Şimdi Ara

İlave Gümrük Vergisinin Süresi Uzatıldı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
16.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rebelxn kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 27 Eylül 2020; 23:5:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençlerimiz oyunlara bağımlı olmasın diye yapıyor Sayın Cumhurbaşkanımız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolarla mı maaş alıyorsunuz,Euro mu kullanmak zorundasınız diyenlerden sonra şimdiki beklediğim tepki şudur soğuk savaş var ey ahali birlik olmalıyız biz bize yetmeliyiz başka ülkelere para yedirmemeliyiz (çünkü biz yiyeceğiz paralarınız fazlasıyla) . Ey sony sen kimsin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • İlave Gümrük Vergisinin Süresi Uzatıldı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu zamana kadar halkın yararına bişey yapıldığını gördünüz mü ? Siz koyulan verginin düşüceğini hayal bile etmeyin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes bile alamayacağız
  • Ben bu devleti anlamıyorum. Normal de 1000 kişi alacak ise şimdi belki en fazla 50 kişi alacak. Yine vergi kazanamayacak. Hadi döviz çıkmasın diye yapıyor desek. Zaten dövizler yastık altında tutturuyor lar zorla vergi ile bilmem ne ile. Yine bir faydası yok. Zaten bu fiyatlara bu konsolu alanlar ya çok zengin ya sokağa atacak paraları var. Şahsen ben hadi zengin oldum kaziklandim aldım konsolu. Bu sefer birde oyunları var yaglamali. Birde ordan kazık yemeyi düstur edinmem lazım. 800 TL yazık günah 1 oyuna yazık günah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

    Umarım aynı vergi oyunlara da gelir. 500-600 liraya oyun mu olur, bizim milletimiz zengin yapın şunu en az +1000tl, %50 dijital içerik ve eğlence vergisi yapın.
    Oyunlar zaten 700 800 TL minimum bandından girecek next gen e. Artık bilmem ne edition bilmem ne ultimate 1000 TL yi bulur. Onu kafaya takmayın. O halledildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşeceğine inananlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık onu kalıcı bir vergi olarak düşünmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weautx

    Ya bu hükümet niye ugrastiriyor bizi hesap kitapla herkesin maasina el koysun acsinlar her sehrin belli noktalarina aş evi, millet bahcesi parayla marayla ugrasmayalim calışalım karnimizi doyurup yatalim.
    Bişi diyimmi resmen onu yapıyolar zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    Cok şey var söylenecek.. Lakin bizim bu millete ne yapsaniz yaranamazsiniz... Devlet Global dolar kuru ile savaşirken.. halk elindeki Lirasini İHANEt edercesine.. Doviz ile degiştiriyor ? Dolar'dan Eurodan Altindan para kaldirayim diye yatirim yapiyor.. Sonuc Türk Lirasi ezilmekle kalmiyor sürünüyor.. Aslinda kendi ayagimiza sıkıyoruz... ticaret'in nasil yürüdügünü görüyoruz.. Herkes birbirini göndiklemeye calişiyor..Devlet rahat araba ev alsinlar diye TARİHİMİZDE ilk defa ucuza kredi verdi kimisi gitti para cekti Dolara cevirdi.. kimisi euroya ? Yahu sana ev al araba al diye veriyor.. ama nafile. 0,84 kredi faizi iken şimdi oldu 1.50... BİZİM MİLLETE Müstehak... ASLA uslanmayiz..
    2.cisi ekonomiyi albayrak yönetemiyor diyo.. Yahu birader yönetemiyor degil.. Global emperyalistlerin istedigi FAİZİ vermedigi icin Dovizi hortumluyorlar... Ekonomiden anlamayan Herkes oturmuş Yargi dagitiyor.. Hükümet gidince Herşey düzelecek zannediyor.... merak etmeyin..Bati yanlisi bir yönetici gelsin.. Hükümet gelsin.. şimdiki hükümeti cok arayacaksiniz İMF ile anlaştigimiz an.. Döviz saldirilari duracak AMA gelecek 50 senemize ipotek koyacaklar.. SAdece buda degil Üretimlerimize el koyacak.. Onlari durdurup gelin bizden alin diyecek.. yani Anlayacaginiz Arkadaşlar.. 20 sene geriye gidecegiz.. ÜRETİM olmadan... Sadece halka rahat yaşam vericekler.. ama VATAN'i bir bir sömüreekler.. Aslinda cok şey varda.. gülenler olacak küfür edenler olacak...
    Devletin yaptiklarini devletin arka plandaki savaşlarini anlamayan cahillere laf anlatamayacagim.. BEN GÖREVİMİ yaptim. haa Hükümetin Kusurlari varmi var... Halkimizin fedakarlik yapmasini bekliyor.. ama. En büyük hatayi.. Kendilerinin fedakarlik yapmayarak.. herşeyi gariban halktan bekleyerek.. kendi ayaklarina sıkıyor.. hic süphe yokki hükümet bu kafayla devam eder..VERGİ üstüne vergi alirsa 2023'te cok büyük tokat yiyecek... Malesef bizdeki bu vasifsiz.. Muhalefet oldugu sürece.. Kötünün kötüsüne muhtac olmayacka devam edicez...
    Ekonomi hakkında çok eksik bilgin var. Daha doğrusu bilgin yok. Diğer araçlara yatırım yapıldığı için düşmüyor TL. Anlamadığın başka bir konu da Liranın değeri düşüyor. Söyleyecek çok şey var ama kimse salak değil. 2018'de dolar 3.7, şimdi 7.7. Döviz tutan halkla alakası yok bunun. 80lerde döviz almak yasaktı, TL yine değer kaybediyordu. Eğer ekonominin nasıl işlediğini merak ediyorsan, sor açıklayayım ama senin dediğin gibi işlemiyor.




  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Ev, araba almak için kredi alıp nasıl başka bir yere harcayacaksın bunu merak ettim. Bankadan gidip 300 bin isteyeyim ev için banka bana parayı aldın nerede ev demesin öyle mi? Banka ipotek koyamayacağı ev için kredi vermez.

    Global dolar kuru falan yok. Kimsenin saldırdığı falan yok. Para basıp duruyor hükümet tl değeri düşüyor. Tüm dünyada paralar değerini koruyor türkiyede lira düşüyor. Ayrıca parasını tlde tutarak fakirleşenler enayidir. Niye zarar edeyim? Tüm paranın dolara çevrilmesi lazım böylelikle devletin vatandaşı kekleyemeyeceğini öğrenmesi lazım. Para dolara çevrildikten sonra isterse dolar 15 lira olsun tlde kalanın derdi o. Tl düşüp duracak ben fakirleşeceğim niye? Devlet için. Peki devlet benim için ne yaptı? Hiç. Maske veremeyen devlet. Yıllarca vergi aldı durdu karşılığı yok.

    Batı yanlısı hükümette iyiymiş. Bu hükümet hangi batı organizasyonundan çıktı da haberimiz olmadı? Nato, gümrük birliği hepsine üyeyiz. Ab üyeliği hala devam ediyor. Ab insan hakları mahkemesinin yargılama yetkisini mi tanımıyorum dedi. Ab hibe yatırımlarını yıllarca alıp harcarken iyiydi. Ne yaptılar ki?
    Imf ile anlaşınca hiç bugünü aramayız. İmf 50 senelik anlaşma falan yapmaz. Sen nerede gördün 50 senelik krediyi? Banka gibi para verir nereye harcadığının hesabını sorar. Hesap vermek istemediğiniz için imfye gitmiyorsunuz bu kadar basit. Tabi imfden para alınca istediğin müteahhite istediğin ihaleyi veremezsin rahatsız eder sizi.
    Vatandaş olarak işime gelir imf. En azından denetleyen hesap soran olur. Sanki katardan, rusyadan kredi alınca karşılıksız şartsız para veriyorlar. Hayatta hiçbir kurum karşılık malın yoksa borç vermez.




  • Arkadaşlar bu olay ithalatçıları mı bağlıyor sadece? Amazondan bireysel konsol alışverişlerinde %20 uygulanıyor sanki. Örneğin series s siparişi verdik 208 pound a 93.5 total vergi kesti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osiris34

    Bu mesaj silindi.
    Ataride bahalı yeenim. Pazarlarda halka geçirme oyuncağı satarlardı,küçük birşey ondan alalım bence.
  • Ps fiyatı oldu 9500 yurtdisindan alınır artik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Reisi allah başımızdan eksik etmesin. Gerekirse taş yeriz, dış güçlere karşı nasıl dik durduğunu dünya görüyor. Gençler olarak sizin de destek vermeniz gerekir. Reis gibisi bir daha gelmez. Konsol monsol bunlar hikaye dış güçlerin şeytan işi aletleriyle ne işiniz var sizin. Gidin çalışın evlenin 3 çocuk yapın, aile kurun. Bırakın böyle deyyus oyuncaklarını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.