Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.608
Cevap
311
Favori
2.867.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14851486148714881489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream of ice

    Piyasa durgun gercekten malum siteye ilan koyanlarda laf olsun diye koymuslar hic birinin araci o o fiyatlardan satilmiyor demek ki, yukarida bir arkadas da paylastmis c180 icin benim 135 140 diye takip ettigim araci 122ye satmis. Cok acelen yoksa bekle bence yoksa cok zararin olur. 6 ay once aracima 88 vermislerdi satmadim simdi 92 istiyorum kimsenin aradigi yo k. F30 ilanlarina bakiyorum ben aracimi ayni fiyattan satmaya calisirken adamlar 6 ay oncesine gore 10bin fazla yazmislar ki f30un deger kaybi f20den fazladir ama arabalari aylarca ilanda kaliyor. Zaten otv zammiyla da kimsenin 140a f20 200e f30 alacagini sanmiyorum bekleyip gorecegiz , biz sunu hatirlatmaya calistik aracinizi sattiginiz fiyata tekrar araba almak istediginiz zaman en fazla astra leon alabileceksiniz bunu gozardi etmemek lazim.

    düşüncelerinize katılıyorum.

    malum siteye her gün onlarca konut iş yeri ilanı giren bir gayrimenkul danışmanı olarak, araba ve ev fiyatları şişik diyorum.

    ancak bir Türkiye gerçeği olan "pazarlık sünnettir" meselesi yüzünden araba ve evlerin gerçek değeri ile ilan girmeye korkuyor insanlar.

    evet 3 kere yazdım buraya ve ortalama temizlikte kazasız sunroof ve xenonlu standart baz 20-30bin km bir 320ed max 120bin TL eder. ama adam 120 girse araç başında utanmadan 100bin verelim diyen çıkacak.

    geçen biri beni aradı, 600bin liralık eve 400bin tl teklif etti. telefon çekmiyor dedim kapattım telefonu... hesap edin




  • Bende Temmuz'da 118i Aldım. Araçtan çok memnunum. Ses sistemi vasat değil aksine bana göre çok iyi. Tek sorunu son ses yaptığınızda istediğiniz verimi veremeyebiliyor. Uzun Yolda 90-100 arası sabit hız da 4.8 ile 5.1 arası yakıyor. Şehir içi 7-8 lt. görüyor. Sakin kullanımda 6.9-7lt. Performansa gelince araç bastığınızda gitmem demiyor. Hızlanışı ve gidişi, yol tutuşu harika. 3 silindir denilince bende açıkçası çekimser davranmıştım. Ama aracı test edince ve kullanınca hiçbir şüphem kalmadı. Geri görüş kamerası ve Sensörler müthiş. Yakın zamanda Ekranı NBT ekranla değiştirmeyi planlıyorum. 3500-4000TL civarında bir ücrete değişiliyor.

    Aracın süspansiyonları çok güzel. Darbe emişleri çok iyi. Kuru yolda! virajlara girerken sıkıntı yaşatmıyor. Yanlamak istediğiniz de ise yine olumlu yanıt veriyor :))

    Aracım Joy Paket - Sunroof - Hız Sabitleyici(Kendim taktırdım) - 16"Jant - SOS - kol dayama vs. var




  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    c180 dusunuyorsaniz su arac guzel gibi. Galeri karini da dusunuce fiyat normal gibi ve pazarlikla daha uyguna alinabilir. Gordugum kadari ile bizim sattigimiz aractan farki bu aracta touch pad olmamasi. Touch pad gorunus olarak hos ama biz kullanmadik. Yani cok elzem degil.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-berlina-motors-2014-hatasiz-boyasiz-c180-cam-tavan-xenon-370541985/detay

    f20den sonra f30 cok acmayabilir. c180 daha lukse yonelik dokunuslar iceriyor.




  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    Ilan yayinda degil hocam sizin sattiginiz fascinationdi galiba kmsi kacti? C180nin tipini begeniyorum ama motoru bana vasat geliyor bmwnin surus keyfini verecegini sanmiyorum amg 180 mi m paket f30mu derseniz tercihim kesinlikle f30 3.20ied olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bugün 1.16d estoril mavi - m plus araç için 142,500 fiyat aldım bayii den. Ötv farkını kendilerinin karşıladığını söylüyorlar. Artık nasıl bir hesaplama yapıyorlar orasına pek güvenemiyorum fakat son fiyat ve birkaç hediye ile durum bu şekilde.

    Bende çoğumuz gibi bu fiyatların aracın ederinin çok üstünde olduğunu düşünüyorum ama mevcut durumda çokta fazla seçim şansımız yok gibi bu sınıf araçlar içerisinde.

    Son olarak almış olduğum fiyat hakkında yorumlarınızı ve gerekiyorsa yönlendirmelerinizi duymak isterim. Çok kısa süre içerisinde alımı gerçekleştirmeyi planlıyorum çünkü.

    * Aslında aklımdaki renk mineral gri ama malesef m plus paket içeren araçlar arasında bulamadım.
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    evet- teslim ettigimde 39.800 kmde idi. Ilan su an yok ama demek istedigim gercek saticilarda bu fiyatlara araclar var. M pakette var mi bilmiyorum ama carpisma onleyici, park asistani, yorgunluk uyari ve panaromik cam tavan araci keyifli hale getiriyor. Uzun yolda c180 daha az yoruyor.
    F30 surucu icin keyifli ama esim kesinlikle c180`i daha cok begeniyordu. Siz neyi begeniyorsaniz etki altinda kalmadan onu alin. Ikinci el alacaksaniz, deger kaybi cok daha az oldugundan pisman olmazsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akyuz6161

    Bende Temmuz'da 118i Aldım. Araçtan çok memnunum. Ses sistemi vasat değil aksine bana göre çok iyi. Tek sorunu son ses yaptığınızda istediğiniz verimi veremeyebiliyor. Uzun Yolda 90-100 arası sabit hız da 4.8 ile 5.1 arası yakıyor. Şehir içi 7-8 lt. görüyor. Sakin kullanımda 6.9-7lt. Performansa gelince araç bastığınızda gitmem demiyor. Hızlanışı ve gidişi, yol tutuşu harika. 3 silindir denilince bende açıkçası çekimser davranmıştım. Ama aracı test edince ve kullanınca hiçbir şüphem kalmadı. Geri görüş kamerası ve Sensörler müthiş. Yakın zamanda Ekranı NBT ekranla değiştirmeyi planlıyorum. 3500-4000TL civarında bir ücrete değişiliyor.

    Aracın süspansiyonları çok güzel. Darbe emişleri çok iyi. Kuru yolda! virajlara girerken sıkıntı yaşatmıyor. Yanlamak istediğiniz de ise yine olumlu yanıt veriyor :))

    Aracım Joy Paket - Sunroof - Hız Sabitleyici(Kendim taktırdım) - 16"Jant - SOS - kol dayama vs. var

    Merhabalar,
    2 ay evvel aldığım araç ile aynı araca sahibiz.bende oldukça memnunum arabamdan ancak şu sehiriçi değerlere nasıl varıyorsunuz anlamıyorum.Şehir dışına daha çıkmadım ,sadece şehir içi kullanıyorum ve 12 lt den aşağı düşmüyor
    svg




  • 2015 f20 aracımdan kalan Sıfır ayarında 2015 22 hafta imal Pirelli RunFlat 205 55 16 KIŞ lastik ve BMW jantla ilgilenenler için



    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-sifirdan-farksiz-bmw-118-i-kis-lastik-jant-takim-373987663/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caganseval -- 12 Aralık 2016; 17:56:2 >




  • cbascan kullanıcısına yanıt
    servise gidip frenleri kontrol ettirmeyi düşünüyodum açıkçası. demek ki benim aracıma özel bir durum değilmiş bu. Kardeşimin A3'ünü ve şirket aracı Passat'ını kullandığımda bu araçları özellikle deniyorum frenleri çok daha güzel dozluyor ve daha güven veriyor. benim aracımda kaç km/h ile gidersem gideyim o yere çakma etkisini yapmıyor nedense. yol tutuş ve ivmelenme anlamında ne kadar memnunsam, frenlerden de bir o kadar şikayetçiyim. kaliperleri mi diskleri mi büyütmeli, nasıl güçlendirilebilir stock fren sistemi?
  • rascasse* R kullanıcısına yanıt
    sigorta şirketinizin mini onarım hakkı var ise eğer orijinal servis yerine aynı şekilde onarım yapan firmalar var. AutoFox, AutoKing, RS Servis gibi firmalara da gidebilirsiniz. sonuçta bu küçük bir rötüş işlemi, kaporta hasarı değil. ben öyle yapmıştım, çok da memnun kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovanni_ -- 12 Aralık 2016; 19:0:22 >
  • bence 1 serisine en çok yakışan 2 renk estoril mavi ve valencia turuncu. arkadaşımın aracı için 1800 tl fiyat almıştım, evimin hemen önündeki bir firmadan. ama biraz daha kaliteli işçilik istediği için 2700 tl'ye başka bir yerde yaptırmıştı. yaptırdıktan kısa bir süre sonra da park halindeyken çöp kamyonu sağ çamurluğa sürtmüş kaplamayı kaldırmış, araç yamalı bohça gibi şu an. çamurluktan eski rengi görünüyor. bunu da göz önünde bulundurun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygt52

    öncelikle hayırlı olsun hocam keyifli sürüşler dilerim.. Araçları hemen hemen aynı zamanda teslim almışız benim aracım şuan 420 km de ortalama hızım 23 km/h yakıt tüketimim de 6.9 lt. sürekli şehir içi kullandım.. ortalama 6.5-7 lt. gibi bir tüketim olacak sanırım.. Size danışmak istediğim şey rodaj hakkın da bir bilgi paylaşıldı mı teslimatta bana rodaj olmadığı istenildiği gibi kullanabilirsiniz dendi.. Rodaj planlamanız nedir yada extra bir bilgi verildi mi ?

    Bana da rodaj ile ilgili bir bilgi vermediler ben de sormayı unuttum bi ara kullanma kılavuzuna bakacağım ama fırsat olmadı ama ben 2000km geçince motoru iyi bi zorlamayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rodaj yok demek fiziğe ve bilime aykırı bir cümle olur.Spor arajlarda bu yoktur o araçlarında motorları rodajlanıp verilir.Ondada vardır aslında.Yani 458 italia alan adam direk yüksek performanslı kullanabilsin diye rodajlayıp verirler motoru.
    https://www.youtube.com/watch?v=LBWsslaAGrg&t=1s


    Odtü makine mühendislerinden bir bilgilendirme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 12 Aralık 2016; 19:52:13 >
  • "Örneğin BMW'nin ürettiği motorlarda piston ve silindir arasında sadece 0.03 mm mesafe var. Silindir ve pistonun aralığı bu kadar küçük olan motorları, henüz yeniyken zorlamak yanlış. Çünkü motorun zorlanması pistonların sıkışmasına neden olabiliyor ve bu uzun vadede yağ tüketimini olumsuz yönde etkiliyor. "
    Böyle bir yazı okudum konuyla ilgili. Motordan anlayan arkadaşlar daha iyi yorumlar herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanma kılavuzunda benzinli motorlar için 2000km'ye kadar aşılmaması gereken 4500/min ve 160km/h yazıyor.

    Dizel için yine 2000km, 3500/min ve 150km/h olarak belirtilmiş.

    Kick-down'dan da kaçının...


    rodajdan sonra da kademeli olarak devir yükseltin, birden yüksek devire çıkmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintaylan

    Selamlar, bugün 1.16d estoril mavi - m plus araç için 142,500 fiyat aldım bayii den. Ötv farkını kendilerinin karşıladığını söylüyorlar. Artık nasıl bir hesaplama yapıyorlar orasına pek güvenemiyorum fakat son fiyat ve birkaç hediye ile durum bu şekilde.

    Bende çoğumuz gibi bu fiyatların aracın ederinin çok üstünde olduğunu düşünüyorum ama mevcut durumda çokta fazla seçim şansımız yok gibi bu sınıf araçlar içerisinde.

    Son olarak almış olduğum fiyat hakkında yorumlarınızı ve gerekiyorsa yönlendirmelerinizi duymak isterim. Çok kısa süre içerisinde alımı gerçekleştirmeyi planlıyorum çünkü.

    * Aslında aklımdaki renk mineral gri ama malesef m plus paket içeren araçlar arasında bulamadım.



    Kredi kullanmaksızın verilen fiyat bu sanıyorum. Kredili 157000 gibi olması muhtemel fiyatın diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crawlin'

    kullanma kılavuzunda benzinli motorlar için 2000km'ye kadar aşılmaması gereken 4500/min ve 160km/h yazıyor.

    Dizel için yine 2000km, 3500/min ve 150km/h olarak belirtilmiş.

    Kick-down'dan da kaçının...


    rodajdan sonra da kademeli olarak devir yükseltin, birden yüksek devire çıkmayın.

    Teşekkürler sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalamare kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende gecen hesapladim 50 kr yakmisim. Surekli gop - aksaray arasi gidiyorum genelde yogun trafikte. Arkadasin dedigi oranlari sadece uzun yolda goruyorum oda canim sikiliyor yine 8 lt yi geciyor
  • 1.16 d one editon icin fiyat alan oldumu son zamanlarda ?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    1.16 D One edition + adaptive led far dahil 141.000TL civarı bir fiyat almıştım hafta sonu.

    Mineral gri renk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintaylan -- 13 Aralık 2016; 13:30:18 >
  • 
Sayfa: önceki 14851486148714881489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.