Şimdi Ara

AMAZON.COM.TR diye yazılır ADAM diye okunur... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
3
Favori
24.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk deneyimim satıcısı amazon.com.tr olan elektrik süpürgesi almak oldu
    1700₺ lik philips süpürge.
    Süpürge bi geldi direkt orjinal kendi kutusunda. Dışında streç film bile yok bırak baloncuklu poşeti.

    Yani amazon ilk alışverişte bana güzel izlenim bırakmadı.

    Yine ayni paralara gittigidiyordan kazanli ütü aldik. Kutusu daha küçük süpürgeye gore. Satıcı da normal vatandaş. Çok kalın baloncuklu poşete sarmış ayağında top niyetine oyna bir şey olmazdi kutuya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden Avrupa merkezli alisveris siteleri ulkemize gonderim yapiyorlardi , sonralari bizim necip kardeslerimiz iyi niyeti suistimal ettikten sonra adamlar gonderi yapmayi birakti, eger tencere , supurge alip 2-3 ay kullanip hevesini aldiktan sonra iade edersen. Belli bir sure sonra adamlar ya kacar ya da oyle kele boyle tarak der yerliler gibi is yapmaya baslar.

  • Ben 10 ay kullandığım telefon bozulunca servise kvk ya gittim imei faturada yok deyip almadılar
    Amazona bildirdim uğraşmayın para iadesi yapalım dediler ve yaptılar :) 3 hafta oldu adamdır amazon bugün de philips 4k tv aldım amazon dan ama suistimal olursa değişirler Apple İn en ufak arızaya telefon değişiminden yıllar önce gına getirip tamire girmesi gibi olması kaçınılmaz olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 16 Ekim 2020; 23:39:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bir detaya takıldım. Burada Amazon Türkiye için söylenen övgü dolu sözler, Amazon'un kendi sattığı ürünler için mi, yoksa esnaf vb. diğer ne idüğü belirsiz mağazaların Amazon'da sattığı ürünlerde de geçerli mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 860 Evo 500 GB SSD almıştım 1 ay kullandım bu süre içinde 2-3 kez kendi kendine kapandı. Sadece sorunu yazdım kendilerine ve bize gönderin ücret iadenizi yapalım dediler ve yaptılar. Amazon bambaşka bi mecra bu işte. Satıcının Amazon olduğu ürünleri tercih ederseniz problem yaşama şansınız resmen sıfır.

  • Daha çok amazon Almanya ve Amerika dan alışveriş yapıyorum. 3-4 kez benzeri olaylar başıma geldi.

    Ampul aldım Amerika dan, bakmamışım özelliklerine yani benim hatam 110v geldi. Dedim iade edebilir miyim gerek yok paranız iade, ampullerde sizde kalsın dediler, yok olmaz felan dedim dinlemediler parayı son kuruşuna kadar yatırmışlar öyle az buz para da değildi. Gittim aynı ampullerin 220v olanını Amazon Almanya dan aldım. 110v olanlar da öyle hala duruyor.

    Yine Amerika dan akıllı saat almıştım zamanında fiyatı da indirimliydi çok uyguna gelmişti ama ne olduysa kargo bir türlü gelmiyor bekle Allah bekle. Neyse dedim 1 ay oldu neden gelmedi diye mesaj attım dediler kargoda problem oldu paranız iade. Yok öyle olmaz ben saatimi isterim diyince tekrar satın alın dediler. Dedim aynı fiyata değilki fiyatı artmış, dediler siz alın biz size aradaki farkı iade edeceğiz. Hakikaten aldım sonra aradaki fiyat farkını geri yollamışlar kartıma.

    Bir de yine Amerika dan kulaklık almıştım ilk alışverişimdi kulaklık gelmedi bir türlü ama Türkiye ye girmiş görünüyor. Mesaj attım dediler kargo firmalarıyla görüşün o zamanlar hangi kargoya verecekleri önceden belli değil Aramex diye aracı firma var. Neyse aradım tüm kargoları adıma kargo yok. Dediler birkaç gün daha bekleyin eğer kargo gelmezse paranız iade olacak. Neyse Aramex i aradım kargoyu bulabilir miyiz diye onlar da baktılar. Sonunda bir kargo da çıktı ama adım ve adresim eksik yazıldığı için bulamamışız ilk zamanda. Dedim para iade etmeyin kargoya ulaştım sonunda bulduk diye. Demesem para göndereceklerdi yani.

    Bunlar da böyle bir iki memnuniyet anılarımdır.

    Şimdi bedava deseler internetten başka yerden alışveriş yapmam yıllardır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornavida -- 16 Ekim 2020; 23:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Samsung 860 Evo 500 GB SSD almıştım 1 ay kullandım bu süre içinde 2-3 kez kendi kendine kapandı. Sadece sorunu yazdım kendilerine ve bize gönderin ücret iadenizi yapalım dediler ve yaptılar. Amazon bambaşka bi mecra bu işte. Satıcının Amazon olduğu ürünleri tercih ederseniz problem yaşama şansınız resmen sıfır.

    Amazon'un cevabı efsane yalnız almayı düşündüğüm ve herkesin birbirine tavsiye olarak verdiği Evo 860'ın arıza yapması çok üzücü ve şaşırtıcı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durum baska ürün kategorisinde bende de oldu, detay vermeyeyim yoksa suistimal olur ama amazon sağolsun iade de tek bir sıkıntı bile cikartmadi ve bundan sonra ürün almadan amazon fiyatina bakiyorum mümkün olduğunca amazon dan alamaya çalışıyorum,... Umarim diğer firmalar ibret alir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadığım direk Amazon dan satılan ürünler ile alakali. Ama diğer yandan esnafın saattigi ürünlerinde Amazon arkasında duruyormuş arkadaşların yaptığı yorumlara göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburda kadar lanet totosu kalkmiş bir firma daha yok, Amazon inşallah o şeref yoksunlarına güzel bir yumruk atar.


    Sırf bu adamlıklari icin prime alasım geldi 🥰🥰😘😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Amazon'un cevabı efsane yalnız almayı düşündüğüm ve herkesin birbirine tavsiye olarak verdiği Evo 860'ın arıza yapması çok üzücü ve şaşırtıcı.

    Alıntıları Göster

    Benimde beklediğim bir şey değildi. Aslına bakarsan daha iyi oldu, çift Nvme2 kullanıyorum, Corsair MP510 960GB ve Samsung 1 TB Evo Plus. Onu çok yükle sil yapacağım alan için almıştım 594 TL'ye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 17 Ekim 2020; 0:3:24 >




  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ilk tr ye geldiği günlerde yaptınız alışverişi yoksa Amazon uzun zamandır bütün ebatlara uygun koli basıyor kendi markası adına yani tırnak makası alsanız da, Full tower PC kasasida alsanız kendi özel kolisinde gönderiyor. Kendim deneyimledim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekirin kullanıcısına yanıt
    Hayır 2 hafta önce falan aldım yeni yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon inanılmaz bir şirket bunu her an hissettiriyorlar geçen gün 3 yıl önce amazon abd sitesinden aldığım philips traş makinesi bozuldu. Bende haliyle servise götürdüm. 3 gün sonra philips yetkili servisi bu ürün yurtdışı menşeli buna parça tedarik edemeyiz dedi. Ulan dedim durdul yere masrafa gircez, malum korona traş makinelerinin fiyatı uçtu gitti. Sonra aklıma cihazı amazondan aldığım geldi. Durumu anlatan bir mail attım amazona yetkili servis parça tedariğinde bulunamıyor ne yapabiliriz bunun için dedim. 2 saat sonra yaşadığınız problem için çok üzgünüz sipariş tutarını kartınıza iade ediyorum lütfen yeni bir ürün sipariş edin onuda karşılayacağız diye mail attılar ben sadece parça tedariği için bir yol sunarlar diye beklerken adamlar tüm ücreti ikiletmeden iade etti sizde kalan ürünüde geri dönüşüme verebilir tamir edebilir çöpe atabilirsiniz dediler yuh dedim adamlar farklı bir seviyede.. durumu suistimal etmemek adına yeni sipariş geçmedim ve amazon türkiyeden yeni bir traş makinesi aldım. Demem o ki efsane bir sistemleri var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Benim başıma hiç gelmedi ne söylesem yalan olur. :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada yazılanlar gerçek mi,ironi mi,makara mı? Özellikle tuvalet peçetesi iade konusu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten Amazon'u tebrik ederim. Bu arada ben Hepsiburada üzerinden eliptik bisiklet almıştım ve Ceva Lojistik denen saçmalık firma ile gönderdiler. 6'sında teslim edilecek olarak gösterilen ürün 11-12 oldu hala yok. Her aramamda yarın deyip durdular. Sonrasında e-postalara bile cevap vermez oldular. En sonunda Google ADS üzerinden reklam verdim ve linkini attım hemen özür dileyip ertesi gün kargomu teslim ettiler. :) Ceva Lojistik firmasından uzak durun.

  • ne alakası var hb den bi kaç ürün almıştım 40 küsür liralık bir üründü dedim durum bu bekletti dönüş yaptı hesabınıza iade yapıyorum onaylıyormusunuz falan filan ürün ne olucak dedim sizde kalabilir efendim dediler ve konu kapandı. üründe çok amaçlı topuz stanley tornavida mıknatısı kırık geldi.

  • Amazon iyiki Türkiyeye geldi. Diğer firmalar belki örnek alırlar amazonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyola 4 gündür bi ürün iade edemedik mng kargo çok rezil,benzer olay başıma geldi verilen iade kodu mng kargo kabul etmedi sonra ki gün yeni kodu kabul etti şimdide ürün yola çıkması için 2 gündür şubede bekliyor rezil olduk resmen.

    Tüm alışveriş siteleri mng ile anlaşmış sanırım.

    Mng kargodan vazgeçene kadar çok uyguna bi şey bulunmadığı sürece alışveriş yapmıcam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.