Şimdi Ara

Ne araba hevesi kaldı - Ne teknoloji (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
2
Favori
30.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
361 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haklisin valla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güvenlik paketi ne ya 2005 yılında mıyız arkadaş niye standart değil yıl olmuş 2020 ayıptır honda türkiye...
  • Araba ve teknolojiyi cennete gidince kullanıverin sizde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon neyinize yetmiyor açın Türksattaki bal reklamı kanallarını kemal sunalın yağmur dualı filmi 24 saat yayınlanıyor izleyin eğlenin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    Bende siyah önlüklü nesildenim .. o zamanlarda.durumu iyi olanlar sistemi savunurdu şimdi de öyle.. belliki yokluğu görmüşsün şimdi tuzun kuru laf söyletmiyorsun.. aynısı o siyah önlük zamanlarıda vardı yoklukdan gelmiş o zamanın hükümetleri tarafından zenginleşmiş kitleleler..

    Hepiniz aynısınız değişen bir şey yok söylemleriniz farklı sen çamlıca de o zamankilerde Haliç diyordu Sirkeci şöyleydi biz adam ettik diyorlardı hiçbir şey değişmiyor.. Kafa aynı kafa..

    Herkesde araba cep telefonu varmış sen yaşadığın o sitelerden lüks evlerden çık sokakları gez.. her yer çöpden kağıt yada yemek toplayan insanlardan geçilmiyor.. bizim sokakda çöp kutularına sabahdan akşama kadar 20 farklı kişi düzenli gelip bakıyor ben insanlığımdan utanıyorum... Adam çocuğu hanımıyla Çöpden yiyicek topluyor ..

    Sokak işsiz gençlerden geçilmiyor artık kimseye ne iş yapıyorsunuz demiyorum.. sana daha 15 günlük örnek veriyim börekçide gittim kalabalıktı genç bir kardeşimle aynı masayı paylaşdım arkadaşla sohbet ediyorduk ..

    Çeyrek porsiyon börek aldı masaya geldi çeyrek porsiyon ne kadar biliyor musun serçe parmağım kadar bir şey aldı geldi oturdu ben utandım.. konuşuyorduk ne iş yapıyorsun dedim işsizim abi dedi utana sıkıla mahçup bir şekilde çocuğa gittim karışık 2 porsiyon börek aldım benden dedim ... Telini aldım iş olursa arıycam seni diye ..
    Aslan Dalyan gibi çocuklar işsiz..

    Herkesin arabası varda hadi şimdi pandemi var normal zamanda tıka basa balık konservesi gibi sıkışa sıkışa otobüs minibüslere binen insanlar kimler..

    Blraz bulunduğunuz lüks.semtlerden çıkın sokağa halka karışın herkes sizin çevrenizdeki ortamlardan ibaret değil...

    Alıntıları Göster
    Ya birader ben ne diyorum sen diyosun herkeste araba mi ? Var dedim ben neyin kafasi bu. Bugun yokluk 1 ise o zamanlar 10 du ne sacma sapan konusuyosun benimle. Luks semtte yasidigimi da nerenden uydurdun. Bir ornek uzerinden olayi dramatize etmen de gercekten komik.:) Ah benim canim ya sikisik otobuse beiniyormus. Ulkenin ne durumda oldugundan haberimiz yok tabi bizim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam %100 katiliyorum yalniz birseye katiliyorum 50 yasinda yazmissin. Benim cok yakinlarim dahil 40 yasinda emekli oldu.

    20 sene calisip maasindan gram gram verenler 30 sene hic calismadan kepce kepce para aldi, halen daha aliyor lar. Dunyada sadece bizde vardir bu herhalde.

    O zamanlar anlatiyorlar memur maasiyla kadikoy un luks otellerinin en ust katina gidip yemek icmek vs istediklerini yapiyorlarmis.

    Evler desen zaten para degil. Hepsi almis birer ikiser ev. Abd mikrocip uretirken apple Microsoft amazon Google gibi sirketler kurulurken ne yapmislar sormak lazim.

    Biz de anca arkadan takip etmeye calisiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar Arz talep meselesi. Toplum aldıkça fiyat artar. Su akar yolunu bulur. Ne zaman toplum yiyecek, giyecek bulamaz işte o zaman cümbüş başlar. Bu bahsettiğiniz araba tatava yani.
  • sana kötü bi haberim var bunlar iyi günler ocak'dan sonra gelecek zamlar yeni dolar kurunun üstünde olacak ve biz bu fiyatları bile arayacağız , umarım öyle olmaz ama olacak ne yazık ki
  • Şimdi fanatik AKP'li bazı Anadolu çomarları diyecek ki çok mu lazım? Ben köyümde 600 TL geçiniyorum vs

    İnsan ne için yaşıyor/çalışıyor? Hayallerini gerçekleştirmek ve tüketmek için , yani işten eve evden işe ömür geçer mi? İnsanın yapacak hobileri vs olmalı

    Boşuna dememişler , "Fakir karısı ile zengin parası ile oynar" diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DooD_Rox D kullanıcısına yanıt
    En azından hayata kötü başlayıp iyi durumda ölecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parker48

    Millet İstanbulun gerisini de Hindistan sanıyor galiba, Mercedes BMW yi geçtim adam Reanult a FIAT a burun kıvırıyor. Yıllar önce rica minnet alabiliyordunuz bunları doğru dürüst Renault bayisi yoktu memlekette. Yollar Mercedes BMW kaynıyor mu kaynıyor, F30 kasa BMW 3 serisi C serisi yollarda peynir ekmek gibi.
    Aynen öyle abi, fakirliğin sebebi hükümet değil insanların veya önceki neslinin( baba dede) başarısızlıkları. Sanki türkiyede bundan önce hiç fakir yokmuşta bu hükümetle beraber memlekete fakirlik gelmiş.
    Forumdakiler zannediyorki bu hükümet baştan gidince evine bir kilo et alamayan gariban mercedese binecek gariban her zaman garibandır. Ekonomi kötü olursa zengin C180 e biner ekonomi iyi olursa E250 ye biner, bir şekilde biner yani ama fakir hangi hükümet gelirse gelsin hiçbirine binemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buzdolabın var mı? Varsa boşuna buralarda ağlama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistana döndük aga

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnavut zühtü kullanıcısına yanıt
    A haber izliyorum ben günde sabit 12 saat, güzel kafasi var
  • Cumhurbaşkanı isterse ÖTV %320 e kadar çıkabiliyor

    https://www.sozcu.com.tr/2020/otomotiv/cumhurbaskani-isterse-yuzde-320ye-cikar-6032320/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    Ülkenin durumu ortada millet açlıkla sınanır hale geldi. Peki biz öz eleştiri yaparsak. Bir avmde alışveriş yaparken kaçımız yerli ürün mü diye bakıyor. Örnek traş köpüğü yerli mudaili varken ithal ürünü alan daha çok. Temizlik malzemeleri keza öyle. Peki fransızlara bakalım örnek olarak arabalara bakarsanız (bana göre kalitesiz araçlar) çoğunluğu tenekeden hallice fransız arabaları. Bu adamlar bmw veya mercedeslere binecek para mı yok? Önce bilinçli toplum olmalı. Yerli malı haftası neydi bunu unutmamak gerek.
    Hocam sizinle aynı fikirde değilim. Bu millet zamanında o kadar çok yerli ve milli laflarıyla dolandırıldı ki artık tenezzül bile etmiyolar. Kaldı ki yerlisi yerli millisi milli değil, bi de marka gibi markalardan hem daha kalitesiz hem de daha pahalıya geliyor. Tabi bunların dışında örnekler vardır. Ama ben yerli bi ürün olsa almam artık. Sorun çıkartır uğraştırır diye başımı ağrıtamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

    Hocam hayata yeni başlayacaklar ne yapsın. 24 kyk kredisi aldım. 38 ödeyecem. Evim yok arabam yok. Telefonum 4 yıllık. Doğru düzgün kıyafetim bile yok. Bilgisayarım 2. El 250 tl aldığım core duo. Okuduk mezun olduk çalışıyoruz. Para bize uğramadı bile.

    Alıntıları Göster
    Burjuvanın dışındaki gençliğin türkiyedeki özeti bu. türkiyedeki asıl mesele bu. akdenizdeki cadı avı değil.


    sorunun kaynağı mı?

    bu fotoğrafa ses çıkarmayan iblislerimizdir:

    Ne araba hevesi kaldı - Ne teknoloji




  • Toplu taşımaya 8 kere akbil okuttum vede kartıma 30 TL yüklemek zorunda kaldım araba hayalse toplu taşıma da lüks.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aile bağları bozuk olan milletler sürünmeye mahkumdur.

    İnsan ailesindeki kişilere bile güvenemiyorsa diğer insanlara hiç güvenmez.

    Protesto kültürü olmayan ve olmayacak bir ülkede boşuna tartışıyorsunuz.

    Yorum yazmakla bir şey değişse idi bu ülkedekilerin şikayet ettiği hiçbir şey olmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.