Şimdi Ara

CATASTROPHE - Guild Başlığı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
2
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yazmana gerek kalmamıştı zaten her kelimen her lafın belli ediyor kendini, tamam sus ezik bi daha da kendi nickinle gel dışarıdan savunurmuş gibi eziklik yapma bakiyim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kravitx

    Benim anlamadıgım sizi her elestiren kisi illa "sunun alt charı" "sunun fake hesabı" yani burda birileri sizin ne yaptıgınızı gorup sizi elestiremiyor yani bu mudur mantıgınız? Cok ilgincsiniz. Ruhban ı yayınları dısında tanımam etmem ama en azından adamın yayınlarında sizin yaptıgınız gibi haterlık yapılmıyor. adam ne all caps e laf soyletiyor ne ordaki baska birine sizinki gibi en azından birinin etegin altı birinin eteginin üstü bunların pesinde degil. He bunu yazdıgım icin kesin gene Ruhban ben olacagımdır ya neyse he öyle ben Ruhban ım:D siz mutlu olun bari.

    Ruhban yayın mı yapıyormuş? Benim bildiğin karandin abisi açtırmıyor , neyden çekinceleri varsa artık :) Tabi fail bir kadro, full gerilim dolu trylar, wipe sonrası enrage... Malzeme vermemek lazım




  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    Karandine uyuz oluyoruz zaten cocuk bi yayın acamıyor :(
  • Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz gençler burdan Özgür abiye selam
  • Bunlar gereksiz tartışmalar. <Uykudan Önce> gümbür gümbür geliyor. Progresi yarıp geçecek.

    Not: Fazla goldu olan? Uçmayı öğrenmek için lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChaosBreed

    kravitx ve komikmikardes isimli kullanıcıların aynı kişi oldukları, kullanmadıkları noktalama ve satır başlarından belli.

    kimliğini açıklamaktan korkanları ciddiye almamak lazım.

    Girdiği tartışmada haklı çıkacağından emin olan, zaten kendisini gizlemez.

    Aynı kişi olmayabilirler ancak Paticikten trollemeye,drama yaratmaya geldikleri kesin bence. Bazen okuyorum orayı kullandıkları kelimeler falan hep oralardan ve bir elitist takılma havasındalar.Onlarda haklı tabi eskisi gibi düzgün insanları barındırmayan bir forum oldugu için drama yaratmaya buraya geliyorlar. paticikteki wow bölümüne gidin bakın aynı drama orada da dönüyor ve aynı laflar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kravitx

    Evet onu farkettik aslında.. All caps Heroic zamanında Achimonde 1 saat erken gelmesine ragmen catastrophe gece 1 de bossu kesmis All caps gece 3 falan mı kesmisti yada kesememişti sanırım 1 saat erken gelip 2 saat gec kesmesi ilgincti bi de aynı saatte baslamıslardı raidlere. All caps yayınlarınıda takip ediyorum genelde Catas ile aynı saatte baslıyorlar sadece bu hafta son 3 raid 2 saat gec baslamaya basladılar bosslara.. Yani aslına bakarsan saat farkıda cok yok sayılır gorefiendda reset saatine kadar yani sabah 4-5 e kadar raid yaptıklarını gorduk all caps in. He diyeceksiniz "All caps daha az try da kesti" ama fark all caps kestiginde 2 reset gecmisti yani 2 kere gearlanp 2 item level farkla daha az try yaptılar Siz hardcore playerlarsınız 2 item level farkın bile bosslarda ne kadar buyuk fark yarattıgını siz benden daha iyi bilirsiniz. Buna ragmen eger 100 wipe az yiyorsa ve 2 reset gec kesiyorsa kusura bakmada ben yinede iş liderde biter derim. Normal sartlarda bahsettiginiz bu lider bu kadar tırt bi adamsa All caps in her kosulda bu adamları ezmesi lazım. 11 kisiye karsı 1 kisi ilgincmis. yani hersey item derseniz bildigim kadarı ile hala all caps Catastrophe un ilvl ından yuksek diyebiliyorum. ve bahsettiğiniz gibi butun kadrosu nerdeyse sıfırlanmıs ve lider dısında kimse kalmamıs adam gibi oynayan. Ellerindeki oyuncular belli devil desen item aldı bıraktı. Dantery desen item aldı bıraktı. İtem alıp guildi satan daha nice adamları var ve bu adamlar bu kadar gear alıp bırakan adamlara ragmen bu noktaya geldiyse bence artık oturun ve saygı duymasını ogrenin. Adamların ellerindeki adamlar bahsettiginiz all caps adamları ile aynı standartta mı? Ruhban koqo dan mı iyi? Noffy cesaviden mi iyi? Yani aslında en azından hayatta kalıyor.. Tankları mı iyi? Kiso mu iyi hemde kebab dan..? Yani bunları bi gecin arkadaslar. Sunu kabul edin artık catastrophe All caps den daha aciz bir ekip ile daha net iyi sonuc alıyor sebebide belli LİDERLERİ bence artık haterlıgı bırakıp biraz da "Lan biz nasıl bir malız ki bu adamlar bizi ezip geciyor" demeleri lazım all caps dekilerin. Neyse siz anca oturun haterlık yapın admlarda bossları kesip all caps i gene yerin dibine soksun. Belki caps ler yada screenshotlar paylasarak bi yerlere gelirler "Wow tarihinin dedikoducu ilk guildi" olarak anılırlar:D Kolay gelsin size:D

    Kendinizi kandırmaktan vazgecin de oturup biraz Wowprogress e bakın. Ne demişler cok konusmaktan cok iş yapında belki birşeyler başarabilirsiniz. Agzınız değil elleriniz çalışsın:D

    Olm sen item alıp niye bırakıyosun milleti ayip değil mi? @Dantery

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ruhban adlı yayıncıya 1 dk bile dayanamadım, bir çok stream izlemiş biri olarak gördüğüm en vasatı diyebilirim.Ayrıca her expansionda Catasın tüm kadro değişiyorsa bana kalırsa sorunun oklarını tek kişiye toplar o'da Guild Master.Çok iyi bir oyuncu olabilirsin belkide en iyisisindir ama her çıkan mutlu ve tonla laf sayıyorsa demekki hatayı kendinde aramalı.
  • Olay paticik te dönüyor buraya da ucundan ne gelirse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Paticik'ten okudum anladım olayı ben de. Denilene göre Cata raid başlangıcını 7'den öğlen 2'ye almış ona rağmen world 44'ler şu an. Durum pek iyi değil yani.
  • method a geçip drama çevirenlerden biri de sco dan kick yemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 29 Temmuz 2015; 19:45:35 >
  • Pwnanza'ya geçmiş ama, world 9.
  • ALL CAPS'in kendilerini geçeceklerini anlayınca tabi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesemeyince ara verdik, Paticik'te baya muhabbet dönmüş orayı okuyayım şimdi.
  • Bu arada patide ki elitist tipler acaip geçiriyor DH forumlarına. la konuları okuyorum .Ragefreak e tam sayfa ilan verip destek çıkan forum üyeleri adamı şimdi madara etmeye uğraşıyorlar tam bir komedi. DH deki ergenlere kızıyoruz falan ama Beterin beteri varmış
  • Benim anlamadığım Ragefreak ilk başta Noffy kullanıcı adlı kıza kızmıştı guildi parmağında oynatıyor diye, ama şöyle bir şey yazmış:
    quote:

    Şu deathfreak diye kendi takmış oldugunuz lakabı methodda bir kere bile duymadım. Simay ile konuşmamda, warrior aşırı weak ve çok düşük gear ile son bosslara giriyoruz (tyrant keserken 706 item levelim vardı) ilk aoe damage da ölenler warrior oluyor. O yüzden krepse craps, frage deadqvist diyorlar, yakında bana da deadfreak diyebilirler hiç şaşırmam demiştim. Fakat bunu methodda ragefreak'e deathfreak deyip atmışlar xd şekline çevirmek tam da ismini vermek istemeden post atan bir ezige yakışan bir hareket.


    E sen bu kızla Method'a girdikten sonra niye muhabbet ettin madem?
  • Paticik ahalisi buraya gelse neler olur acaba. Bu guild başlığının da bir ara toparlanması gerekebilir yeni catas döneminde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu bu guild dagılmış herhalde ? All Caps guildi ile aralarında 5 6 rank gibi çok ufak fark varken kendi istegimiz ile bırakıyoruz gibi bir yalana kimse inanmamıştır herhalde :D

    Bunun adı kendi istegi ile bırakmak degil korkup kaçmak dostum, sen kendini nasıl mutlu edeceksen öyle söyle ama işin gerçegi bu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuke General

    Paticik ahalisi buraya gelse neler olur acaba. Bu guild başlığının da bir ara toparlanması gerekebilir yeni catas döneminde.

    Aman deyim g.tlerinin kılları ağrımış adamların 7-14 yaş grubu muhabbet çevirdigi bir yer oldu orası. adam anlatıyor bilmemne tahsilim var.doktoramı şurada yaptım falan . yaptıkları muhabbet DH nın ergenlerinden beter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 11 Ağustos 2015; 19:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.