Şimdi Ara

Persona 4 Golden PC Türkçe Yama Çalışması (Kilitlensin) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
12
Favori
17.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Dogru. Yama dh de yayınlanmayacaksa reklamı bile yapılmamalı aslında. Yani haberleri olmasın o açıdan.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Yama kaçta,
    Ne kadar kaldı
    Daha çok mu gibi sorular sormayın.

    Üstte dediğimi okuyun önce bir. Yayınlanma ihtimali yüzde bir ve yayınlanırsa da DH de yayınlanmayacak diyorum. Daha ne gelip yüzde soruyorsunuz?

    Yayınlama ile ilgili nihai kararı en son vereceğimden konuyu kaldirmiyorum. Ama üstteki gibi sorular sormazsaniz sevinirim.
    Adamı bir dövmediğin kalmış, garibim de hala Türkçe oynama ümidiyle alttan alarak cevap yazmış.
    Yama konusu açarsan böyle sorular gelir, sen istediğin kadar daha önce konuya mesaj yaz. Dünyanın insanı kullanıyor bu forumu, birisi gelir sorar. Konuyu sildir insanları boşa beklentiye sokma madem burada çıkmayacaksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Cevabı verilmiş bir şeyin tekrar sorulmasını sevmediğim için biraz sert çıkmışım ama ne o arkadaşa ne de mesajına karşı kötü bir düşüncem olmadı.
    Tekrar sorulma demişken şunu da belirteyim; sayfa sayısı çok olan bir konuda; yapılan bir açıklamanın üstünden atıyorum 10 sayfa geçmişse ve o açıklanan şey tekrar sorulmuşsa inan tek laf etmem hatta gerekirse o açıklamayı bulur ve o soruyu soran kişiye "bak sorunun cevabı burda" diye o açıklamayı yazarım. Ama aynı sayfadaki açıklamayı okumayıp 3-5 mesaj aşağıya zaten cevabı verilmiş sorulunca ister istemez o şekil yazdığım oluyor. Kendi konuma özel değil başka konularda da olabilen bir şey bu. Kötü niyetli veya mesaja karşı olumsuz bir düşüncem olduğundan değil sadece "3 satır yukarda açıklama var; aynı şeyi soruyorsunuz el insaf, azcık okuyun şu mesajları" anlayışım olduğundan öyle olabiliyor. Yoksa tekrar tekrar belirttiğimi gibi art niyet, mesaja kızma vs gibi bir şey asla söz konusu değil.

    Konuyu zaten editledim. İlk mesaja bakarsanız görürsünüz.




  • Meşhur yama konusunda yaşananlardan sonra yamayı burada yayınlamama kararına saygı duyuyorum, hatta destekliyorum. Yapıcı cevabın için de teşekkürler. Ne kadar uğraşsan da birileri bir yerleri okumuyor maalesef, sadece biraz daha hoşgörülü olmak gerektiğini düşünerek yazmıştım ben de mesajımı. Emeklerin için teşekkürler. Gönüllü oyun çeviri yapanlara, özellikle rpg için çeviri yapanlara saygım sonsuz. Kolay gelsin.
  • Kolay gelsin.

    Persona 4 Golden PC Türkçe Yama Çalışması (Kilitlensin)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Okumaya üşendim direkt sordum
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Yaw okumak yerine bi soru sordum sende direkt uzun paragraf yazmışsın yaw de ki bana böyle sorular sormayın de biter boş yerine drama çıkarmaya gerek yok git güzelce yamanı çıkar (ücretli veya ücretsiz) istersen burada yayınla istersen po*nhubta sana kalmış bir şey eline emeğine sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.