Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.041
Cevap
47
Favori
280.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Closedoor17

    Arkadaşlar merhaba Icicle Mine Saboteur Build yapıyorum ama yere attıklarımı patlatmak için detonate mines basmam gerekiyor. Nerede yanlış yapıyorum cevap verirseniz çok sevinirim.
    aslında mayınların gücü birazda buradan geliyor. biliyorsunuz mayınlar mana reserve yapıyor, ve trapa kıyasla muhtemelen bir aura açamamanızı sağlıyor. ama tüm mayın skillerinin yerde biriktikçe gelen bi aurası var. blastchain support la herhangi bir skilli mayına çevirirseniz patlayan her mayın bir öncekinden yüzde 5 daha fazla damage vuruyor toplam yüzde 100 e kadar. eğer ascendancy den %100 increased aura effect i açtıysanız yere 10 mayın attığınızda son mayınınız yüzde 100 daha fazla vurur.high impact ta double damage vurma şansı verir aşağı yukarı benzer kapıya çıkar. stormblast mine da aynı. icicle da crit şansı verir.
    bunu neden anlatıyorum ? eğer mayınları otomatik patlatmayı seçerseniz biriktirme şansınız pek olmaz.olur ama tam potansiyelini yakalayamazsınız. ama ozamanda ascendancy den sağ taraftaki kolu açarsanız biraz daha crit multi-damage penetrate-crit alabilirsiniz.
    ama tecrübeyle sabit diğer taraf güçlü yaratık veya endgame bosslar için daha güçlü. elinizi mayınları mümkün olduğunca biriktirip ( en az 10 tane) öyle patlatmaya alıştırmanızı öneririm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    bu ligle geri döndüm. tam olarak şu build ile oynuyrumhttps://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2642810

    aşırı rahat bir build
    Summoner buildler aşırı şekilde kolay bu ligde. Bundan sıkılırsanız Slave driver necromancer buildini öneririm az bir yatırım ile ( tabula ve unending hunger yeterli) t16 map farmı uber elder killer ve delvede 500 e kadar çoook rahat ilerleyebiliyorsunuz ben suan bu gear ile 540 dept deyim. Param çok diye biraz fantazi yapıp +1 spectre body armor falan kendim yaptım normalde alınmasada olur.

    Bu sezon oynadıgım beleş etkili fiyat performans buildleri :

    1. Slave driver necromancer
    Build guide :https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2181275

    Kendi karakterim :https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Rhego_1/characters (Kole_Taciri) build bütçesi yaklaşık 50-100c benim taktıgım armor ve minion dmg aksesuarlar şart değil tabula armor ve maximum life + resist itemlerle çok rahat ve hızlı şekilde herşeyi kesebilir farm yapabilirsiniz.

    Map temizleme hızı : 5/5
    Boss öldürme : 5/5
    Dayanıklık: 5/3 ( flame dash atıp cengaver gibi ön saflarda girerseniz tek yeme sanşınız çok yüksek biraz geriden takip etmek lazım elemanları + Zombilere meat sheild gem bağlayınca sizi hasarlara karşı daha fazla koruyorlar normal map farmda kullanmıyorum ama gardiyan ve u. elderde daha safe oluyor.)

    2. Modular CoCpri Ice Nova Assassin

    Necrodan biraz sıkıldıktan sonra 1 assasin yapayım biraz sağa sola zıplayayım dedim skill seçimi olarak cobra lash yaptım ve ebenim höreksini tersinden görme şansına eriştim soulrend bane gibi dot mantığında oynanıyor ama vuruş hissi çok kötü ve ne kadar para yatırırsanız yatırın illa ota boka bişeyelere ölüyorsunuz venom gyre ve prestilent strike daha iyi dediler ama poison işi çok yatalak bir build gibi geldi bana belkide ben beceremedim. Bunun yerine orb of regallerimi basıp güzelce Ice nova buildine geçiş yaptım

    Build karakterim :https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Rhego_1/characters (Kobra_Cevdet) ortalama harcanan miktar 150-200 chaos. Body armor 4-6 ex. Tabula ile rahat kullanılabilir veya 5 link armor ilede ilerleyebilirsiniz. Gemleri gidip 20/20 almaya üşendim bunun yerine shoptan bir çogunun 1 level halini aldım ve kullanmaya başladım sonuç harika oldu cobra lash builde göre daha cok hayatta kalma sansım oldu ve herseye koydummu oturtabiliyorum bu gemler ve bu itemlerle uber elderi hiç ölmeden portal kullanmadan cok rahat kesebildim.

    Build orjinal linki :https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2541000

    Şuan 3. olarak Enki's Voidforge Consecrated Path Slayer ve gladiator earthquake buildleri arasındayım 2 sinden biriyle veya 2 sini arka arkaya yapmaya niyetim var sizlerde beğendiğiniz ucuz 100 200 chaos yatırımla lig dönecek buildleri paylaşırsanız güzel birşeyler yapabiliriz.




  • Rhego kullanıcısına yanıt
    1. Oynuyorum hiç de rahat değil. 86 lv’ım. Neyi yanlış yapıyorum? 4 spectre 9 zombie 1 animate guard(kingmaker yok) kesemiyorum daha doğrusu kesiyorum ancak uzun sürüyor + canavarlar tek atıyor bana phase ruh kullanmadığımda.

    Edit: enki voidforge kullanıyorum aşırı zevkli ama yine tek yiyorum. Loreweave 5 link voidforge da 5 link acaba xoph’s heart almak mantıklı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 2 Ekim 2019; 18:37:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spectre ler slave driver mi yoksa baska biseymi kullanıyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Slave driver ne anlama geliyor bilmiyorum. Wand + shield olan build’i kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mumak M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Oyuna yeni başladım verdiğiniz bilgiler için sağolun. Hazır build yapıyorum otomatik nasıl patlatılıyor diye merak ettim . Ps4 oynuyorum mayını yere at patlat zor oluyor . Nasıl oluyor diye sordum ama olmuyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • act5 de control block diye zindan tarzında bir mekan var orada slave driver isimli yaratiklari spectre olarak yanina aliyorsun elinde kamçı olan lightning atan abiler. zaten buildin amaci bu elemanlari geliştirip terminator haline getirmek.

    ingilizcen varsa paylastigim buildi incele. adam herseyi tek tek kalem kalem anlatıyor anlamadıysan anlatirim sana. rasgele spectre kaldırmayacaksın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Ben de şeyleri yanıma alıyordum, Solaris Fanatic ellerinden ateş çıkaran yaratıkları. Allah'ım ne kadar da dikkatsiz oynuyorum. Dediğine bakacağım. Üstümdekiler de yetersiz olabilir çünkü tabula var ve kafalık olarak +2 minion levelling helmet var. Bone helmet henüz craft başlamadım zira base hali pahalıdır diye düşünüyorum.




  • aslında build o kadar bedavaki sadece resistleri cap yapsan canıda 5k yapsan rahat rahat geziyorsun. ben can sıkıntısından yaptım üstümdekileri üstümde normalde tabula falan vardı 3 4 gün öncesine kadar.
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    O canavarları kaldırdım şimdi ancak 2 tane kamçılı varken diğer ikisinin elinde battal boyunda axe var ama 4'üde aynı yaratık herhalde? tam olarak slave driver olduklarını anlayamıyorum çok hızlı hareket ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    O canavarları kaldırdım şimdi ancak 2 tane kamçılı varken diğer ikisinin elinde battal boyunda axe var ama 4'üde aynı yaratık herhalde? tam olarak slave driver olduklarını anlayamıyorum çok hızlı hareket ediyorlar.
    Slave driver leri raise ederken üzerinde sadece raise spectre gem olacak spell echo, increased area effect support gem falan bozuyor ritueli. Armordaysa eğer diğer tüm gemleri çıkar sadece raise spectre kalsın. 4 tane birden kaldırabiliyorsun. Yerden seçerken "A" tuşuna basılı tutuyorsun bu sayede yerdeki cesetleri seçebilirsin.

    Eğer halen anlamadıysan video izleyebilirsin burda nasıl yapacağını gösteriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=6r6lblhzi6E



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 3 Ekim 2019; 11:50:52 >




  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Şimdi daha mantıklı oldu. Şuan hepsi slave durumda ve harbiden inanılmaz fark ettiriyor. Build’i değiştirmiş adam beni zarara soktu elimde alterion transmutation, chrom, jews fusing falan kalmadı. Regret’lerim bitti 20c dışında hiçbir şeyim yok elimdeki wand da trigger yapsın diye kullandığım dandik bir wand. Henüz onun recipe açamadım elimde ortalama bir wand var ona basamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    ooo epic post
    benim o kadar kasmaya vaktim olmadı ya. map işine daha yeni girebildim. kasım da bitecek sanırım lig. o zamana kadar adam akıllı bir end game görsem bu build ile bana yeter.
    bunuda şak diye bir gün oyunun başına oturdum o
    teşekkürler.
  • Dostum buildin tek handikapı slave driver leri ayakta tutmak ve önüne gelene zörklemek. Ben zombi golem hiç bisey kaldırmadan vurup geçiyorum. Aga param yok zugurtum diyorsan eğer 4 slave kaldır yanina 9 da zombi al 1 de animate guardian diz bas yeter. King maker iyi mal ama şart degil onunda muadili var 3 chaosa build de tek tek yazıyor itemler.

    Bugüne kadar oynadığım en beles buildlerden biri oldu bu 3.4 te de elementalist cromation yapmıştım 100 chaosa itemler tam oluyor alayini vurup geciyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Şuan aşırı iyi durumdayım 5 slave driver, 11 zombie, 2 skitter, 1 animate guardian (kingmaker aldım) 11 skeleton ve vaal ile gelen 41 skeleton var şuanda önümde kimse duramıyor. 93 lv olmak üzereyim 1 kez öldüm sadece 90 lv'da falan. Soulrend build'inden sonra en zevk aldığım build bu.
  • Pledge stafflı slave driver buildi yapıyorum bu poeyi ilk oynayışım. Ucuz build varken gitmişler bana pahalı build önermişler arkadaş kurbanıyım
    Sadece chest 10 ex tuttu Allahtan staff ucuza geldi kendim linkledim.
    Aslında chest 5 link olsada yeterdi de ilerde wand shielde dönersem diye aldım geçtim.
    Wand shielde dönmek istesem pasifi komple sıfırlamam gerekecek uğraşmakta istemiyorum.
    Şimdilik 96 yapma hedefim var %54 de şuan. 96 olunca Shaper elder Allah ve verdiyse kafa göz girişecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • @rhego

    Şöyle bir şey aldım hocam craft multiple yapıp ortalığı dağıtacağım. 5 link spectre chest var onu da 6 yapmaya çalışacağım. Dün shaperçı çok rahat kestim kingmaker’ı alınca dünyam rahatladı. 93 %30 şuanda. Uber elder birisine kestirip sonra kendim deneyeceğim. Challenge 24 yapıp bırakacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu wanda 1 keresinde all skill minion gems prefixi getirmek için 800 kadar alteration harcamıştım tabiki gelmedi ondan sonra uğraşmadım. Sanırım oyunda bir algoritma var millet aynı şeyi çıkarmak için çaba sarfedince zorluk dahada artıyor geçen ligde two hand elder silahlara 20 fortify getirmek için alnımızın damarı çatlıyordu.
  • Epeydir bıraktım oynamıyordum. Buradan takip ediyordum fakat görülen o ki Path of Exile yolun sonuna geldi galiba :-)
  • can sıkıntısından baslicam. öyle şansa duydum diablo 4 e bakarken.

    hiç bişi bilmiom pata küte bi char seçip pata küte dalacam umarım sarar
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.