Şimdi Ara

Milletin partisi diye geçinin AKP UKOME'de taksi kiralama teklfini reddetti. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
18.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
478 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5000 yeni taksi, 750 minibüs ve 250 dolmuşun taksi dönüşümü vardı. Normalde bunlar tek oylamayla oylanması gerekirken İmamoğlu ayrı ayrı oylattı. Bu halde de reddettiler.

    Gebze - Harem minibüsçüler dernek başkanı Rami Yılmaz bakın ne diyor.

    "Ayırmıyor, ayırmıyor diye sürekli söyleyen insanlar... Bugün Ekrem başkan ayırdı yine red verdiler.
    Bazı hükümet temsilcileri oturdu masalarda hepsiyle tek tek görüşülmüş. " Biz bu minibüsün dönüşümüne karşı değiliz" demişler. Bugün burda çıkmış şov yapıyorlar."

    Akpliler ezberden konuşuyor da bakalım daha neler çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda yaşamayan adam bu konuya yazmasın. İşe giderken Gülbaharda 1 saat taksi beklediğimi biliyorum. Gelen de almıyor levent yakın oraya girmem trafik oluyor diye. Bunların rahatlığı neden biliyor musunuz? 20 metre sonra onları bekleyen başkası da var... Bu düşüncede adamlara 6bin değil 26bin taksi gelse üzülmem. Batsınlar umrumda değil. Sadece kaliteli hizmet beni ilgilendirir. İyi ki Ekrem e oy vermişim. Kudurtuyor akitleri. Hahahaha
  • Şehirde bi dünya pkklı taksici var. Bunlara yenisini ekleyecek maalesef vefa borcu olarak. O yüzden karşı çıkılıyor.

    Kaldı ki taksiden önce acil olarak toplu ulaşıma el atılmalı, adam tutturmuş taksi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 27 Kasım 2020; 23:27:42 >
  • Mansur kazanırsa 20 bin pekakalı alacaktı göya.
    Mansur ve Ekrem’in bizi bu iftiracı siyasal islamcılardan kurtarması çok iyi oldu. Birlikte hareket etmeye devam ederler umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın Kadıköy’de bir akşam arkadaşlarla içtik. Sahile yürüdüm, taksiye binmek istedim. Baktım Taksilerin hepsi dolu ama gitmiyor. Adam bana nereye gideceğimi sordu ‘Çamlıca’ dedim. Beni en öndeki Taksiye aldı. Ön biri oturuyor, arkada ben :) Neyse Çamlıca’ya geldik benden 30-35 lira parayı aldı. Meğer devamında da adamı Şerifali’ye bırakıp ondan da Kadıköy-Şerifali parası alacakmış. Ben indikten sonra taksimetreyi sıfırlayıp öyle ücret al adamdan. Kimse kusura bakmasın, hepsini aynı kefeye koymuyorum ama o gece içkili olmasam zaten arabam altımda olurdu ve o Çakal’a paramı kaptırmazdım. İmamoğlu iyi yapıyor bunlara. En azından kötü şartlarda olan düzgün şoförleri de kurtarmış olacak. Adam akşama kadar gideri çıkarıp artıya geçmek için bir taraflarını yırtıyor, adeta yarışıyor. Bundan kurtulmaları dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknode

    Yazın Kadıköy’de bir akşam arkadaşlarla içtik. Sahile yürüdüm, taksiye binmek istedim. Baktım Taksilerin hepsi dolu ama gitmiyor. Adam bana nereye gideceğimi sordu ‘Çamlıca’ dedim. Beni en öndeki Taksiye aldı. Ön biri oturuyor, arkada ben :) Neyse Çamlıca’ya geldik benden 30-35 lira parayı aldı. Meğer devamında da adamı Şerifali’ye bırakıp ondan da Kadıköy-Şerifali parası alacakmış. Ben indikten sonra taksimetreyi sıfırlayıp öyle ücret al adamdan. Kimse kusura bakmasın, hepsini aynı kefeye koymuyorum ama o gece içkili olmasam zaten arabam altımda olurdu ve o Çakal’a paramı kaptırmazdım. İmamoğlu iyi yapıyor bunlara. En azından kötü şartlarda olan düzgün şoförleri de kurtarmış olacak. Adam akşama kadar gideri çıkarıp artıya geçmek için bir taraflarını yırtıyor, adeta yarışıyor. Bundan kurtulmaları dileğiyle.

    Çok iyi niyetlisiniz. 5000 tane taksi şöförü çiçek gibi olacak, sonra diğer taksi şöförleri insanca ortamda çalışacak öyle mi? Ekrem Başkan konuşurken öyle bir manipule ediyor ki hiç biriniz oturup gerçekten bu mümkün mü diye sormuyorsunuz. Her zaman eleştirdiğimiz AKP koyunlarından farkları yok böyle düşünenlerin.


    Zamanında AKP'nin yaptığı gibi belediyede, belturda, parkta çalışılıyor gösterilen troller işe sokulacak. Gidin belediyelere bakın kaç kişi hakkını vererek çalışıyor, günde 2 saatten fazla mesai yapan 100 kişide 50 kişi çıkarsa adımı değiştireceğim.


    Gerçekten çalışan emekçi memur kardeşlerimi tenzih eder onlardan özür dilerim.


    Ekrem Başkan CHP liderliğine oynuyor, reddedileceğini bile bile böyle bir oyuna girişmesi tamamen PR çalışması, siyasi rant. Bu teklif her türlü Ekrem Başkana yaradı, kabul edilse trollerini sokacaktı İBB'ye, reddedildi yine problem yok ismi eskimiyor, hep haberlerde. Mansur Başkan'ın bir adım gerisinde her zaman, bu onu muhtemelen endişelendiriyor.





  • Taksiciler yakında parti kurar benden demesi
  • Taksi lüks bana. O parayı verecek param yok. Ucuzlasın diye bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama engel olunuyor. O değil de taksi artarsa trafiğe etkisi çok olur mu acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak şey basit taksiye binmeyin .
  • İmamoğlu birşey yapmıyor diyenlere gelsin her fursatta hatirlatmak lazim
  • Efsane bir yayın olmuş , Ekrem İmamoğlu söz verdiği iki grubu açıklıyor (6. dakikadan itibaren).

    Ayrıca gerçekler bilinmesin , yayın yapılmasın diyenleri de herkes görüyor.

    Taksi baronlarının savunucularını görüyoruz.5-6 bin yeni taksi ( en az 18000 istihdam) neden kaliteyi arttıracak çünkü denetlenecek , merkezi yönetilecek.

    Taksicileri savunan tiplere bak hepsi mecbur kalsak kendimiz bile araçlarına binmek istemeyeceğimiz tipler.Değil sevdiklerimizi emanet etmek.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 28 Kasım 2020; 7:17:45 >




  • Zaten sorunda burada ve bundan öncesinde değil mi zaten?


    Ne zamanki sencilliği ve bencilliği bıraktık. Ne zaman halkçı olduk. İşte o zaman güzel günler göreceğiz. Halkımın yanındayım demek yetmez. Göstermek gerek!!!

  • Ekstra taksi plakası gerekli ama kiralama sistemi ranta adam kayırmaya fazlasıyla açık.

    Kim kiralayacak? Hdpkklı şöförlere peşkeş çekilecek. Diyet ödeyecek tabii; hdpkk seçimi %25 oyu olan chpkk ya kazandırdı şimdi diyetimde diyetim diyor.

    Ekreminde işi zor diyet ödemekle uğraşmaktan iş yapamıyor garibim.
  • Size basil ahlaksiz pis insanlar oldununuz ey akpliler? Adam size 800 bin kusur oh fark atmis. Akp kalesi fatihi bile almis.


    Pkk sevici ariyorsan akpye bak, pkk liderinin mektubunu okuyan, kardesini devlet tvsine cikaran, sinira pkk mahkemesi goturen, cozum sureci diye hendek savasinda onlarca insani olduren parti degil mi akp..


    Ekrem baskan size guzel joyful kudurdunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Ekstra taksi plakası gerekli ama kiralama sistemi ranta adam kayırmaya fazlasıyla açık.

    Kim kiralayacak? Hdpkklı şöförlere peşkeş çekilecek. Diyet ödeyecek tabii; hdpkk seçimi %25 oyu olan chpkk ya kazandırdı şimdi diyetimde diyetim diyor.

    Ekreminde işi zor diyet ödemekle uğraşmaktan iş yapamıyor garibim.

    İhaleler açık yayınlanıyor , bu kadar şeffaf.

    Peşkeş'i biz 1994'den beri görüyoruz.

  • mgora kullanıcısına yanıt

    Hocam adam chpkk yazıyor sende ciddi cevap veriyorsun, boşver.ypg liderini kim Ankara da konuk edip sınırdan ypg askerinin sevkiyatını yönetme emri verdiyse odur pkklı.Ya da valilere emir gönderip askeri kışlaya hapseden kimse odur pkklı


    Boşver bu tür provakatif mesaj yazan şahısları, ciddiye almaya değmez.Blokla geç, artık bunlara kimse inanmıyor, kendileri yazıp kendileri okuyorlar.Çoğu insanın blok listesinde bu kişiler zaten, kimse görmüyor yazdıklarını




    Çoğunun kafası böyle çalışıyor  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiretinMarjinalCocugu -- 28 Kasım 2020; 12:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstanbul da oturanlar daha iyi bilirler ama anladığım kadarıyla İstanbul da taksi sorunu yok taksici sorunu var ve bu durum rekabet ile çözülmeye çalışılıyor. Yani net çözüm bundan ziyade taksicilere yaptırımlarla olur. İstenilen yerlere götürmeyen taksiciler, sıkıntı çıkaranlar ortadan kaldırılsa bu iş rahat çözülür gibi. Yeni taksi vermek trafiğe yükten başka birşey olmaz. Kaldıki İstanbulun trafiği ortada.

  • Klasik siyasal islamcı haraketi. Eşin dostun tanıdığın çıkarı, milyonlarca kişinin çıkarından daha önemli.

    100 liralık trafik cezasının ödeme tarihini 1 gün geçirsek faizi direk döşüyorlar. Yandaşa gelince bilmemkaç milyarlık vergiyi cezayı tek kalemde siliyorlar.

  • formun ergenleri yine burada hükümet yıkmaya başlamış..birde yine utanmadan cahillik edebiyatı yapıyorlar...aynı ekrem imamoğlu ve kılıçdaroğlu seçimden önce taksilerin mafyada olduğunu bilmiyordular sanırım...ayaklarına kadar gidip sizin haklarınıza kimse dokunamaz yanınızdayız bize oy verin rahat edin derken...ama yalan insanın karakteri olunca sorun değil..seçimden önce öyle şimdi böyle..adamlarda kapılarına dayanıp serefiniz varsa sözünüzde durun diyorlar..haksızlarmı...adam ister parababası ister kredi çekerek borç alarak taksi plakasına 2 trilyona yakın para ödeyen biri..sen şimdi kendi rantın için 6000 plaka daha çıkar ve adamların trilyolunu çöpe at..bu adilmi..kim o insanların hakkını koruyacak..iti nün raporu ortada..hadi onuda boşver zaten içinden çıkılmaz istanbul trafiğine girecek 6000 araçı düşünün birde.geldiği 2 seneye yaklaşan can ataklının deyimi ile çapsız belediye başkanı istanbullunun gündeminde olmayan taksiyi çıkarı için öne alacağına tıklım tıklım otobüslere metrobüslere tranvaylara çare bulsun,2 ay sonra bitecek su derdine kafa yorsun,1 milyae 18 milyondan 240 milyona düşürdüğü deprem bütçesi ile ne yapacak onu anlatsın..hani yılda 20 000 konut yapacaktı..daha projesi yok..bıraksın avrupaya ergen ingilizcesi ile ülkesini kötülemeyi belediyeceilik işine baksın..sonra menemen chp li belediyesi gibi yalova gibi içini boşaltırlarhaberi olmaz !!!! yada chp şişli belediyesinde olduğu gibi pkk lılar doluışur ruhu duymaz !!! işine baksın yeter





  • İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası, İstanbul 3. İdare Mahkemesi’ne başvurarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) kararı ile düzenlenen Toplu Ulaşım Hizmet Kalitesi Değerlendirme Sistemi’nde (TUDES) yer alan bazı maddelerin iptalini ve yürütmesinin durdurulmasını istedi.

    İptali istenen maddeler arasında tecavüz ve benzeri toplumda infial yaratabilecek yüz kızartıcı eylem veya davranışlarda bulunulması halinde suçu işleyene TCK kapsamında verilecek cezaların haricinde suçu işlememiş olan tarafa da ceza uygulanmasına ilişkin 9’uncu maddenin yer alması dikkat çekti.

    Haksız kazanç sağlanması, yolcunun dolandırılması halinde, eylemi gerçekleştiren sürücünün araç kartını süresiz iptal eden ve ek olarak aracın 7 gün izin belgesinin askıya alınmasını içeren 17. maddenin de iptali istendi.

    Yolcuya, denetim görevlilerine, diğer sürücülere veya üçüncü şahıslara fiili saldırıda bulunulması, kavgaya karışılması, kişilerin darp edilmesi durumunda taşımacı ve şoförlere ayrı ayrı ceza uygulanmasına ilişkin maddenin de iptali talep edildi.

    İBB sözcüsü Murat Ongun, karara, “Açılan bu dava tecavüz, cinsel taciz, yolcuya sahte para verme, darp etme, dolandırma gibi suçları işleyenlere İBB olarak verilen cezayı kaldırtmak maksatlıdır. Takdiri İstanbullulara bırakıyoruz” sözleriyle tepki gösterdi.

    Haber temmuz ayına ait. Adamların iptalini istediği maddelere bak. Bu zihniyettekilerle hangi sistemi iyileştireceksiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.