Şimdi Ara

Bilim insanları Moskova varyantını araştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilim insanları Moskova varyantını araştırıyor



    Rusya'da son günlerde vaka sayılarının ardından Rus bilim insanları yeni varyantın ortaya çıkıp çıkmadığı üzerine araştırma yapmaya başladılar. Rus Sputnik V aşısını geliştiren Gamelya Enstitüsü başkan yardımcısı Denis Logunov yaptığı bir açıklamada Moskova varyantının olabileceğini söyledi. 



    Ayrıca Bkz.DSÖ Delta varyantının yeni baskın tür olmaya başladığını söylüyor



    Geçtiğimiz günlerde Rusya'da yarısı Moskova'da olmakla beraber bir günde 13 bin 397 yeni vaka açıklandı. Aynı zamanda da 396 kişi hayatını kaybetti. 74 ülkede şu anda görülmüş olan Delta varyantının ölüm ve vaka sayılarında etkili olduğunu bildiren Rus bilim insanları, bunun haricinde de yeni bir varyantın olabileceğini söylüyorlar. Gamelya Ensttüsü başkanı Alexander Gitsburg enstitüdeki bilimcilerin şimdiden böyle bir varyant olup olmadığı üzerine ciddi bir şekilde araştırmaya başladıklarını duyurdu. 



    Öte yandan Gitsburg geliştirdileri Sputnik V aşısının Delta varyantına daha az etki gösterdiğini ancak aradaki farkın önemli bir fark olmadığından bahsediyor. Söylediğine göre Sputnik V aşısı yüksek konsantrasyonda antikorları tetikler ve aşılı bir kişiyi Hint/Delta varyantına karşı da koruyacaktır. 




    Kaynak:https://www.ntv.com.tr/dunya/rus-bilim-insanlarindan-moskova-varyanti-uyarisi,soEtqTnVQESZBXP8ZxwUOw







  • Klasik grip işte değişiyor sürekli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Korku propagandası hız kesmeden devam ediyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşıları bi işe yaramıyor yani

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yıllardır resident evil tarzı filmler(zombi, tehlikeli bir virüs ün dünyaya yayılması vs...) hollywood tarından gösteriliyor ve dünyadaki sosyal medya takip eden neredeyse tüm insanlar bu içeriği tüketiyor(izliyor) sizce yıllardır neden bu filmler yapılıyor? bu filmlerin cevabı işte bu haberde veya buna benzer haberlerde bulunmaktadır... kendinizi bu kıyamet senaryolarına bir an önce hazırlamanız tavsiyemdir; türkiye dahil dünyanın hiç bir ülkesi bu kötü senaryoya hazırlıklı değildi(amerika hariç) kendi imkanlarınız ne el veriyorsa yarın kıyamet kopacakmış gibi kendinizi hazırlaryın...

  • Griple kıyaslayanlar da yani ne bileyim. Benim hiçbir tanıdığım gripten ölmedi de alınan bunca önleme rağmen 1 yıl içinde akrabalarım ve komşum öldü. Hastalıkları hafife almaya devam gençler. Nasıl olsa kendinizi ölümsüz sanıyorsunuz

  • vamp kullanıcısına yanıt
    Ek olarak hastalığı atlatan tüm tanıdıklarımda başta Akciğer kapasitesinde aşırı düşüş olmakla birlikte bir çok irili ufaklı sıkıntı baş gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 19 Haziran 2021; 17:37:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirHan

    Ek olarak hastalığı atlatan tüm tanıdıklarımda başta Akciğer kapasitesinde aşırı düşüş olmakla birlikte bir çok irili ufaklı sıkıntı baş gösteriyor.
    Benim hayatım karardı. Spor hayatımda bitti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt

    Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur ve eski günlerine dönersin dostum. Bir süre kendine çok iyi bakman gerekiyor. Normalde olduğundan da iyi. Mesela atlatan bir arkadaşım ciğerlerinde leke kalmasına rağmen sigaraya devam etti. Şimdi 38 yaşındaki adama koah tanısı koyuldu. Kötü örnekler ama kendimize bakmamız lazım, sağlıcakla.

  • kasım ayında yakalandık ailecek. hasar bırakmadı çok şükür şimdi de aşıyı olabildik. Hayırlısıyla dünyaca atlatsak şu mereti

  • grip'in her sene varyantı olmuyor mu? bu da aynı şey her ülkenin kendi varyantı olması doğal. kurcaladıkça kurcalıyorlar...

  • Tabi yeni aşı satmak lazım. Eldekiler bitti.

  • DH Specialist kullanıcısına yanıt

    Yok artık. Allah'tan korkun yahu. Bu kafayla nasıl yaşayabiliyorsunuz? Gece gündüz komplo teorisiyle gezmek sizi hiç rahatsız etmiyor mu?

  • Geçen sene virüs için lab. üretimi yazanları sansürlüyorlardı. Bu sıralar ise “resmi” açıklamalar bunun olabileceği yönünde. Her şeye komplo teorisi demenizi anlamıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Specialist kullanıcısına yanıt

    Çünkü bir yıldır hep aynı görseller, aynı sözde istatistikler, aynı sözde grafikler, sözde sayılar sosyal medyada dönüp duruyor. Herkesin dilinde türküye döndü. Yok ölenler başka sebeplerden ölmüş de yok bilmem neydi de... Sadece kendi çevremde ölenlerin cenaze törenleri yapılsın diye covid sayılmadığını gördüm. Duyduklarımdan söz etmiyorum bile. 1 kişi koronadan öldü sayılıyorsa en az 5 kişi de sayılmıyor. Günda 6 bin vakaya düştüğümüzü sananlar hala var. Şu an en az günde 40-50 bin vaka var. Bana sorarsanız en az 70-80 bin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 21 Haziran 2021; 13:59:24 >
  • vamp kullanıcısına yanıt

    öldürmese bile ciğerlerde tahribat bırakıyor.



    tabi ben hala çinli arkadaşa kızıyorum, yarasa da yemezsin be kardeşim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.