Şimdi Ara

Web yazılım öğrenme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yaşımdayım ve eskişehirde okuyorum.Web yazılım öğrenmek istiyorum.kursuna gidip başlamk istiyorum ama burada nasıl bir yol izleyeceğım konusunda yardımcı olacak birisi var mı acaba ?



  • bu konu hakkında açılmış 4356436 tane topicten herhangi biriinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz bence.
  • Şuan elimde c#.NET 2008 ve ASP.NET kitabı var.Acaba ne düşünyorsunuz bilginiz var mı ?
  • benım tavsiyem üniversite okumanızdan yana. 2 senelik programcılık veya 4 senelik bilgisayar müh , oğretmenliği , bilişim vs. bunları okursanız çok daha iyi ve sağlıklı bilgiye çok daha iyi kaynaklardan oğrenebilirsiniz. gün içinde çalışıyorsanız, 2. oğretimleri öneririm.
  • En yakın halk eğitim merkzine gir web tasarım ve internet programcılığı kursu al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Palabıyık

    En yakın halk eğitim merkzine gir web tasarım ve internet programcılığı kursu al.

    Teşekkür ederim.Acaba bir soru sorabilir miyim?Web yazılım biliyorum demek için hangi programları bilmek gerekir? Bu yolda nasıl bir çizgi izlemem gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz?
  • PHP veya ASP.NET birini seç.

    Daha sonra Javascript ile ikili oluştur.

    Mesela ben Js ile PHP öğrendim.
  • tamam hocam teşekkür ederim yorumun için
  • hocam zamanın varsa ismek'e git, bedavaya öğren {sinava giriyorsun c+x ne işe yaradığını soruyorlar :) } , bunun yanında zaman bulup gidemezsen internet üzerinden vidobu adında bir site var ordan görsel eğitim alabilirsin, yada cizgi-tagem'den öğrenebilirsin internet üzerinden, yada bilgi adam gibi firmalardan öğrenebilirsin (: html başla css devam et yanına php ekle pesinden ajax, jqvery gibi seylerle devam edersin :) Hadi Hayırlı olsun sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senyeterkiiste

    hocam zamanın varsa ismek'e git, bedavaya öğren {sinava giriyorsun c+x ne işe yaradığını soruyorlar :) } , bunun yanında zaman bulup gidemezsen internet üzerinden vidobu adında bir site var ordan görsel eğitim alabilirsin, yada cizgi-tagem'den öğrenebilirsin internet üzerinden, yada bilgi adam gibi firmalardan öğrenebilirsin (: html başla css devam et yanına php ekle pesinden ajax, jqvery gibi seylerle devam edersin :) Hadi Hayırlı olsun sana

    Teşekkür ederim hocam.youtube'den muharrem hocanın videolarını indirdim ondan başlayacağım.Bana senin söylediğin gibi bir sıralama gerekliydi ki sen söyledin tekrardan çok teşekkür ederim.
  • Konu 2012 yılında açılmış fakat bu konuya gelen arkadaşlar yine varsa ben yinede yazayım.

    İlk olarak internette gördüğünüz her şeyin yapıldığı ana dil olan HTML, HTML5'i öğrenmeniz gerekiyor. İngilizce'niz varsa havada-karada rahatlıkla orta derecede öğrene bileceğiniz bir dil. Web yazılım derken web tasarım dillerini öğrenmek size çok daha kolaylık sağlayacaktır. CSS'i fatihhayrioglu'dan öğrene bilirsiniz, çok iyi bir arşiv. Web yazılım istiyorsanız HTML ve CSS başlangıç ve mantığını anlamanız amacıyla size yardımcı olacaktır. Ondan sonra yollar ayrılıyor işte, ASP,NET,PHP bu tür yazılım dillerinden birisini seçmelisiniz. şahsen ben bu yolda PHP'yi seçtim ve gayet memnunum,bana anlaşılır gelen kısacası oydu. PHP'de belirli bir şeyler öğrendikten sonra PHP'nin olmazsa olmazı MySQL veritabanını öğrenmelisin, o kadar zorlayıcı bir veritabanı değildir(yeter ki 4 fonksiyonla sınırlı kalmayın...) MySQL + PHP'yi birleştirdikten sonra hayallerini yazmaya başlaya bilirsin. Saydığım dillerin hepsi gelişmeye devam ediyor, o yüzden kimse PHP'yi tamamen bilemez(Geliştiriciler dahilinde söylüyorum bunu...) eğer bir işe girmek istiyorsan CMS sistemlerinde de bilgin olmalı. Wordpress, Joomla!, Drupal gibi sistemler. Kısacası HTML - CSS - PHP,ASP veya başka bir şey dil - Veritabanı - CMS die bir yol haritası doğru olur sanırım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.