Şimdi Ara

Samsung takip cihazını tanıttı: Galaxy SmartTag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung takip cihazını tanıttı: Galaxy SmartTag



    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu akşam düzenlediği Unpacked 2021 etkinliği ile birlikte en yeni teknolojik cihazlarını gün yüzüne çıkardı. Etkinlikte, şirketin bir süredir merakla beklenen ve sızıntı haberlerimize de konu olan Galaxy SmartTag adlı nesne takip cihazı da tanıtıldı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus tanıtıldı: İşte 2021 model amiral gemileri



    Kayıp eşya veya evcil hayvanları bulmak kolaylaşıyor



    Samsung, yeni akıllı telefonları ve kulaklıklarının yanı sıra, kullanıcıların Galaxy cihazlarının nerede olduğunu her an bileceği Galaxy SmartThing Find hizmetini ve nesne takip cihazı Galaxy SmartTag'i tanıttı.



    Bluetooth teknolojisi ile çalışan Galaxy SmartTag ürünü, anahtarlara, çantalara ve evcil hayvanlara kolay bir şekilde takılabiliyor. Kaybolan nesne veya evcil hayvanınızı bulmak için yapmanız gereken tek şey, cep telefonunuzdaki zil düğmesine tıklamak ve daha sonra Galaxy SmartTag'de çalmaya başlayan zil sesini takip etmek.



    Samsung takip cihazını tanıttı: Galaxy SmartTag



    İnternet bağlantısına gerek duymuyor



    SmartThing Find hizmeti ise akıllı telefonlar, tabletler, akıllı saatler, kablosuz kulaklıklar ve diğerleri dahil olmak üzere tüm Galaxy cihazlarının konumunu izlemenizi sağlıyor. Yan odada veya başka bir ülkede olup olmadığına bakılmaksızın, bu cihazların konumunu haritada görüntülenebiliyor. Aynı zamanda cihazların internete bağlı olmaları bile gerekli değil. Çünkü hizmet Bluetooth Low Energy (BLE) ve Ultra-WideBand (UWB) teknolojileri temelinde çalışıyor ve en yakın Galaxy cihazlar üzerinden kayıp cihazların konumunu belirleyebiliyor.



    Samsung takip cihazını tanıttı: Galaxy SmartTag



    Kayıp cihaz yakınlarda bir yerdeyse, SmartThing Find özel bir arama modu başlatmanıza izin veriyor. Aradığınız cihazın sinyal seviyesi akıllı telefon veya tablet ekranında görüntüleniyor ve sinyal ne kadar yüksekse, cihaz o kadar yakın anlamına geliyor. Bunu çocukken oynanan sıcak-soğuk oyununa benzetmek mümkün. Ek olarak, aramayı daha da basitleştirmek için kayıp bir cihazda bir ses sinyali de tetiklenebiliyor.



    Samsung takip cihazını tanıttı: Galaxy SmartTag



    Çoklu paketler halinde de satılacak



    Tüm bunlara ek olarak SmartTag'lerle çeşitli IoT cihazlar da kontrol edilebiliyor ve örneğin evinizden henüz içeriye girmeden ışıkları açabiliyorsunuz. Samsung, SmartTag ürününü tekli, çiftli ve dörtlü paketler şeklinde satışa sunacağını açıkladı. Siyah, beyaz, yeşil ve pembe renk seçenekleri ile raflara çıkacak olan ürünün 120 metre Bluetooth menziline sahip olduğunu da belirtelim. 280mAh kapasiteli pili ise 280 güne kadar kullanım ömrü sunuyor.



    Galaxy SmartTag'in 29 Ocak 2021'den itibaren tekli 29.99 dolar, çiftli 49.99 dolar ve dörtlü 84.99 dolarlık fiyat etiketiyle ile satışa sunulacağını da belirtelim.









  • Maliyeti ne kadar acaba da tekine 30dolar fiyat biçilmiş
  • 30 dolar fazla gibi
  • Kime gore neye gore 30 dolar ?
  • O zaman motorsikletin çalınma ihtimaline karşı kullanılabilir ??

  • quote:

    .....Yan odada veya başka bir ülkede olup olmadığına bakılmaksızın, bu cihazların konumunu haritada görüntülenebiliyor......


    Hawaii'de unuttuğum valizimi Türkiye'den görebilir miyim? Yazıdan bunu anlıyorum.

  • Sadece Bluetooth çekim mesafesi kadar algılama yapıyor. Bence gpsli versiyonu çıkmalıydı. Bluetooth 50 metreden sonra sinyal vermiyor.
  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarıyla başka bir samsung telefonun bluetooth menzilindeyse de sana bilgi veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.