse uğra :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realgs

    Hocam iyi tatiller sana. Laresten tekirovaya selam olsun.Ben de cumartesi akşam uçağı ile gidiyorum.Çoluk çocuk anne baba kayınvalide felan 3 oda 5 gün tatilin keyfini çıkartacağız.
    Önerin ve yol göstericiliğin için tekrar teşekkürler....Sayende inşallah çok güzel bir otelde olacağız.
    Forumdan 2 arkadaşta haftaya lares'te olacaklar, okeye 4. arıyoruz,yolun düşerse uğra :)

    hocam sizede iyi tatiller
    güle güle gidin ve güle güle gelin.
    inşallah memnun kalırsınız
    forumdan ve forumdan dışında tandığım bir çok kişi aynı devrede ya lareste yada tekirovada olacaklar.
    tabi bu durum oteldeki türk popilasyonunu bayağı artıracak bekarlar için üzülüyorum aslında ama ne yapalım
    araba ile gidecek arkadaşlar varsa sabah erken yola çıkmalarını tavsiye ederim.




  • Bu gücümüzü kullansaydık, otelden bedava upgrade yada pavilyon hediyesi alırdık :)

    Otelden memnun kalacağımı umuyorum,zira büyük beklentilerim yok. Eskimiş yapısı bilgim dahilinde.
    bunu bilerek aldım. Havuzun seramikleri eskimişti diye dert yanmayacağım mesela :)
    sağlık sorunu yaşatacak bir olayla yüzleşmeyelim ve yüzsüz/suratsız personelle karşılaşmayalım yeter bence.
    Sorunlarla yüzleşince de etkin müdahalede bulunursa otel, bana yeter bunlar...
  • arkadaşlar ağustos ayı için bodrum merkezde sayılabilecek salmakis beach resort ve royal asarlık beach arasında kaldım.var mıdır bu 2 otel arasından tavsiyesi olan veya bodrum merkeze yakın farklı bir otel tavsiyesi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamerin

    Limak Limra'dan yeni geldim. Sıcağı sıcağına izlenimlerimi aktarayım:
    Öncelikle konum olarak mükemmel ve çok geniş bir alana kurulu ve kolaylıkla iki otel yapılabilirmiş. Bu anlamda havuzu ise devasa büyüklükte ve temiz. Bir çok restaurantı var ama genelde ortak restauranta gidiliyor. Otel fulldü, 24 ülkenin Judo milli takımı ve bir seminer grubu vardı otelde. O kadar çok insan yok gibiydi. sadece ızgara bölümünde sıra bekliyorduk. Odadaki tek eksik ise balkonda askılık yoktu çamaşır için, ahşap korlulukların üstüne koymak zorunda kaldık mayoları. Yalnız uyarayım ben kısa kalacağım diye istemedim ama yatak iki tek kişilik şeklindeydi, bence ailelere çift kişilik bazalı oda isteyin. Bu anlamda çok memnunum. Animasyon ekibi ise yine işi iyi yapan insanlardı.. Personel ise oldukça ilgili ve güleryüzlü idi. Otel genel olarak eksiksiz gibi dursa da bize "Herşey var ama birşeyler eksik" dedirtti..NEden mi?

    -Kapalı havuzu ise mükemmeldi ama güneşten kaçan için üstü cam olması kötüydü ve jakuzi çalışmıyordu.
    -Hamam ve sauna yi değildi kapalı havuzun orada kaçak kat çıkmış gibi bişeydi.
    -Plaj ile otel bir duvarla ayrılmış ve merdivenle iniliyor. Oteldeyken sahille alakanız yok.
    -Her otelde olan sahilde snack bar yoktu imkan olmasına rağmen. Kolaylıkla buraya masa sandalye konulup bir de snack bar yapılıp denize girmeyen insanların da sahilde vakit geçirebileceği bir yer yapılabilirdi.
    -Plajdaki çocuk parkı ise tam çocuklara göreydi. Zaten istediğimiz de çocuk orada oynarken sen birşey içip birşeyler yenilebilmesiydi.
    -Bir gün önce artan tavuğun salçalanıp oraya konulmasını yemek çeşiti olarak sayan birçok kişi için yemekler süper olabilir. Ancak benim için kriter yeni pişmiş gıdalardır. Bu yönüyle hergün iki çeşit balık, kesinlikle köfte çeşiti ve tavuk ızgara çıkıyor. Size sürpriz yapılmıyor, mesela pirzola gibi..
    -Yengeç çıktı birgün ama yarım saat içinde bitti:( Ama köfte ve tavuk ızgara oldukça lezzetliydi hakkını vermek lazım.
    -Tatlı çeşitliliği azdı, aynı tatlar çeşitli şekilde sunulmaya çalışılmış..
    -Restaurantın yakınında tuvalet yoktu, bir alt kata inmek gerekiyordu ve hata ile ellerinizi yıkmadan yemekleri aldıysanız elinizi yıkayıp gelene kadar yemekleriniz soğuyup, kolanın asidi kaçmış oluyor.
    -Her bölümün saati sınırlı ve 5-10 dakika kala herşey ya bitmiş oluyor yada personel hadi kapatın artık fala ndeyip çalışanları sık boğaz ediyorlardı.

    Genel olarak parasını hak eden bir otel ama voyage,rixos ve crystal grubunun bir tık gerisinde kalır.


    Değerli paylaşım için teşekkürler.Çok faydalı oldu yorumunuz.

    Aklımda olan bir oteldi hemen aklımdan uzaklaştırdım...

    Mayıs sonu için Titanik belekden yer alan var mı ? Bu hafta için bir daha gideyim diyordum fiyatı şişirmişler hemen

    İyi ki bir güzel otel dedik. Yani sopalık bunlar. Ben mayıs için gecelik kişi başı 156-168 tl rakamlar görmüştüm nisanda gittiğimde. Geçen gün bir baktım 204-216 tl gibi uçurmuşlardı fiyatları... Benim anlamadığım ay içinde fiyatı neden zıplatıyor bu acenteler anlamıyorum. Geçen hafta sonu sordum % 50 dolu dediler. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamış değilim... % 50 doluluk bana az geldi bilgide yanlışlık olabilir diyeceğim ama bana bunu diyen de Titanik laradan bir arkadaş... Neyse bu limak limradan bir cacık olmayacağını öğrendik en azından. Bu hafta sonu laresden yer mi ayırtsak baksanıza ahali orda toplanıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevilMayCry07

    eger butcenizi asmiyorsa mutlaka rixos sungate hotele gitmenizi oneririm, ozellikle yaz sezonu icinde. diger tum otellerden cok daha farkli bir tatil deneyimi, farkli bir dunya.

    Sonuna kadar katılıyorum size yurt içi yurt dışı çok tatil deneyimim oldu Sungate başkaydı
  • 4-5 gün önce Etsturdan rezervasyon yaptırmıştım bodrum yelken otele 76 tl den hatta bir odayı dün arayıp birgün daha uzatmıştım oarasını ödeyip..şimdi baktım otelin fiyatını 70 tl ye düşürmüşler yaklaşık 155 tl zararım var bu nedenle..arayıp bu durumu söyleyip talep edeceğim aradaki fakı ama sizce farkı iade ederlermi daha önce buna benzer birşey başına gelen varmı??




  • geçen benzer durum yaşayan olmuş ve fiyat farkını iade etmişler.Bence şansını dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koko69

    Bu hafta sonu laresden yer mi ayırtsak baksanıza ahali orda toplanıyor

    Gel Gel bizde okeye 4. arıyorduk.
    Bildiğim kadarı ile otel dolu ve fiyatlar aşırı şişti, en ucuz oda bile 300 TL oldu.
    Onda da yer bulursan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    4-5 gün önce Etsturdan rezervasyon yaptırmıştım bodrum yelken otele 76 tl den hatta bir odayı dün arayıp birgün daha uzatmıştım oarasını ödeyip..şimdi baktım otelin fiyatını 70 tl ye düşürmüşler yaklaşık 155 tl zararım var bu nedenle..arayıp bu durumu söyleyip talep edeceğim aradaki fakı ama sizce farkı iade ederlermi daha önce buna benzer birşey başına gelen varmı??

    İade ederler kanımca ama otele bağlı. Benim Başıma da aynı durum gelmişti. Tatil.com da. ama otelle konuşup rezervasyonu iptal edip yeni rezervasyon açtılar farkı iade ettiler.
    Hatta bu yaz için rezv. yaptığım otelle şimdi baktım 1-1.5 tl düşmüş fiyatı 30 tl zararım var bakalım daha ne kadar düşecek ona göre bende fark iadesi isteyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isqwild -- 23 Mayıs 2013; 8:23:57 >




  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.