Şimdi Ara

2007 Honda City için Park Sensörü Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracımda park sensörü yok bazı modellerde var diye biliyorum.Sonradan takılan x y z marka park sensörlerinin de randumanlı olmadığı söyleniyor zamanla yağmur çamurda sorun yarattığı söyleniyor. Bunun hurdalıkta çıkmasını mı arasam yoksa kaliteli sorunsuz park sensörü alan takan önerisi olan var mı acaba.

    Teşekkürler



  • quote:

    Orijinalden alıntı: alkoc

    aracımda park sensörü yok bazı modellerde var diye biliyorum.Sonradan takılan x y z marka park sensörlerinin de randumanlı olmadığı söyleniyor zamanla yağmur çamurda sorun yarattığı söyleniyor. Bunun hurdalıkta çıkmasını mı arasam yoksa kaliteli sorunsuz park sensörü alan takan önerisi olan var mı acaba.

    Teşekkürler



    Bende aldığımdaki sensör yani orjinali vardı. geçenlerde ufak bi çarpma olmuştu 1 tanesi kırıldığı için sesi bozulmuştu serviste 100 tl civarı yaparız demişlerdi ama aynısını hatta daha kalitelisini bir dükkandan aldım ve ustaya taktırdım işçilik dahil 40 tlye hallettik. sene başından beride bir sorun olmadı memnunum. gidip 30-40 tl civarı bişey alabilirsin yani. ama 10-20 tlliklere hiç girme bile




  • tavsiyee lütfenn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 22 Mart 2012; 3:44:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.