Şimdi Ara

Motorsiklet kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1- Sizin kırmızı ışıkta geçme özgürlüğünüz mü var?

    2- Sizce bir aracın önüne bakmadan kırdığınızda, muhtemel bir çarpışma sonucu uçup pastırma olacak olan siz mi olursunuz yoksa arabanın içindeki mi?

    3- Işık sizin için gereksiz bir ayrıntımıdır, patdadanak yola çıktığınızda sizin varlığınızdan bizi kim haderdar edecek, cama düşen vucudunuz mu?

    4- Kaldırım sizin emniyet şeridiniz midir yol tıkanınca çıkıveriyorsunuz üstelik orada yürüyen yayaya korna çalma gafletinde bulunabiliyorsunuz?


    Evet belki acı oldu ama bunu hatırlatmayı insanı bir görev olarak görüyorum, bir otomobili kullanırken gösterdiğiniz dikkatin çok daha fazlasını ister motorsiklet, hovarda ve vurdumduymaz tavırlarınız otomobil kullanıcılarını değil sizi CANINIZDAN eder.

    Trafiğe karşı sabırlı olun, durun bekleyin, her an hareket etmek, ordan burdan geçip gitmek zorunda değilsiniz, motor durunca düşecek değilsiniz..

    "önüne kırarım zaten araç küçük sıvışırım" "önüne atlarım yol verir" zihniyeti sizi ÖLÜME gönderir..

    dikkatli olun arkadaşlar, tek bir otomobil kullanıcısı bile sizden irite olur da size ders vermeye çalışırsa aklı sıra, korunmasızsınız..







  • evet dediklerin doğru bazı motosiklet kullanıcılar slalom yaparak trafiğe tehlike saçıyor sonucunda'da kaza yapınca araçlar bizi farketmiyor diyor. motosikletlerin kendilerini bir arabaymış gibi şeridinde gitmelerini öğrenmeleri lazım kaldrım olayı doğru yin bağzı motorcular genelde pizzacılar kaldırımda hız yapmaya çok meraklılar ışık olayına katılmıyorum istanbulda eds olmayan her kevşakta imkanını bulursa herkez geçmeye çalışıyor.
  • Tebrik ederim çok doğru yazmışsın...!
  • bunu yapan şahıslar %99 kuryeler..heryere girip çıkar arabanın önüne atlar.kaldırıma çıkarlar ,

    hatta sonunda şunada şahid oldum köprü üzerinde en sağdan ben motorumla ortalam 70 km ile gidiyorum orta şeritten arabaların aralarından slalom yapan bir kurye,beni gördüğü halde direk önüme kırdı,2-3 cm kala zor zar durdum..allahtan eşim vardı yoksa yakalayıp gebertcektim.

    ben bu salak yüzünden motoru bi düşürsem en az 1 milyar masrafım olurdu herhalde...
  • nasıl kırıyor yahu ?motorun direksiyonunu o hızda hareket ettirince yeri öpersiniz..
    Kuryeler kendini birşey sanıyor , kötüye birşey olmazmış , taktıkları kask ta polisler birşey demesin diye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.