Şimdi Ara

JETTA 2011 MODEL TANITIMI 'AUTOSHOW 2010'DA YAPILDI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
17.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende 1-2 bayiyle görüştüm bugün .. comfortlarda ışık ve görüş paketi(kararan dikiz aynası , yağmur sensörü , coming-leaving home) yok ilk partide , fiyattan düşülecek bu .. hız sabitleme ve 17" jant koymuşlar fiyatlara eklenecek buda .. comfortline bazı araçlarda sunroof var .. spor süspansiyon varmı bilmiyorum .. çok az bir kısım araçta 16" jant varmış galiba .. highline larda ise karartılmış arka camlar , ve şuan açıklanan donanımlarda olmamasına rağmen aslında olması gereken elektrikli katlanır ayna yokmuş .. highline larda 17" porto jant ve spor süspansiyonla geliyormuş , fiyat farkıyla tabi .. mart gibi gelecek ikinci partide herşey normale dönecekmiş .. yani comfortline 16" jantlı ve ışık-görüş paketiyle , highline yine 16" jantı , karartılmış arka ve arka yan camları , elektrikli katlanır aynalarıyla gelecekmiş .. yalnız elektrikli katlanır aynayla ilgili bir fiyat farkı olacakmış ... bu arada facebook ta yazdıkları gibi comfortline ve highline alcantra döşeme yokmuş .. gelde çık işin içinden .. bence biraz sabırla ocak ayında aracı görüp , mart ayında gelecek normal olanlara bakmak lazım , ya da ocakta siparişle nisan gibi istenen bir araca kavuşmakta iyi olur ..
    Diğer yandan başka bir forumda arkadaşın yayınladığı teklife bakınca spor süspansiyonda fiyat farkı olmadığı , 17" jantta ötv kdv dahil 130 tl fark olduğu görülüyor .. highlinelarda karartılmış arka ve arka yan cam için fiyat düşüleceğini ve martta eklenecek olan elektrikli aynanın fiyata yansıyacağını düşünürsek , highline düşünenler alabilirde aslında ocakta .. ama comfortline ışık ve görüş paketi olmadan eksik gibi biraz ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 16 Aralık 2010; 19:40:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari


    quote:

    Orijinalden alıntı: Passenger

    Ben de birkaç sene sonra eski kasaya göre 1.6 TDI 105 PS Primeline düşünüyordum, 44 bin liraydı.
    Şimdi aynı seride 1.6 TDI 105 PS Trendline için 49 bin lira istenmiş.
    Arada 5 bin lira fark oluştu.
    Kafam karman çorman oldu şimdi. Çıta gittikçe yükseldi.
    Jetta gibi bir araba alıyorsan dizel olmalı; hele dizel alıyorsan sıfır olmalı dedik, çıta 49 bin liraya tırmandı.
    Şu andaki aracım 2008 Accent Era 1.4 Team ABS. Piyasası 19 lira arabamın. Aradaki fark 30 bin lira
    Eski kasa temiz bulursam ikinci el mi alsam, yoksa yeni Astralara mı yönelsem, olmadı Golf mü alsam diye kafamda bir sürü düşünce geçmeye başladı.
    50 bin lira para neredeyse bugün için az değil...


    49.900 e volvo s40 dizel düşünmez misiniz?

    neden derseniz esp ,otomatik klima,alaşım jant standart.

    ayrıca 115 hp ve 6ileri. pperformans farkı da tartışılmaz.6 vites farkı da

    ödeme şartları da uygunmuş


    hız sabitleyici yok sanırsam.dynamic edition da varmış.dynamic edition ın fiyatını biliyo musunuz acaba?




  • Selamlar

    50.324 aracin baz donaniminin fiyati. Fakat baz donanim tabirim sizi korkutmasin volvoda butun guvenlik donanimlari esp dahilki bu volvoda dtsc diye geciyor standart. Paketlere gelirsek iki adet paket olusturulmus. Premium ve Dinamik olarak. Her bir paketin fiyati 4100 lira. Ben bir iki volvo bayiinden her iki paket dahil 59000 liraya fiyat aldim en dogrusu bir volvo bayiine ugrayip yuzuyuze goruserek fiyat almak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typhoon1977

    Selamlar

    50.324 aracin baz donaniminin fiyati. Fakat baz donanim tabirim sizi korkutmasin volvoda butun guvenlik donanimlari esp dahilki bu volvoda dtsc diye geciyor standart. Paketlere gelirsek iki adet paket olusturulmus. Premium ve Dinamik olarak. Her bir paketin fiyati 4100 lira. Ben bir iki volvo bayiinden her iki paket dahil 59000 liraya fiyat aldim en dogrusu bir volvo bayiine ugrayip yuzuyuze goruserek fiyat almak

    çok teşekkür ederim.ik paketi de alırsak fiyat çok uçuyo denizli de bi bayi 51 bin e bej döşemeli, deri vites direksiyon ve topuzlu, aluminyum jantlı olarak fiyat yazmış.istanbul da da böyle bi fiyata anlaşırsak volvo olabilir verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler




  • Rica ederim bu forumlarin amaci bu zaten. Paketleri kalem kalem hesaplattiginiz zaman fiyat pekte azalmiyor acikcasi, cunku her bir donanimin fiyatini ayri olarak euro fiyatindan hesapliyorlar bu da astarini yuzunden pahaliya cikartiyor. Bu yuzden bu paketleri olusturmuslar. Bu arada diger bir opsiyonda eger ikinci el olarak dusunurseniz sahibinden com da 2008 veya 2009 model 45000 ile 50000 civarinda arabalar bulabilirsiniz. Maalesef volvo s40 larin ikinci el degerleri diger markalara gore daha fazla dusuyor. Bende bu yuzden almaktan vazgectim.
  • Artık yollarda yavaş yavaş yeni jettaları da görmeye başlayacağız herhalde..
  • İlk gelen parti muhtemelen araç kiralama firmalarına gidecek, çünkü yılbaşı itibariyle sözleşmeler yenilenecek, fiyat kiralık araçlarda o kadar farketmiyor çünkü hem vade uzun hem kdv düşük.

    Ancak ben bu devirde AUX girişi marifetmiş gibi yazan bir zihniyeti de anlayamıyorum. VW rakiplerine baksın AUX giriş rakiplerin 5 yıl önce modellerinde bile var, artık millet USB, iPOD girişini koyuyor, bu arkadaşlar AUX yani bildiğiniz 3.5mm jak girişi koymakla övünüyorlar, nasıl bir zihniyet anlamadım.

    Web sayfasında açıklandığı şekliyle 1.2 TSI Trendline modelini muhtemelen gene kiralık araç ya da şirket aracı olarak satmayı düşünüyor olmalılar çünkü aklı başında hiçbir son kullanıcının ekstra konfor özelliği olmayan, üstüne üstlük o tarz bir kasada ilk defa kullanılan 1.2 TSI motorlu düz vites aracı 41milyar para vererek alacağını düşünemiyorum. İlla ki pazarlık payı olacaktır, ama ben ilk partide bu pazarlığın olmayacağını düşünüyorum, çünkü daha arz-talep dengesi kurulmamış bir araç. Mart ya da Haziran gibi gelecek olan partide arz-talep oturmuş olacaktır diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.