Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı açıkladı: Hafta sonu komple sokağa çıkma yasağı uygulanacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
14.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gun kullanıcısına yanıt

    enflasyon oranı da doğru değil ona da böyle tepkili misin ? tepkilisindir ya bu arkadaşlar gibi partizan değilsindir bence.


    enflasyon doğru diyorsan bu %28.1 niye ?


    Cumhurbaşkanlığı 2021 bütçesi 4 milyar lira - Sondakika Ekonomi Haberleri (hurriyet.com.tr)

  • Dünyada korona tedbirleri konusunda bunlardan daha yalancı ve beceriksiz bir hükümet daha görmedim

  • Tam kapatma olmadan önüne geçmek imkansız tabii denetim de çok sıkı olacak. Sokağa çıkma yasağı var herkes dışarda ne anlamı var ki bunun.


    Ayrıca bizim bulunduğumuz apartmanda 3 daire karantinadaydı adamlar hergün dışarıdaydı. Asansörü bile hergün kullandılar denetim 0. Sen adamları evine yollarsan adamlar gezer durur.

  • Millet işsiz, günlük yevmiyeyle çalışanlar aç. Hala eve tıkılalım diyorlar. Evde bedava mı yaşanıyor? Devlet para vermiyor öyle kapanalım demek kolay.

  • Forum cahil cühela dolmuş. Buraya da kısıtlama getirilmeli artık. Birisi neden maske takalım der, öteki devletin problemi der, birisi miting yapıldı kimse ses etmedi bence artık maske takmıyorum inadına der. Yasak koysalar özgürlük gitti diye bağıranlar var, yasak olmayınca da artık çok geç kalıyor hükumet cebini düşünüyor diyen var. Var da var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam kapanma hem çözüm değil hem ekonomi zaten kötü imkansız.

    Ama bari haftasonu tam kapanma olsaydı , fırın , market vb herşey dahil.

  • zaten aciklamalarda diyorlardi bu vaka sayilari semptom gösterenler demislerdi şimdi bütün pozitif çıkanlar sayıldı çünkü diğer ülkeler de aynısını yaptı belirti göstermeyene test yapmadi bizde testi yaptik belirti göstereni vaka sayisina ekledik belirti göstermeyende ev karantinasına bunu anlamak çok mu zor aşı gelince adamlar pozitif vaka sayilarini istediler.

  • Senkron2 kullanıcısına yanıt

    Okulöncesi ilk kapanması gereken yerken son kapandı

    Çalışan annelere müjde!!!!! Dendi

    öğretmenlerin hepsi pozitif oldu .

    Ne maske ne mesafe bilir bu çocuklar.

    Okulöncesi ve ilkokul sene sonuna kadar açılmaması lazım

    Başlarım çalışan annesi babasına

    Canlar gidiyor!! Herkes bu dönemde çocuğunu bir şekilde idare edecek .

    Şu ortamda düne kadar 10 tane ev hanımı sırf çocuğuna bakmamak için okula gindrriler

    Aileleri pozitif oldu.

    Bizim insanımız da maalesef olmaz az bilinç bile yok .bu devirde nasıl gönderirsin çocuğunu okul öncesi ne


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bak ya halkin cogunlugunun cahil dusuncesiz bir ulkedeyiz . Hukumet ne yapsin yani her + cikananin evine polismi diksin hücreyemi atsın .Halk burdada anlayacagiz sekilde oldukca cahil .yetiskin birey bunu kavramalı ve evinde anlayisli olup oturmali dogru olani budur .Cogu arkadasim doktor hastane personeli , hivli hepatitli covidli bir suru hastaya bakiliyor onlemi alinca dusunceli sekilde davrandiklari icin kimseyede bise olmadi. keko it kopuk egitim artigi tayfa disarlarda topluluklar olusturmamali asker eglencesi sokaklarda dugun felan olmamali birisi sizi denetlememeli cocuk degil kimse

    Son zamanlarda maske niye takiyoruz avrupada takmiyorlar diyen tipler uredi turkiyede .orasi avrupa sosyal mesafeye toplum iliskilerine dikkat edilen yerler . Burda dibine girene ufak bi sey dersen tartisma cikiyor herkes kendini hakli saniyor çunkü halkinin cogunlugu egitimsiz ve dusuncesiz hukumetin bu konuda kisa vadede yapacagi bir sey yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF52D74F -- 1 Aralık 2020; 8:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu idarei maslahat eskiden ön alınırdı halbuki

  • Senkron2 kullanıcısına yanıt
    dediklerinizden sadece miting kısmına katılmıyorum.o mitinglere giden insanların kendi ahmaklığı,cahilliği diyelim.zorla mı götürdüler? sorun burda işte.virüsün kalabalık ortamlarda bulaştığına inanıyor ama gitmek zorunda olmadığı mitinglere,kongrelere falan gidiyor ahmaklar.

  • Senkron2 kullanıcısına yanıt

    hipnozlanmış ahmaklar gibisiniz aynı

    sanki hastanede yatanlar ilkokul öğrencileri

    sanki virüsler ilk defa bu sene çıktı sanki bundan önce ölümsüz hayat sürüyorduk


    aklınızı başınıza devşirin arkadaşlar sizden istenen sağlığınızı korumanız değil insanlığınızı onlara teslim etmeniz

    sorgulamadan itaat etmeniz

    Erbakan hocanın bir sözü vardı beni anladığınızda dövecek diziniz bile kalmayacak diye

    o günlere doğru gidiyoruz

  • düşün ki ölüm rakamlarını ibb mezarlıklar müdürlüğünden alıyoruz. yok abi herkes kendine dikkat etsin bence. kendimizi siyasal bir girdabın içine bırakırsak ölüp gidicez. dünyaya reklam yapacam diye millete maske dağıtamadılar bunlar. ülkeyi kapatamıyor çünkü o ekonomik güce sahip değil. avmler bile kendini kapadı düşün. utanmdan vaka sayılarını çarpıtıp yalan söylediler. başka ülkedeki adam demez mi bir günde nasıl bu kadar vaka var, yaladınız mı birbiriniz...ama sonuca bakarsanız tek sorumlu bilim kurulu.

  • onboardx O kullanıcısına yanıt

    Tamam. Sonuç olarak? Varacağımız yer? Konunun ana fikri?

  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Şunu kısıtla bunu kısıtla tiktoktaki ergenler abuk hareketler yapıyor yasaklansın imgurdan mazallah zorno izliyorlar yasaklansın falan filan Türkiye'de neredeyse bütün siyasi görüşlerden sansürü savunanlar var öyle ya da böyle herkes Hitler Jr. olma peşinde, hoşuna gitmeyen şey yasaklansın istiyor, yandaşların böyle yapması pek şaşırtıcı değil ama bazı muhalif geçinenerin de hem yasakları eleştirip hem Stalincilik oynaması biraz tuhafıma gidiyor. Burada size özel yazmıyorum bunları ama forumun bitki örtüsü Stalincikler olmaya başlamış gibi hissediyorum, hoşuna gitmeyen bir şey olursa ahlaktan veya fedondan falan dem vurup hemen rütük el atsın buna diye zırlamaya başlayan bir güruh var siyasi görüş fark etmeksizin. Forumda cahil çoksa bloklar geçersiniz hocam, veya dayak arsızı değilse gerçekleri yüzüne vurduğunuz zaman suspus olur zaten, hem de dış minnak DH adminleri konularımızı soykırıyor diye mağduriyet yaratamazlar. İnternet'in olayı zaten TV, radyo gibi ağzınıza kürekle bilgi tıkılan bir medya aracı değil, herkesin (teoride) rütük sansürüne ve haraçlarına maruz kalmadan kendini ifade edebileceği bir alan olması. Kendi görüşlerini (tercihe bağlı anonim) bir biçimde ifade edebileceğin bağımsız bir web sitesi oluşturmak hiç de zor bir şey değil, armuttaki wordpress'cilere de para kaptırmanız gerekmiyor, sadece bir vps kiralamanız lazım. O yüzden tasvip etmediğimiz davranışlar her zaman internet ortamında olacaktır ve olmalıdır, yetişkin bireyler olarak biz de her önümüze gelene balıklama atlamamalıyız.




  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

    Ne yani ölen sayısı az açıklandı diye mi yaydınız hepiniz şimdi?

    Özrünüz kabahatinizden büyük o zaman kardeşim.


    Hayatını kopla sizin ya yok ölen sayısı az açıklanmışta. İnsanlar o yüzden maske takmamış da...

    Bahaneye bak. Koca koca, üniversite, yüksek okul eğitimi almış adamlar bunları söyleyenlşer bir de.

    Ölüden bile siyaset yapacak hale gelmişsiniz artık.

    Neyse senin gibilere 2-3 cümleden fazlası zul benim için .Hadeee...

  • Cumartesi pazar marketler fırınlar filan açık olacakmı. Markete fırına diye çıkıp gezeriz...

  • storm350 S kullanıcısına yanıt

    Türkçe yazarsan daha iyi anlaşılabilirdi söylediğin. Neyse hadi canım yav he he.

  • balomer kullanıcısına yanıt
    Bir laf vardır ya sen ne söylersen söyle karşındaki kapasitesi kadar anlar diye. Şuan onun hayat bulmuş halisin. O virüs tedbirini anlayamayacak çocuklar evde kucaktan kucağa öpücük manyağı oluyor dolayısıyla virüs böyle böyle yayılırken sürat kazandı. Umarım bu detayı anlayabilirsin
  • balomer kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir düşünce yapınız var anlamıyorum. Haklısınız hastalıklar eskiden de vardı ama çoğu bulaşıcı hastalık bebekken yapılan aşılar ile yok edildi. Şimdi çoğu bulaşıcı hastalığa karşı bağışıklığımız var.


    Ama virüsler mikroplar bakteriler de bulaştıkları canlıda evrim geçirip yeni özellikler kazanabiliyor. Veba sars mers covid gibi birçok salgın hastalık uzakdoğu kaynaklı. Belkide ordaki insanlar bu virüslerin doğal taşıyıcısı olan vahşi hayvanlar ile çok içli dışlı olduğu için insana bulaşma ihtimali daha fazla.


    Mesela aids hastalığını yapan hiv virüsünün yıllardır tedavisi bulunamadı.


    Ortada tedavisi kesin bulunmamış ve hava yolu ile bulaşan bir virüs var. Hastane yoğunluğunu azaltmak için devletimiz kısmı karantinalar uyguluyor. Kimse sizden insanlığınızı tesmin etmenizi istemiyor. Azcık sıkın dişinizi...

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.