Şimdi Ara

Araba Yatirim Degildir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaya1983

    Hocam sattığı aynı araçtan niye alsın ki?170 e sattığı aracın yerine 120 ye alır onu da 1 ay sonra 150 ye satar.Sonra 80 e alır bu sefer de 120 ye satar.Amaç sürekli aynı araca sahip olma mantığı üzerinden gidersek yanlış.Adamın derdi aynı araca sahip olmak değilse ve arabayı sattıktan sonra yatırımını başka yerlere harcıyorsa neden kar olmasın ki?Bu adamların çoğu zaten al sat mantığına göre alım satım yapıyor.Arabadan ettiği karı başka yere harcıyorsa ve sürekli farklı farklı araç alıp kar ediyorsa gayet de kar edebilir.Herşeyin fiyatı araba gibi katlanmıyor.Arabadan kazandığını başka yerde değerlendirdiği takdir de bal gibi de kar eder.



    Alıntıları Göster

    110 K ya aldığı arabayı 170 bine sattı. Sonra 80 K lık araba aldı. Ama şimdi 80 K ödediği araba 5 ay önce 35 bin TL idi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • temmuzda 180 bine sipariş ettiğim renault megane sedan touch EDC 115 ekran+ far ışık paketi + koruma zalasyon paketi + buyuk ekran geri gorus paketi vs aracım , sadece sipariş ettim ve dun geldi. ancak şehir dışında oldugum için teslim alamadım. bu gun aracın fiyatı 320 bin. hiç binmedim. sadece sipariş edildi, üretildi geldi. şimdi bu yatırım değil mi ? elimi öpene 300 e bırakırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    temmuzda 180 bine sipariş ettiğim renault megane sedan touch EDC 115 ekran+ far ışık paketi + koruma zalasyon paketi + buyuk ekran geri gorus paketi vs aracım , sadece sipariş ettim ve dun geldi. ancak şehir dışında oldugum için teslim alamadım. bu gun aracın fiyatı 320 bin. hiç binmedim. sadece sipariş edildi, üretildi geldi. şimdi bu yatırım değil mi ? elimi öpene 300 e bırakırım.

    300 bine ev aldim simdi 450 bin lira oldu 8 aydirda kira aliyorum 1800 tl  .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin yatırım olmadığını bilmeden yatırım hakkinda ahkâm kesmek de ilginç olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, bilmukabele...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.